Qc A6 Fotoğraf Kağıdı 10x15 260 gr Parlak 100 Yaprak

175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Qc A6 Fotoğraf Kağıdı 10x15 260 gr Parlak 100 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: QC DİJİTAL Satıcı Ünvanı: QC DİJİTAL BASKI TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630086157200001 Vergi Kimlik Numarası: 6300861572
    Bu ürün QC DİJİTAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A6 fotoğraf kağıdı 260gr parlak qc Marka: Qc quality colours Menşei: Made in europe Kalite: Profesyonel a++++ kalite Ağırlık: 260 gr Kağıt ölçüsü: 105x148mm Paket miktarı: 100 yaprak Kaplama: Reçine kaplı Kaplama tipi: Mikro gözenekli parlaklık Yüzey dokusu: Pürüzsüz parlak Beyazlık (cıe): 152 Parlaklık: 112 Arşiv ömrü: Pigment mürekkep: 100+ yıl (qc, ocp ve orijinal mürekkeplerde) Dye mürekkep: 10+ yıl (qc, ocp ve orijinal mürekkeplerde) Uyumlu yazıcı modelleri Dye ve pıgment bazlı mürekkep ile çalışan tüm termal ve piezo ınkjet teknolojisini kullanan yazıcılarla %100 uyumludur. A6 fotoğraf kağıdı 260gr parlak qc özellikleri Qc quality colours kalitesi: A6 fotoğraf kağıdı 260gr parlak qc profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşanlar ve ev tipi kullanıcılar için, yüksek performans sağlayan fotoğraf kağıdıdır. Kamu kuruluşlarında kullanılabilir. Pigment ve dye bazlı mürekkep kullanan yazıcılarla uyumlu yüzey kaplaması sayesinde tek ve çift yönlü baskılarda sorunsuz çalışır. Qc quality colours fotoğraf kağıtları yüksek kalitede ve uygun fiyatta olduğu için fotoğraf stüdyoları ve ev tipi kullanıcıların en çok tercih ettiği fotoğraf kağıdıdır. Bir çok muadil fotoğraf kağıdının aksine qc quality colours fotoğraf kağıtları, tüm mürekkeplerle uyumludur, orijinal qc mürekkeplerle kullanıldığında ek hiçbir profil ayarı yapmadan profesyonel kalitede baskılar almanıza olanak sağlar.. Hızlı kuruma özelliği sayesinde hızlı baskı yapan yazıcılarda üst üste biriken çıktıların birbirine yapışmasına vede kirlenmesine olanak vermeden kurur. Reçine kaplı kimyasal formülasyonu sayesinde toza ve suya dayanıklıdır. Kullanım ve arşivleme koşulları Mümkün olduğu durumlarda, tüm kağıtlar aşağıdaki koşullar dahilinde, saklanmalı ve kullanılmalıdır. Sıcaklık: 10 derece - 35 derece arasında Nem oranı: %30 - %80 Güneş görmeyen yerde saklayınız. Yüksek sıcaklıklara ve nemli ortamlara maruz bırakmaktan kaçınılmalıdır. Baskı öncesinde ve sonrasında kağıdın kaplı (mürekkep püskürtülecek) yüzeyine dokunmaktan kaçının.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver