Qmax Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk

498 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Qmax Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: storest Satıcı Ünvanı: SERDAR TÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1117326168600002 Vergi Kimlik Numarası: 8760512914
    Bu ürün storest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk Yüksek Kalite %100 Sağlık Bpa Içermez 300 ml / Gri.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Kapasite 0,30 L
Geri Bildirim Ver

Qmax Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk

Su tüketimi, insanların en temel ihtiyaçlarından biridir. Az tüketilmesi durumunda pek çok sağlık sorununu beraberinde getirir. Bu nedenle vücudun ihtiyacı olan günlük su miktarını mutlaka tüketmek gerekir. Su içmeyi unutanlar ya da az tüketenler için Qmax Tritan koku yapmaz matara suluk, eşsiz bir üründür. İdeal boyutu ile her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz ürün, su içmeye teşvik eder. Üzerinde yer alan miktar göstergeleri ile ne kadar tükettiğini görmenize de imkan tanır. Ayrıca çevreye zararlı ve tek seferlik olan plastik şişe kullanımını da aza indirgemeye destek olur. Tekrar kullanılabilir olması yönüyle çevre dostu bir üründür. Sıvı gıdayı korumaya yardımcı işlev gören ancak insan sağlığı üzerinde olumsuz etkile sahip olan BPA bileşenini içermez. Bu nedenle sağlıklı bir tercihtir.

  • Koku yapmayan yapı
  • BPA’sız içerik
  • Yüksek kalite

Kaliteli Qmax Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk Özellikleri

Kaliteli Qmax Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk Özellikleri

Qmax matara, yüksek kalitesi ile son derece sağlıklı bir üründür. Sentetik organik bileşenleri içermeyen yapısıyla öne çıkan model, zararlı kimyasalları bünyesinde barındırmaz. Tritan ham maddeden üretilen ve koku yapmayan ürün, çok amaçlı kullanıma uygundur. Kapak kısmında yer alan süzgeçli bölme detoks suları yapmanıza ve bitki çayları hazırlamanıza da olanak sağlar. Kilitli kapak özelliği ve kapakta yer alan conta sayesine sızdırmaz özelliktedir. Okulda, arabada, sporda ya da yürüyüşlerde rahatlıkla kullanılabilir olan ürün, pratikliği ile kolaylık sağlar. Üretiminde kullanılan Soft Touch tekniği ile yüzeyi yumuşak bir dokuya sahiptir. Hem sıcak hem de soğuk sıvıları muhafaza ederek sağlıklı bir içim sağlar. Mataranın dış yüzeyini koruma adına bulaşık makinesi yerine elde yıkanması önerilir. Ürünle ilgili merak ettiğiniz diğer detaylara kolayca ulaşabilirsiniz.

Uzun Ömürlü Qmax Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk

Uzun Ömürlü Qmax Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk

Beğeni kazanan ürün, sağlam ve dayanıklı materyallerden üretilmiş olup uzun süreli bir kullanım sağlar. Sağlıklı bir içim deneyimi sunması yönünden vücut için yararlı bir tercihtir. Her kullanım sonrasında yıkanması ve içerisine sıvı koyarak bir sonraki güne kadar bekletilmemesi hijyen açısından önemlidir. 18,5 cm ve 7,2 cm ölçülerine sahip ürün, kolay taşınabilir olması ile her yerde kullanılabilir. Estetik görünümü ve şık tasarımıyla göze hitap eden Qmax Tritan koku yapmaz matara suluk kullananlar tarafından da beğenilir. Tekrar kullanılabilir olması yönüyle çevre dostu bir üründür. Tek kullanımlık plastik şişe kullanımını en aza indirgemeye yardımcı olur. Çok amaçlı kullanıma sahip olması pek çok yönden avantaj sağlar. Qmax tritan koku yapmaz matara suluk yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürünün kalitesi ve diğer ayrıntıları hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Hesaplı Qmax Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk Fiyatı

Hesaplı Qmax Tritan Koku Yapmaz Matara Suluk Fiyatı

Su tüketimini arttırmak isteyenler için ideal bir tercih olan bu ürün, motive edici bir etkiye sahiptir. Üzerinde yer alan miktar göstergeleri ile ne kadar su içtiğinizi takip etmenize imkan sağlar. Çok yönlü tasarımı ile hem sağlıklı hem de pratik bir mataradır. Modern tasarımın sağlıklı materyallerle buluşmasının bir sonucu olan ürün, size gün boyu eşlik eder. Bu sayede her an sağlıklı sıvı tüketimini desteklemiş olursunuz. Tritan ham maddeden üretilen ve koku yapmayan ürün, çok amaçlı kullanıma da uygundur. Qmax Tritan koku yapmaz matara suluk fiyatı da uygun aralıklarda yer alır. Bu sayede herkes tarafından ulaşılabilir bir üründür. Hem sağlıklı içeriği hem de cazip fiyatı ile geniş bir kesimin beğenisini kazanır. Siz de Trendyol üzerinden Qmax Tritan koku yapmaz matara suluk satın alarak sağlıklı bir alışveriş yapabilirsiniz.