Pro Plan Duo Delice Somonlu Yetişkin Köpek Maması 10 Kg

1.850 TL
(185 TL / kg)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Duo Delice Somonlu Yetişkin Köpek Maması 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARİYER VET Satıcı Ünvanı: HAKAN KOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750345900
    Bu ürün KARİYER VET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro Plan Duo Delice Somonlu Yetişkin Köpek Maması Proplan köpek maması, yetişkin orta ve büyük ırk köpekler için, tam ve dengeli beslenmesine uygun olarak geliştirilmiş, somon balığı ile hazırlanmış, reddedilemeyecek yüksek lezzet ve sindirilebilirliğe sahip, kuru köpek mamasıdır. * Proplan köpek maması, yetişkin köpeklerin tüm besinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiştir. * Kuru köpek mamasının tanecik boyutları orta ve büyük ırk köpeklere uygun olarak hazırlanmıştır. * Özenle seçilmiş malzemelerden, özel pişirme tekniği ile hazırlanmıştır ve yüksek sindirilebilirliğe sahiptir. * İçeriği iki farklı tane yapısıyla, somon balığı ile hazırlanmış parçalar ve kıtır gevrek parçalarından oluşmaktadır. * Kıtır gevrek parçalar köpeğinizi çiğnemeye teşvik eder ve özel yapısı ile dişlerde tartar birikiminin azalmasına yardımcı olur. * Proplan köpek mamaları lifli içeriği sayesinde sağlıklı sindirim sitemini destekler. * İçerdiği kaliteli protein kaynağı, bağırsak hücrelerini besler ve sindirim siteminin sağlıklı olmasına yardımcı olur. * Gerçek somon balığından gelen % 26 oranında yüksek protein içeriği, zenginleştirilmiş optimal protein - kalori oranı ile güçlü ve sağlıklı kas yapısını destekler. Yüksek enerji ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur. * Proplan köpek mamaları doğal antioksidanlar içerir, renklendirici içermez. İçerik: Somon (% 15,00), buğday, mısır, kurutulmuş kanatlı proteini, hayvansal yağ, buğday gluten unu, pirinç, kurutulmuş pancar küspesi, sakatat, mineraller, propilenglikol, kurutulmuş yumurta, kavrulmuş arpa unu, balık yağı. Analiz: Ham protein % 26,00, ham yağ % 16,00, ham lif % 2,50, inorganik madde % 7,50, vitamin A 33.000 IU/kg, vitamin D3 1.000 IU/kg, vitamin E 550 mg/kg, vitamin C 140 mg/kg, demir sülfat monohidrat 91 IU/kg, kalsiyum iyodat anhidre 2,30 mg, bakır sülfat pentahidrat 14 IU/kg, mangan sülfat monohidrat 43 IU/kg, çinko sülfat monohidrat 140 IU/kg, sodyum selenit 0,13 IU/kg, doğal orijinli tokoferol bakımından zengin özler 50 mg/kg.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Aroma Somon Balığı
Geri Bildirim Ver