Quechua - Outdoor Paslanmaz Siyah Çelik Termos Doğa Yürüyüşü 0.7 L

249,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Quechua - Outdoor Paslanmaz Siyah Çelik Termos Doğa Yürüyüşü 0.7 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karde Shop Satıcı Ünvanı: BERAT BORAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1800673209
    Bu ürün Karde Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isı yalıtımlı ve dayanıklı bu büyük termos, içeceklerinizi birkaç saat boyunca sıcak ya da soğuk tutabilmeniz için tasarlandı.Sade, dayanıklı ve ısı yalıtımlı gövde, çeyrek tur çevrilerek açılan kapak, bardak dahil / 0,7 litre. Ürün faydaları Isı yalıtımı : 95°c'den itibaren: 6 saat sonunda 81°, 12 saat sonunda 70°, 24 saat sonunda 55° Kullanım kolaylığı : Kapağı yarım olarak açabilirsiniz. Bardak dahil. Paslanmaz çelik Bakım kolaylığı: Çıkabilir kapağı sayesinde temizlemesi kolaydır. Iç haznesi paslanmaz çelik. Sağlamlık: Aralarında hava boşluğu bulunan 18/8 (304) paslanmaz çelik çift duvar yapısı. Isı yalıtımlı ürünlerimiz aynı protokole göre test edilir: 95°c sıcaklıktaki su ürüne doldurulur ve ürünün ağzı kapatılır. Ardından, suyun, 6, 12 ve 24 saat sonunda ısı düşüşü ölçülür. Termosunuzun performansını artırmak için tavsiye. Termosunuzu kaynar su ile doldurup 5 dakika bekletin. Ardından, suyu boşaltın ve içeceğinizi koyun. Termosu kapatın. Termosu doldurdukça içindeki sıvının sıcak veya soğuğu muhafaza etme olasılığı artar. Özellikler Kapağını yarım açarak içindeki sıvıyı kolayca dökebilir ve kapağın tam açılması nedeniyle düşecek ısı yalıtımı performansını korumasını sağlayabilirsiniz. Birlikte satılan bardağı kolay taşımak için kapağın üstüne takılır. Bakım önerileri Elde yıkayın, duru su ile durulayın ve kapağı açık şekilde kurumaya bırakın. Termos bulaşık makinesinde yıkanabilir ancak kapak ve bardağı bulaşık makinesinde yıkamayın. Ilk kullanım Ilk kullanımdan önce ürünün tamamını duru su ile 3 kez yıkayın. Bileşenler ve yasalar Ürünlerimizin ve bileşenlerimizin tümü beslenme standartlarıyla uyumludur. Bisfenol a (bpa) içermez, yürürlükteki yasalara uygundur. Ağırlık ve boyutlar Hacim: 0,7 litre Boyutlar: 8,3 cm x 26,4 cm çap Ağırlık: 450 gram Diğer modeller: 0,4l / 0,7l / 1l / 1,5l Bileşenler Şişe/gövde 100% 304 paslanmaz çelik Kapak 75% polipropilen, 25% paslanmaz çelik Conta 100% silikon Uyarılar :Alkol koymayın. Mikrodalgaya veya dondurucuya koymayın.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,70 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Siyah
  • Kullanım Alanı Kamp
  • Yalıtım Süresi 24 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
Geri Bildirim Ver