Q&R Anti Selülit Ve Inceltici Krem

175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Q&R Anti Selülit Ve Inceltici Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELZ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ELZ KOZMETİK SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627041915200018 Vergi Kimlik Numarası: 6270419152
    Bu ürün ELZ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğinde etken madde olarak patentli özel geliştirilmiş natürel VINIFEROL aktif maddesi kullanılmıştır. VINIFEROL Fransa’nın dünyaca meşhur Bordeaux bölgesi kaliteli üzümlerinin elde edildiği üzüm asmasının kökü ve asma gövdesinden elde edilen,özel patentli geliştirilmiş natürel bir karışımdır.VINIREFOL etken maddesi selülit tedavisinde kullanılan kafeine göre 15 kat daha etkilidir.Etkinliği klinik deneylerle kanıtlanmıştır. İnceltici ve Anti selülit kremi içeriğinde kafein olmadığı için, kafein alımının yarattığı atılan sıvıların tekrar vücuda geri alımını önler.Ayrıca bu çok özel aktif maddeye ilave olarak içeriğindeki 8 değişik bitki extractı karışımından dolayı cildin kurumasını önler ve ölü hücreleri yenileyerek tedavi hızını artırır. Kafein içermediği için vücudun sıvı tutmasını engeller. Deriye hızla nüfuz ederek yağ birikimlerini parçalar ve kan dolaşımını ve hücre rejenerasyonunu stimule eder. Cilt dokusunda sıkılaştırıcı etkisi vardır. Kollajen üretimini destekleyerek derinin pürüzsüzleşmesini ve sıkılaşmasını destekler. Mikro-sirkülasyonu uyarır. Anti-inflammatuar. Hücre rejenerasyonunu destekler. Bağ dokularını güçlendirici. Aktivasyonu uyarıcı etkisi vardır. Cilt dokusuna elastikiyet kazandırır. Anti-ödematöz (dokularda sıvı birikimini azaltıcı) etkisi vardır. Kapiller sistemi güçlendiricidir. özelliği vardır. Pürüzsüzleştirici özelliğe sahiptir. Düzenli kullanıldığında, vücudun bölgesel incelmesinde ve selülitin giderilmesinde kesin sonuçlar yarattığı klinik olarak test edilip onaylanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver