4
Bulaşık Makinesi Temizleyici ve Koruyucu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Quick&Shine Bulaşık Makinesi Temizleme Sıvısı 200 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
184,05 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quick&Shine Bulaşık Makinesi Temizleme Sıvısı 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KORSE GİYİM Satıcı Ünvanı: ZF MAĞAZACILIK ELEKTRONİK TEKSTİL VE TEMİZLİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998192483200001 Vergi Kimlik Numarası: 9981924832
    Bu ürün KORSE GİYİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bulaşık makinası ve parçalarının üzerinde biriken yağ, kireç ve yemek artıklarını derinlemesine temizler. Makinenizi temizler.
  • Kötü kokular ile savaşır ve uzun süreli temizlik sağlar.
  • Ayda bir düzenli kullanım ile makinanızın bakımını yapar ve performanısının artmasını sağlar.
  • Makine içerisindeki filtre ve iç aksamlarının temizliğini sağlar.
Geri Bildirim Ver

Quick&Shine Bulaşık Makinesi Temizleme Sıvısı Sizlerle

Beyaz eşyalar evlerde kullanıcılar tarafından kullanılan ürünlerdir. Teknolojileri ve özellikleri farklı olmalarına karşın her evde bulunan çamaşır ve bulaşık makineleri kendi aralarında farklılıklar gösterebilmektedir. Elektronik özellikleri olmasına karşın bulaşık ve çamaşır makineleri genel olarak mekanik ürünlerdir. Mekanik cihazların kullanımlarına bağlı olarak temizlenmesi ve bakımlarının yapılması gerekir. Quick&Shine bulaşık makinesi temizleyici özellikleri ile bulaşık makinelerinin borularını ve içini temizlemektedir. Bulaşık makineleri yemek veya kalıntıları ile sürekli temas etmesi nedeniyle temizlik ve bakımları yapılmadığı durumlarda kötü kokulara neden olabilmektedir. Kötü kokular ve yağ tabakaları temizliğin de performansının düşmesine neden olabilen konular olmaları nedeniyle Quick&Shine makine temizleyicilerin kullanılmaları tavsiye edilmektedir. Uygun fiyatları ile de dikkat çeken makine temizleyiciler kullanılan cihazların ömürlerini uzatmak için tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

  • Bulaşık makinesi temizleyici
  • Kötü koku engelleme
  • Cihazların kullanım ömrünü uzatma

Quick&Shine Bulaşık Makinesi Temizleyici 200 ml

Quick&Shine bulaşık makinesi temizleyici 200 ml sürekli kullanılmamaları nedeniyle de 200 ml olmalarına karşın uzun süreler kullanılabilmektedir. Temizlik aşaması için içerisinde bulaşık olmayan bir makinenin içerisine belirli miktarlarda eklenen Quick&Shine bulaşık makinesi temizleme sıvısı makinenin borularının temizlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda bakım yaparak makinenin daha yüksek temizlik performansı vermesine olanak sağlamaktadır. Kullanım talimatlarına göre uygulandığında makinenin kötü kokularını engellemektedir. Kötü kokulara ek, boruların içerisine yer eden kir ve yemek kalıntılarının da temizlenmesine olanak sağlayan ürün makinelerin daha rahat çalışmalarına ve cihazın kullanım sürelerinin uzamasına olanak sağlamaktadır. Quick&Shine bulaşık makinesi temizleyici kullananlar tarafından tavsiye edilen ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak kullananlar tarafından makinelerinin temizlendiğine ve cihazın performansının arttığı belirtilirken fiyatlarıyla ilgili de çok sayıda farklı değerlendirme bulunmaktadır.

Quick&Shine Makine Temizleyici

Kolay kullanım sunan üstün performanslı ve uygun fiyatlı ürünler arasında yer almaktadır. Özel formülleri sayesinde yüksek temizlik sunan ürün sadece cihazın borularından geçerken bile kir, leke, yağ ve yemek kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olmaktadır. Temizliğe ek olarak kullanıldığı cihazın bakımlarının da yapılmasına yardımcı olmaktadır. Quick&Shine bulaşık makinesi temizleyici nasıl kullanılır sorusu ürünü araştıran müşteriler tarafından da merak edilmektedir. Ürünün kullanılabilmesi için makinenin boş olması gerekmektedir. Boş makinenin deterjan ve diğer temizlik malzemelerinin alındığı bölgeye bir veya iki ölçek sıvının eklenmesi sonrasında makine çalıştırılır. Boş bir şekilde çalışan makinede borular ve diğer parçaların temizliği sağlanırken aynı zamanda makinin iç kısmının da kirden arındırılması sağlanır. Kullanım için tavsiye edilen süre ayda bir defa bulaşık makinesi temizleme sıvısının kullanılması gerektiği yönündedir.

Quick&Shine Bulaşık Makinesi Temizleyici Fiyatı ve Yorumları

Quick&Shine bulaşık makinesi temizleyici fiyatı ml değerlerine göre değişiklik göstermektedir. 200 ml’lik olan ürünler genel olarak daha uygun fiyatları ile dikkat çekerken 500 ml’lik ürünler ebatlarının daha büyük olması ve daha fazla sıvıyı içerisinde barındırması nedeniyle daha yüksek fiyatlardan alıcı bulacaktır. Quick&Shine Bulaşık Makinesi Temizleme Sıvısı 200 Ml yorumları Trendyol’un ilgili alanında karşınıza çıkmaktadır. Quick&Shine Bulaşık Makinesi Temizleme Sıvısı 200 Ml 9191470014 ürününü satın almak isteyen kişiler için yapılan yorum ve değerlendirmeler referans olurken ürünü kullanan pek çok kişi ilk kullanımdan itibaren makinenin temizlik performansının gözle görülür şekilde değiştiğini belirtmektedir.