Qcy T5 Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah

2.490 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Qcy T5 Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alsa Aksesuar Satıcı Ünvanı: NİHAL DEMİRTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5781324116
    Bu ürün Alsa Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • QCY T5 kulak içi Bluetooth kulaklık, Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde daha hızlı ve stabil bir bağlantı sunar.
  • 4 mikrofonlu sisteme sahip QCY T5, net ve kesintisiz ses deneyimi sağlar.
  • Kablosuz Bluetooth kulaklık IPX5 suya dayanıklılık özelliği ile spor yaparken veya yağmurlu havalarda kullanıma uygundur.
  • Siyah Bluetooth kulaklık yüksek kapasiteli şarj kutusu sayesinde toplamda 25 saatlik kullanım süresi sunar. Tek şarjla 5 saatlik kullanım süresi sağlar.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık arkadaki sesleri filtreleyerek daha pürüzsüz bir görüşme sağlamanıza yardımcı olur.
  • Smart Touch teknolojisine sahip QCY T5 kulaklık, dokunmatik tuşlar ile müzik çalma, çağrı cevaplama ya da ses ayarlama gibi işlemler yapar.
  • QCY T5 Bluetooth kulaklık CVC 8.0 gürültü önleme teknolojisi sayesinde dışarıdaki gürültüyü minimuma indirir.
  • Ağırlığı 9 gram olan mini Bluetooth kulaklık, şarj kutusuyla beraber 56 gram ağırlığa sahiptir.
  • Silikonlu Bluetooth kulaklık AptX ve AAC codec desteği ile yüksek kaliteli ses deneyimi sunar.
  • 5.0 Bluetooth kulaklık desteğine sahip QCY T5, kutusundan çıktığı anda cihazınıza otomatik bir şekilde bağlanır.
  • QCY T5 Bluetooth 5.0 kulaklık siyah rengiyle dinamik ve modern bir görünümü benimser.
  • QCY T5 Windows 11 uyumlu olduğundan bilgisayarlarınıza da kolayca bağlanır.
  • QCY T5 dokunmatik özelliğinin yanı sıra sesli komut özelliği sayesinde Siri veya Google Assistant gibi dijital asistanlarla uyumlu çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

QCY T5 Kulaklık Bluetooth 5.0 Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Son teknoloji donanım özellikleri ile tasarlanan QCY-T5 hız ve performansı iyileştirmesi nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Teknoloji gerekliliklerini bir araya toplayarak tasarlanan QCY T5 Bluetooth 5.0 kulaklık, sizi kablo karmaşasından kurtararak iyi bir deneyim yaşamanızı sağlar Kablolu ürünler çantaya konduğu zaman birbirine girerek karmaşık bir hal alabilir. Acil kullanımlar için çözülmesi biraz zaman alırken gecikmeler meydana gelir. QCY T5 Bluetooth 5.0 kulaklık siyah modeli ile zaman kaybı yaşamadan dilediğiniz yerde hızla ürünü kullanabilirsiniz. Kulak içi ile uyumlu bir tasarıma sahip olan ürün, uzun süreli kullanımlarda dahi rahatsızlık hissi vermez. Bu şekilde günlük aktivitelerinize devam ederken herhangi bir aksama yaşamadan görüşmelerinizi devam ettirebilirsiniz.

  • Uzun pil ömrüyle kesintisiz kullanım
  • Şık ve tarz tasarım
  • Güçlü donanımıyla suya karşı dayanıklı

Modern Tasarımı ve Konforu Birleştiren QCY T5 Kulaklık

Modern Tasarımı ve Konforu Birleştiren QCY T5 Kulaklık

Günün hemen hemen her anında kullanılan kulaklıklar, önemli bir ihtiyaç olarak görülür. Günlük rutinler gerçekleştirilirken arka planda müzik dinlenmesi rahatlatıcı bir etki ortaya koyar. Günlük hayatında sıklıkla QCY T5 Bluetooth 5.0 kulaklık siyah QCT T5 kullananlar ürünün performansından memnun olduklarını belirtir. Özellikle şarj süresinin oldukça uzun süreli ihtiyaçları karşılaması pek çok kişi için artı puan oluşturur. Ürünün şık tasarımı ile rahatsız edici bir görünümden uzak olması kulakta kalma süresini artırır. Siyah renkli minimal tasarımıyla her türlü kıyafete uyum sağlar. Görsel olarak tamamlayıcı bir aksesuar görevi görür. QCY T5 Bluetooth 5.0 kulaklık siyah QCT T5 yorumları da ürünün özelliklerini görmenizi sağlar. Ürünün Google Asistan ve Siri bağlantısı yapması, yüksek ses kalitesine sahip olması, kesintisiz konuşmalara izin vermesi müşteri memnuniyetini artıran özelliklerdir.

Güçlü Donanımıyla QCY T5 Bluetooth 5.0

Güçlü Donanımıyla QCY T5 Bluetooth 5.0

Teknolojik cihazlar için kalite kontrolü yapıldığı zaman temel niteliklerden biri donanım özellikleridir. Güçlü bir donanıma sahip olarak tasarlanan ürünler uzun süreli kesintisiz kullanım sunarak konforu hissettirir. Pek çok kişi kendi ya da sevdikleri için ideal bir hediye seçeneği olarak QCY T5 TWS kablosuz Bluetooth 5.0 kulaklık tercih eder. Ürünün sunduğu donanım ve tasarım olumlu sonuçlar ortaya koyar. Kaliteli malzemelerden tasarlanan ürünü yağışlı havalarda da rahatlıkla kullanarak suya dayanıklılığı test edebilirsiniz. Kulaklık, ağır bir yapıya sahip olmadığı için ürünün kulaktaki varlığı bir süre sonra unutulabilir. Çeşitli hallerde ses kaydı alma noktasında ihtiyaçları karşılayabilir. Müzik dinleme kalitenizi artıracak teknolojisi ile QCY T5 Bluetooth 5.0 kulaklık uzaktan kumanda desteği de sunar. Bu şekilde müziklerinizi değiştirebilir ya da gelen çağrıları dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Uzun Pil Ömrüyle Dayanıklılık Sunan Kulaklık Uygun Fiyatlarla

Uzun Pil Ömrüyle Dayanıklılık Sunan Kulaklık Uygun Fiyatlarla

Kulaklık ve şarj kutusunun toplam ağırlığı fazla olmadığı için her an taşıma kolaylığı sunar. Buna göre çantada ya da cepte taşıyabileceğiniz şarj haznesini dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Kulaklığın batarya ömrü pek çok kişi için ideal performans sunar. Uzun süreli kesintisiz kullanım sağlayan QCY T5 Bluetooth 5.0 kulaklık siyah Qct T5 kontrollü kullanılırsa herhangi bir sorun yaratmaz. Dış ortam seslerini filtreleyerek kişiye sadece odak noktasını ileten bu cihazla dinlendirici bir deneyim yaşanabilir. Şarj kutusu ile birlikte uzun süreli şarj ömrü sunduğu için yolculuk veya fazla mesai gibi zaman alıcı durumlarda ihtiyaçlarınızı karşılar niteliktedir. Müşteriye sunduğu özellikler göz önüne alındığı zaman QCY T5 Bluetooth 5.0 kulaklık fiyat aralığı son derece ideal görülür. Ergonomik tasarımı ve yüksek şarj ömrüyle avantaj sağlayan ürünü istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.