QUDERM KOZMETİK Kaş Kirpik Serumu Ve Saç Bakım Yağı Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

QUDERM KOZMETİK Kaş Kirpik Serumu Ve Saç Bakım Yağı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • EN SEVİLEN ÜRÜNÜMÜZ BİRARADA QUDERM KAŞ KİRPİK SERUMU & QUDERM SAÇ BAKIM YAĞI SİZ İSTEDİNİZ BİZ YAPTIK.. ?1.QUDERM KAŞ KİRPİK SERUMU Organik kozmetik olarak yola çıkan Quderm markasının kaş-kirpik serumu tamamen doğal bir serumdur. Hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır. Organik ve natürel yapısı ile eşsiz bir serum olup kıl köklerinize derinlemesine nüfus ederek kaş ve kirpiklerinizin gürleşmesini sağlar. İçindekiler: Badem Yağı, Ceviz Yağı, Fındık Yağı, Argon Yağı, gibi yağların biraraya gelmesiyle kaşlarınızın güçlenmesini sağlayacak 12 çeşit yağ bulunmaktadır. Kullanımı: Quderm Kaş-Kirpik Serumu düzenli kullanımında 15. günden itibaren etkisini görmeye başlayacaksınız.İçerisinden çıkan fırçası ile gece gündüz olmak üzere 1 damla sürerek kaş ve kirpiklerinizi tarayabilirsiniz.10ml'dir 2.QUDERM SAÇ BAKIM YAĞI Saç Bakım Yağımız, tamamen bitkisel ve organik olup
  • 15 çeşit bitkisel yağın bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Strese dayalı, hormonel ve yanlış beslenme gibi birçok nedenden dolayı oluşan saç dökülmesine karşı çıkan Saç Bakım Yağımız ile düzenli kullanımda gözle göreceğiniz şekilde SAÇ köklerinin güçlenip, çıkmaya başladığını fark edeceksiniz. Kalıcı bir çözüm için önerilen kullanım süresi 8-12 haftadır. Gözle görülür etki ise 14 gün içinde görülür. Saçlarınızı kökten uca besleyerek, saçınızın gürleşip güçlenmesini sağlamaktadır. İçindekiler: Argan Yağı, Badem Yağı, Ceviz Yağı, Fındık Yağı. 60ml'dir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Hacim Verici
  • Boy 50 -100 ML
  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver