Q&R Yaşlanma Karşıtı Kırışıklık Önleyici Serum

50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Q&R Yaşlanma Karşıtı Kırışıklık Önleyici Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELZ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ELZ KOZMETİK SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627041915200018 Vergi Kimlik Numarası: 6270419152
    Bu ürün ELZ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YAŞLANMA KARŞITI KIRIŞIKLIK ÖNLEYİCİ SERUM, 4 değişik Peptide kompleksi, cilt için çok faydalı ve gerekli olan 6 değişik bitkisel yağ karışımından oluşan özel T-2N yağ kompleksi ve yine cilt için özel geliştirilmiş, amino asitler açısından oldukça zengin LIPOMOIST 2036 TM karışımından meydana gelmiştir. Peptide içeren krem ve losyonlar, bir çok yararlı amino asitin bir araya gelmesiyle oluşur. Yaşın ilerlemesi ve olumsuz dış etkenlerden dolayı, ciltte sinirlerdeki uyarının kaslara iletilmesi durur. Dolayısı ile kas kasılmadığından dolayı ciltte kırışma, sarkma meydana gelir. Peptide içerikli kremler, T bölgesindeki, alın bölgesindeki, iki kaş arasındaki, kaz ayaklarında ve göz çevresin de oluşan bu olmusuzlukları önlemede en çok tercih edilen ürünlerin başında gelir. Özel olarak geliştirilmiş formülü ve çok zengin aktif içerikleri sayesinde, cildin nem dengesini düzenlemeye, hücre yenilemesine, yaşlanmaya karşı cildi korumaya, cilt hücrelerini sıkılaştırarak kırışıklık ve çizgilerin önlenmesine yardımcı olur. Cilt problemlerine karşı, cildi onarmak için cildin alt ve üst katmanlarına etki eder. Yağsız yapısıyla makyaj öncesinde de güvenle kullanılır. İçeriğinde bulunan SPF+20 koruma faktörü sayesinde güneşe çıkmadan öncede sürülebilir. Böylece cildinizin tüm gün boyunca güneş altında nemini kaybetmeden kendini yenilemesine ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Cildin parlaklık kazanarak pürüzsüz ve ipeksi bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesinde güvenle kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver