Pure Kaş Vitamini

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pure Kaş Vitamini

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün izmr avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Pure Kaş ve Kirpik Vitamini Daha Güçlü, Daha Kalın, Dolu Görünen Kirpikler! EyeBrow ve EyeLash büyüme ve kadınlar ve erkekler için hacim kazandırıcı serumda bulunan her bileşen, aşağıda belirtilen şekilde bağımsız bir kaliteye ve olumlu bir etkiye sahiptir: -Castor Oil - hint yağı neredeyse yüzde 90'ı oluşturan ricinoleik asit, saç dökülmesini tedavi etmek ve saç büyümesini arttırmak için mükemmeldir. On Soğan Kükürt içeriği bakımından zengin yağ olan kükürt, saçların büyümesi için gerekli olan kollajen dokularının üretimini iyileştirmeye yardımcı olur. -E Vitamini - Kirpiklerinizi ve Kaşlarınızı nemlendirir ve düzenler ve büyümeyi teşvik etmenin yanı sıra kirpiklerinizin dökülmesini önler. . -Amla / Gooseberry Oil - Kalınlaştırır ve kaşlara ve kirpiklere hacim ekler. -Bhringraj & Brahmi Yağı - Bu yağ kirpik gelişimi için mükemmeldir, zira tekli doymamış yağ, E vitamini, magnezyum ve kalsiyum bakımından zengin bir kaynaktır. Kirpiklerinizi nemlendirir ve yumuşatır ve büyümeyi teşvik etmenin yanı sıra kirpiklerinizi dökülmesini önler. -Dikkat çeken sonuçlara şahit olmak için bu mucize EyeBrow & EyeLash büyüme serumunu en az 4 ila 6 hafta boyunca sabırla kullanın. -Sert kimyasal madde içermeyen ve yapay renk içermeyen doğal bileşenler. Kullanımı
  • Yeterli miktarda serumu hergün kaş ve kirpiklere uygulayınız. Ürün 30 ml'dir. S.k.t 2022

Ürün Özellikleri

  • Hacim 15 - 30 ml
Geri Bildirim Ver