Quaker Yulaf Ezmesi 500 Gr 2 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quaker Yulaf Ezmesi 500 Gr 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gurmepasaj Satıcı Ünvanı: BAŞAK GIDA DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144022846100013 Vergi Kimlik Numarası: 1440228461
    Bu ürün gurmepasaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Quaker Yulaf Ezmesi 500 Gr İçindekiler%100 Yulaf Ezmesi Alerjen UyarısıGluten içerir. Net Miktar (g/ml)500 Saklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz MenşeiİNGİLTERE Kullanım ÖnerileriYulaf Lapası: 3,5 bardak Yulaf ezmesi yavaşça karıştırılarak konur ve 3-4dk pişirilir. Biraz beklettik sonra ılık olarak servis edilir. İsteğe göre süt ve şeker ilavesi ile lezzetlendirebilirsiniz. Çorba: Çorbanızı her zamanki gibi pişirin. Bir kase çorba için 1 çorba kaşığı yulaf ezmesi ilave edin ve 1dk kaynatın. Quaker yulaf ezmesini aynı zamanda kurabiye, kek, bisküvi, köfte ve pudinglerde kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Quaker Yulaf Ezmesi ile Doyurucu Öğünler

Kullanım amacına ve ihtiyaca göre farklılık gösterebilen tahılların insan bünyesine olan faydaları saymakla bitecek türden değildir. Özellikleri ile kendi aralarında ayrılan bu tahıllardan birisi olan yulaf ezmesi insan sağlığı ve ortaya çıkardığı sağlıklı beslenmeye ek olarak doyuruculuğu ile ön plana çıkmaktadır. Her açıdan besleyici olması sayesinde gerek günlük tüketimde gerekse de vücuda kazandırdığı enerji ile yoğun aktivite yapan kişilerin kolaylıkla harcadığı enerjiyi geri kazandırmada imdadına yetişmektedir. Hal böyle olunca da Quaker yulaf ezmesi 500 gr tercih sebebi olabilmektedir. Yapılan araştırmalara göre yulaf ezmesinin sağlıklı beslenme üzerindeki etkisinin oldukça büyük olduğu gözlemlenmiştir. Tahıl grubuna mensup olduğu için vücut içerisinde sindirimi yavaştır. Bundan dolayı vücudun istediği uzun süreli karbonhidrat ihtiyacını olabildiğince karşılayabilir. Çeşitli yiyeceklerle karıştırılabilir ya da kendi başına farklı farklı kullanım alternatifleri oluşturabilir.

  • Besleyici
  • Tahıl Deposu
  • Doyurucu

Quaker Yulaf Ezmesi Özellikleri

Quaker Yulaf Ezmesi Özellikleri

İnsan sağlığı için oldukça fazla önem arz eden bir kaynak olan karbonhidrat tüketimini Quaker yulaf ezmesi ile sağlayabilmek mümkün olabilmektedir. Bu sayede yoğun aktivite ile uğraşan bireylerin tercihi bu ürünü tüketmekten yana olmaktadır. Küresel çapta oldukça fazla üretilip kullanılmakta bünye güçlendirici gıdalar arasında gösterilmektedir. Lifli yapısı sayesinde ve barındırdığı besleyici doğal vitamin, mineral kompleksiyle kanda oluşan kolesterol düzeyini dengeleyebilmektedir. Buna bağlı olarak Quaker yulaf ezmesi 500 gr 2 adet sağlıklı beslenme konusunda kolaylık sağlayacaktır. Aynı zamanda içerdiği protein ve beraberinde az bir miktarla bile yüksek kalori değeri sunuyor olması onu gerçekten aranılan bir ürün haline getirmektedir. Temel kaynağı nişasta olduğundan dolayı sade bir tada sahip olsa bile rahatlıkla ek gıdalar ile tüketilip aroması canlandırılabilmektedir. Quaker yulaf ezmesi 500 gr 2 adet özellikleri bakımından bu özellikleri rahatlıkla karşılayabilir, düzenli ve sağlıklı bir şekilde tüketilebilir. Sağlıklı Quaker yulaf ezmesi 500 gr 2 adet içeriği ile sizlerin beğenisini kazanır.

Quaker Yulaf Ezmesi Kullanımı

Quaker Yulaf Ezmesi Kullanımı

Tahıl grubunda yalnızca kendisinde bulunan insan sağlığı açısından önemli bir antioksidan kaynağı barındırır. Quaker yulaf ezmesi 500 gr içeriği barındırdığı antioksidanın özelliği gereği kalp veya beyin damarlarında genellikle belirli bir yaştan sonra oluşan daralmayı azaltabilmektedir. Bilindiği üzere kalp krizi riskini arttırabilecek zararları en aza indirger. Bu durum da kanın vücut içerisindeki sirkülasyonu açısından çok önemlidir. Aynı zamanda kan şekerini dengeleyerek kolesterolün bir dengede tutulmasını, mide ve bağırsak florasında düzenleyici etki yaratarak oluşabilecek çeşitli hastalıkların önüne geçer. Bireyin kuvvetli bağışıklık geliştirmesine de ön ortam hazırlar. İnsan sağlığı açısından oldukça yararı bulunan bu özellikler ve daha fazlaları yulaf ezmesini hafife alınmayacak bir gıda haline getirebiliyor. Az bir miktar yulaf ezmesi tüketmek dahi lifli besleyici yapısı sayesinde tok tuttuğu için aynı zamanda kilo kontrollü diyet yapmak isteyen kullanıcılar açısından iyi bir seçenek oluşturuyor.

Quaker Yulaf Ezmesi Fiyatları

Quaker Yulaf Ezmesi Fiyatları

Son yıllarda fast food tüketimi ile beraber artışa geçen kilo problemleri gündemdedir. Bu noktada bireyler daha sağlıklı besinlere yönelme eğilimi göstermektedir. Öyle ki spor tek başına kilo kontrolü için yeterli olmadığı gibi sadece az yemek de yeterli değildir. Besin değeri yüksek ürünlerin tüketilmesi kilo kontrolünde büyük önem taşır. Bu noktada Quaker yulaf ezmesi 500 gr 2 adet kullananlar tarafından tavsiye edilen biçimlerde yapılacak takviyeler diyet süreçlerini doğrudan etkileyebilir. Bunun yanı sıra Quaker yulaf ezmesi 500 gr 2 adet yorumları ile yeni tarifler uygulayarak sofralarda çeşitlilik sağlanabilmesi mümkündür. Örneğin tatlı krizlerinin diyet bozmasına izin vermeyen hurma ve yulaf ile yapılan yeni nesil tatlılar sayesinde farklı tatlar ile diyetinizi bozmadan keyifli atıştırmalıklar oluşturabilirsiniz. Bu anlamda Quaker2x uzun süreli ve rahat kullanım kolaylığı sağlayabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.