Quechua - Fresh Black Çadır 3 Kişilik Kamp Çadırı Meridyen Dukkan 2 Saniyede Kolay Kurulum

2.845 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Quechua - Fresh Black Çadır 3 Kişilik Kamp Çadırı Meridyen Dukkan 2 Saniyede Kolay Kurulum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hsh Store Satıcı Ünvanı: MENDERES GENÇOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3930226876
    Bu ürün Hsh Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurulumu ve toplanması hızlı, rahat uyumak amacıyla serin ve karanlık, 3 kişilik bir kamp çadırı arayanlar için tasarlandı. 2 seconds çadır, çok hızlı kurulmasının yanı sıra, Easy sistemi sayesinde kolay katlanabilir. Fresh & Black teknolojisi daha rahat uyumanız için çadırın serin ve karanlık olmasını sağlar. AVANTAJLARI TAKMA / ÇIKARMA KOLAYLIĞI Kolayca kurulabilen yapı 2 saniyede kurulum. Katlama sistemi: Easy KAPASİTE 180 X 210 cm boyutlarında oda. Kullanılabilir maks. yükseklik: 104 cm. YER KAPLAMAMA 77 X 10 cm çap / 46,6 L ISI AZALTMA Dış tente, mekanik havalandırmalar ve rahat uyumak için Fresh&Black kumaş. KARANLIK Patentli FRESH & BLACK dış kumaş: Gün ortasında bile %99 karanlık. SAĞLAMLIK 6 şiddetinde rüzgara (50 km/sa) dayanıklı: Dönen bir platformda test edildi SU GEÇİRMEZLİK 2 yıl garanti. ÇEVRE DOSTU TEKNİK BİLGİLER KURULUM / TOPLAMA Hızlı kurulum. Kendi kendine ayakta duran çadır (Kurulumunu yaptıktan sonra istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Rüzgarın esmediği günlerde kazıkları çakmaya gerek yoktur = doğrudan kullanım!). Easy sistemi sayesinde kolayca katlanır. HAVALANDIRMA Ayrılabilen ve yan gergi halatlarına asılabilen 2 yan panelli (içeriden açılabilir) dış tente. Odanın içinde hava dolaşımı sağlanır. Odanın arkasındaki dış tentenin tamamı içeriden ipi çekilerek kaldırılabilir. Odanın her iki tarafında yer alan dış tente ile zemin arasındaki boşluklar havalandırmayı sağlar ve rutubeti engeller. Fresh konsepti güneş ısısını azaltır. GÜNEŞ KORUMASI Ti0² kaplama kumaş SPF 50+ faktörlü koruma sağlar. Dikkat: UV ışınları, yalnızca açık bırakılan bir kapı nedeniyle bile içeri sızabilir: Cildinizi güneş kremiyle koruyun. SU GEÇİRMEZLİK Tüm Quechua çadırlar laboratuvarda 4 saat boyunca 200L/m²/sa su altında kalarak ve zeminde test edilerek onaylanmıştır. (2000 mm kalınlığında PU kaplama polyester dış tente,120 g/m² polietilen zemin matı, ısıyla yapıştırılmış su sızdırmaz dikişler) Dış tentenin altında yer alan odanın nefes alan polyester malzemesi sayesinde dış tentenin iç yüzeyinde biriken su damlalarının rutubet oluşturması önlenir. RÜZGARA KARŞI DAYANIKLILIK Tüm çadırlarımız, her yüzünün dayanıklılığını ölçmek amacıyla, rüzgar tünelinde döner bir levha üzerinde test edilmektedir. Etrafındaki direkler doğru şekilde açılarak düzgün monte edilen bir çadır 50 km/sa hızla esen (6 şiddetinde) rüzgara karşı yerinde kalır. GARANTİ BİLEŞENLER / TAVSİYELER BİLEŞENLER ÇİFT ÇATILI 100.00% Polyester İÇ KUMAŞ 100.00% Polyester ZEMİN HALISI 100.00% Polietilen KEMER 100.00% Cam Elyafı (FG) BİSİKLET TAŞIMA ÇANTASI 100.00% Polyester BAKIM ÖNERİLERİ Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. YIKAMA ÖNERİLERİ SAKLAMA ÖNERİSİ Saklama: Kullandıktan ya da temizledikten sonra, koku ya da küf oluşmasını önlemek için iyice kuruduğundan emin olun. UYARILAR Uyku tulumu genişliği: kişi başı maks. 60 cm. ÜSTLENDİKLERİMİZ GARANTİ Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 3 Kişilik
  • Renk Beyaz
  • Mevsim Yaz
  • Özellik Su Geçirmez
  • Şekil Dikdörtgen
  • Ölçü 210 x 180
  • Ağırlık 3 - 4,5 kg
Geri Bildirim Ver