7
Diğer Bebek Sağlık Ürünleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Osanit Minik Bitkisel Diş Topları

460 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Osanit Minik Bitkisel Diş Topları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Organik Bebek Ürünleri Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ SİNAN HASOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4580280100
    Bu ürün Organik Bebek Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Osanit
Geri Bildirim Ver

QUEEN AKSESUAR OSN01 Osanit Minik Bitkisel Diş Topları

Queen Aksesuar Osanit diş topları bebeklerin için özel olarak üretilen bir üründür. Bebeklerin diş çıkarırken yaşadığı ağrıları azaltan alternatif bitkisel bir homeopati düzenleme terapisidir. Osanit diş topları, kendi kendini iyileştirmesi için bedene destek olur. Düzenli kullanıldığında diş çıkarmaya bağlı oluşan ağrı, ishal, uykusuzluk, hâlsizlik gibi sorunların azalmasına yardımcı olur. Bu sayede bebeklerin diş çıkarma sürecini daha kolay atlatmalarını sağlar. Queen Aksesuar Osanit bitkisel minik diş topları, tüpe doldurulmuş olarak satışa sunulur. Bebeğin dilinin üzerine konulan minik toplar, kısa süre içinde erir ve etki gösterir.

  • 4 Aydan Büyük Bebekler için Osanit Diş Topları
  • Diş Sağlığı için Osanit Diş Topları
  • Koruma Kilitli Tüp Şişe Osanit Diş Topları

Queen Aksesuar Osanit Diş Topları İçeriği Nedir?

Queen Aksesuar Osanit Diş Topları İçeriği Nedir?

Queen Aksesuar Osanit bitkisel minik diş topları, bebek sağlığı ile doğrudan ilgili olduğu için son derece hassas bir şekilde üretilir. Ürünün içinde papatya özü bulunur. Papatya özü hem sakinlik hem de hoş bir tat verir. Ayrıca papatya özünün iltihap kurutucu bir etkisi de vardır. Ürünün bileşenleri arasında yer alan kalsiyum fosforikum, dişlerin daha sağlıklı çıkmasını ve düzenli gelişim göstermesini sağlar. Osanit toplarının formülünde bulunan bir diğer madde ise magnezyum fosforikumdur. Bu madde, ağrıları azaltarak huzursuzlukların ortadan kaldırılmasına destek olur. Queen Aksesuar Osanit minik bitkisel diş topları kalsiyum karbonikum da içerir. Bu mineral; eklemlerin, dişlerin ve kan damarlarının iyileşmesinde etkilidir. Ürün içeriğindeki ferrum fosforikum ise taze yaraların iyileşmesi ve kesiklerin çabuk kapanması için faydalı bir mineraldir.

Osanit Diş Topları Hangi Bebekler İçin Uygundur?

Osanit Diş Topları Hangi Bebekler İçin Uygundur?

Queen Aksesuar Osanit bitkisel minik diş topları, 4 aydan büyük bebeklerin kullanımına uygundur. Ürün; diş çıkarma döneminde yoğun rahatsızlıklar yaşayan, ishal, uykusuzluk ve huzursuzluk ile karşı karşıya kalan 4 aylıktan büyük bebekler için kullanılabilir. Fakat 1 yaş öncesi kullanımlarda çocuk doktorlarından tavsiye alınması önerilir. Queen Aksesuar Osanit bitkisel minik diş toplarının içerisinde sağlığa zararlı herhangi bir madde bulunmaz. Bu toplar, diş çıkarmaya bağlı olarak oluşan yakınmaların görüldüğü zamanlarda bebeğin dilinin üstüne konularak kullanılabilir. Yakınmalar şiddetli ise 1 saat ara ile uygulama tekrarlanabilir. Tek dozda maksimum 2, günde en fazla 6 adet diş topu kullanılmalıdır. Queen Aksesuar Osanit bitkisel minik diş topları bebeklerin bu süreci daha hafif geçirmelerini sağlar. Vücudun bu dönemde yüksek ateş ve ağrılar ile mücadele etmesine yardımcı olur.

Queen Aksesuar Osanit Diş Topları Güvenilir midir?

Queen Aksesuar Osanit bitkisel minik diş topları oldukça güvenilirdir. Uzun yıllara dayanan tecrübeler ile elde edilmiş homeopatik tedavi yöntemleri doğrultusunda üretilir. Ürünün formülünde bebeklerin gelişimini ve genel sağlığını olumsuz etkileyecek herhangi bir madde bulunmaz. Belirtilen dozda ve aralıklarda güvenle kullanılabilir. Bu ürün bir ilaç değildir; ancak bir uzman tavsiyesi doğrultusunda kullanılması önerilir. Queen Aksesuar Osanit minik bitkisel diş topları yorumlarında ebeveynlerin memnuniyetini görülebilir. Birçok ebeveyn, bu ürün sayesinde çocuklarında gözle görülür bir iyileşme olduğundan ve diş çıkarmaya bağlı yakınmaların azaldığından bahseder. Queen Aksesuar Osanit bitkisel minik diş topları, bebeklerin büyüme sürecine destek olan bir üründür. Özellikle diş çıkarma sürecini büyük ölçüde kolaylaştırır. Yeni dişlerin sağlıklı, güçlü ve sağlam olmasına yardımcı olur. Siz de çocuğunuzun bu zorlu döneminde ona destek olmak için Trendyol’dan Queen Aksesuar Osanit bitkisel minik diş toplarını sipariş edebilirsiniz.