Queen's Kitchen Çelik Lüx Otomatik Çırpıcı

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Queen's Kitchen Çelik Lüx Otomatik Çırpıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Queens Kitchen Satıcı Ünvanı: CAMSA HEDİYELİK EŞYA TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195068957400001 Vergi Kimlik Numarası: 1950689574
    Bu ürün Queens Kitchen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çelik Lüx Otomatik Çırpıcı.Çelikten imal edilmiştir.31cm
Geri Bildirim Ver

Queen'S Kitchen Çelik Lüx Otomatik Çırpıcı

Günlük yaşamda pratik kullanım sağlayan ürünler sıkça tercih edilir. Mutfak alanında da kısa sürede hazırlık imkanı sunan gereçlere ihtiyaç duyulur. Queen’s Kitchen çelik lüks otomatik çırpıcı konfor sağlayan özellikleri ve paslanmaz çelik tasarımıyla büyük beğeni toplar. Etrafa ürün sıçratmadan dilediğiniz malzemelerin karıştırılmasını sağlayan çırpıcı sayesinde hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz. Çırpıcı, otomatik mekanizma özelliği bulunduğu için kablosuz rahat kullanım avantajı sunar. Yemek ve içecekleri kolay şekilde istenilen kıvamda hazırlayan ürün, hafif olmasıyla dikkat çeker. El gücü gerektirmeden sıvı ve katı ürünlerle kısa sürede karışımlar yaratır. Queen’s Kitchen çelik lüks otomatik çırpıcı MRT-BAY-1075 ürün çelikten imal edilir. Bu sayede uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Modelin sahip olduğu özellikler sayesinde ürünü birçok alanda dilediğiniz an kullanabilirsiniz.

  • Pratik kullanım avantajı
  • Şık çelik tasarım
  • Kablosuz çalışma özelliği

Queen’s Kitchen Otomatik Çelik Çırpma Teli Özellikleri

Queen’s Kitchen Otomatik Çelik Çırpma Teli Özellikleri

Mutfakta pratiklik ve konfor sağlayan aletler kullanım avantajları sayesinde ön plana çıkar. Queen’s Kitchen markasının çelik çırpıcı ürünüyle istediğiniz tarifleri oluşturabilir ve sunuma hazır hale getirebilirsiniz. Queen’s Kitchen el çırpıcı ürün aperatif, sos, sıcak ya da soğuk yiyecek ve içecek hazırlama işlemlerinde kullanılabilir. Paslanmaz çelik materyale sahip olan modelin sap kısmı elde temizlenmeye uygundur. Ürün, 31 cm ideal boyutuyla yer kaplamadığı için mutfak çekmecesinde muhafaza edilebilir. Kablosuz çalışması sayesinde rahat kullanım sağlar. Markanın otomatik çırpıcı modeli, sap kısmının aşağı ve yukarı hareket ettirilmesiyle karışımları hazırlayan mekanizmaya sahiptir. Fazladan bir güç gerektirmeden basit şekilde kullanılabilir olması, müşteriler için avantajdır. Otomatik tel ile sıvı yiyecekleri istediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Yarı katı malzemeleri de karıştırabilen otomatik çırpma teli sayesinde etrafa sıçratmadan istediğiniz harcı hazırlayabilirsiniz.

Çelik Lüks Otomatik Çırpma Teli Kullanım Avantajları

Çelik Lüks Otomatik Çırpma Teli Kullanım Avantajları

Queen’s otomatik el çırpıcıyı kullanarak istenilen malzemeleri öğüterek çeşitli karışımlar elde edebilirsiniz. Mutfakta hazırlık sürecinde zaman kaybettirmeyen ürün, kollarınızda yorgunluk hissi yaratmadan rahat kullanım imkanı sağlar. Ürünün boyutu, çekmece ve raflara sığabilecek biçimde tasarlanır. Bu sayede mutfağınızda alan kaplamadan ürünü muhafaza edebilirsiniz. Otomatik mekanizması bulunduğu için kablo sorunu olmadan aleti istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Sap kısmının ritmik olarak aşağı yukarı hareket ettirilmesiyle çalışan çelik lüks otomatik çırpıcı, keskin bıçaklara sahip olmasıyla yiyecek ve içecekleri istenilen kıvamda hazırlar. Uzun süreli kullanılması için elde yıkama tavsiye edilir. Karışımları kolay şekilde istenildiği gibi hazırlayan ürün, hafif olmasıyla dikkat çeker. Queen’s Kitchen çelik lüks otomatik çırpıcı kullananlar ihtiyaçları karşılandığı için üründen memnun kalır. Markanın sevilen ürününü tercih ederek tariflerinizi dilediğiniz kıvamda hazırlayabilir ve gerecin pratikliği sayesinde zaman kazabilirsiniz.

Queen’s Kitchen Çelik Çırpma Teli Fiyat ve Yorumları

Queen’s Kitchen Çelik Çırpma Teli Fiyat ve Yorumları

Queen’s Kitchen çelik lüks otomatik çırpıcı fiyatları, ürünün konfor sunan özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Mutfak alanında dakikalar içinde pratiklik sağlayan ürün, müşterilere ihtiyaçları doğrultusunda avantaj sunar. Markanın yenilikçi modeli standart el çırpıcı uzunluğundadır. Paslanmaz çelikten üretildiği için ürünü sık yıkayabilir ve uzun süre kullanabilirsiniz. Queen’s otomatik lüks çelik çırpma teli, sap kısmına aşağı doğru ekstra güç uygulamadan seri hareketlerde bulunarak çalışır. Kablosuz olma avantajıyla rahatlık sağlar. Markanın el çırpıcı modeli sayesinde farklı ve lezzetli tariflerinizi hazırlarken etrafı kirletmeden dilediğiniz menüyü sunabilirsiniz . Queen’s Kitchen çelik lüks otomatik çırpıcı yorumları kısmından müşterilerin değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede markanın otomatik mekanizmaya sahip çelik el çırpıcı modelini tercih eden kişilerin farklı görüşlerini okuyarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla ürüne sahip olabilirsiniz.