Pure Project Küçük Banyo Fırçası

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pure Project Küçük Banyo Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pure Project Satıcı Ünvanı: PUREPROJECT KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733088088100001 Vergi Kimlik Numarası: 7330880881
    Bu ürün Pure Project tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Banyo Fırçası, cildi rahatsız etmeden temizlemek, kuruluklardan arındırmak ve yumuşatmak için tasarlanmıştır. %100 silikon yapısı sayesinde hızlıca kurur, kötü kokmaz. Kuru cilt, konak ve egzama sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Küçük banyo fırçası bebeklerin kullanımı için uygundur. Yetişkinler için yüz temizliği için kullanılabilir. Kullanım Şekli: Banyo esnasında, Little Pure Project Saç ve Vücut Şampuanı’nı fırçanıza sıkın ve bebeğinizin baş ve vücuduna dairesel bir şekilde masaj yaparak uygulayın. Kullanım sonrası banyo fırçasını su ile temizleyin. Banyo sonrası, fırçanızı tekrar kullanabilirsiniz. Bebeğinizin cildindeki kurumuş, sorunlu bölgelerin giderilmesine yardımcı olmak için fırçanızın üzerine Little Pure Project Yüz ve Vücut Losyonu’nu sıkın ve nazikçe masaj yaparak uygulayın. Kullanım sonrası banyo fırçasını su ile temizleyin. Arkasındaki vantuzlu başlığını kullanarak lavabonuza veya banyonuza sabitleyebilirsiniz. Plastik, BPA, BPS, kurşun, ftalat içermez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver