9
BB CC Krem kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

PURE BEAUTY BB Krem Spf50 Pa+++ Natural 30 ml

329,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
440,10 TL
250 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
382,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PURE BEAUTY BB Krem Spf50 Pa+++ Natural 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Watsons Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Watsons tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eğer hızlıca doğal görünümlü, hafif, makyajsız bir makyaj görünümü elde etmek istiyorsan, cildine tek ürünle 10 fayda sağlayacak Pure Beauty BB Kremin yeni versiyonuyla tanış! Ivory ve Natural olmak üzere iki ton alternatifiyle formülasyonumuzu kullanıcıların yorumları ve beklentileri doğrultusunda yeniledik! Bu formüle bayılacaksın! Yenilikçi Damlalık Sistemiyle ihtiyacın olan miktarı ayarlayarak hem daha uzun süre hem de daha hijyenik ürün kullanım kolaylığı.Yumuşak kremsi yapısıyla, pürüzsüz ve yüksek kapatıcı bir bitiş sağlayan, tüm gün kalıcı Pure Beauty BB Krem, içerisinde bulunan Lespedeza Capitata özü sayesinde cildi mavi ışığın zararlı etkilerinden ve SPF 50 koruması sayesinde güneş ışığının zararlı etkilerinden korur. Antioksidan özelliği olan Camellia Japonica çiçeği ile cildi kirlilikten koruyarak canlı bir görünüm sağlar. Gözenekleri ve renk eşitsizliklerini gizler. Cildin kıvrımlı noktalarında bile kapatıcılık sağlayarak doğal, ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cilt görünümüne parlaklık katar. Sivilce oluşumuna ve cilt lekelerine meyilli, kızarık ve donuk görünümlü cilt tipleri de dahil olmak üzere her cilt tipinin kullanımına uygundur.Tek üründe 10 fayda!1- Yumuşak & Pürüzsüz Bitiş2- Gelişmiş Cilt Dokusu3- Tam örtücü Canlı Cilt Görünümü4- Mavi Işık Koruması5- Gözenek Görünümü Giderici6- Nemlendirme7- Spf50 Pa+++ Yüksek Güneş Koruması8- Hafif Yapı9- Leke Görünümü Giderici & Parlaklık Verici Formulasyon10- Antioksidanİçindekiler:Camellia Japonica çiçeği: Güçlü bir antioksidandır ve cildi kirlilikten yüksek oranda korur.Deniz Kestanesi: Cilt dokusunun elastikiyetini düzenleyerek cildi yenilemeye destek olur.Myrothamnus Flabellifolia Yaprak Ekstresi: Cildi nemlendirir, canlandırır, yeniler ve hasar görmüş cildi güçlendirmeye yardımcı olur.Niacinamide: B3 Vitamini olarak bilinen Niacinamide fazla melanin toplanması sonucu oluşan Melonozomların cilde etki etmesini engelleyerek cilde beyazlık ve parlaklık sağlar. Lekeye meyilli ciltlerde leke açıcı görevi görür.Lespedeza Capitata özü: Teknolojik cihazlardan yayılan ve cildi yaşlandıran önemli etmenlerden biri olan mavi ışığın sebep olduğu oksidatif stresten cildi korur.Kullanımı: Temel cilt bakımınızdan sonra yeterli miktarda aldığınız Pure Beauty BB Kremi yüzünüzün merkezinden başlayarak alın, burun ve çene bölgesi olmak üzere göz ile temasından kaçınarak hafif dışa doğru hareketler ile orta ve işaret parmağınızı kullanarak uygulayınız

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Renk Bej
  • SPF SPF 50 +
  • Görünüm Mat
  • Kapatıcılık Orta
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

PURE BEAUTY BB Cream SPF 50 Natural 30 ml

Doğal içeriğe sahip olan kişisel bakım malzemeleri her yaş grubunun beğendiği ürünlerdir. Güvenilir marka olan PURE BEAUTY, kişisel bakım malzemeleri ile tanınır. Bu markanın hızlıca makyajsız görünüm elde etmek için kullanılan PURE BEAUTY BB Cream SPF 50 natural 30 ml ürününü küçük ve rahat paket tasarımı sayesinde yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. 24 saat boyunca süren etkisi ve doğal görünümünden dolayı sıklıkla tercih edilir. Yeni damlalık sistemiyle bir damlasıyla uzun süre kullanım sağlamada yardımcı olur. Gözenekleri gizler ve renk dengesizliğini eşitler. Cildin kıvrımlı yerlerinde pürüzsüz görünüm oluşmasını sağlar. Yüzünüzde gözle görünür bir değişiklik yaratır. İpeksi bir yüze kavuşmanızı sağlarken sivilce ve cilt sorunlarına mineral desteği sunar. PURE BEAUTY BB Cream tüm cilt tipleri için uygundur.

  • Bakım yapan formül
  • Makyajsız görünüm
  • Damlalık sistem

Her Cilde Uygun PURE BEAUTY SPF 50 Natural 30 ml BB Cream

Her Cilde Uygun PURE BEAUTY SPF 50 Natural 30 ml BB Cream

Genellikle makyaj yapmadan makyaj görünümü elde etmek için kullanılan PURE BEAUTY BB Cream SPF 50PA+++ natural 30 ml pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar. Ürün, yüzünüzde nemlendirici etki sağlar. Antioksidan içeriğinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Yüzünüze sürdüğünüzde kolay bir şekilde gözeneklerinizi düzenleyen yapıya sahip olması hasar görmüş cildinize iyi gelebilir. Krem forma sahip olan ürün, kısa sürede size mükemmel görünüm sağlar. 30 ml ambalaj tasarımı sayesinde size pratik ve hızlı kullanım olanağı tanır. Cildi kirlilikten koruduğu gibi lekelere karşı B3 vitamini ile destek olması da müşteriler için avantajlıdır. Ürünün bu avantajı sayesinden yüzünüzün pek çok sorununa iyi gelebilir. Ciltteki problemleri önlerken kokusuz yapısı sayesinde sizi rahatsız etmez. Zahmetsiz bir şekilde uygulanarak makyaj görünümü sağlayan bu modeli siz de detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

PURE BEAUTY BB Cream Spf 50 Natural 30 ml Fiyatı

PURE BEAUTY BB Cream Spf 50 Natural 30 Ml Fiyatı

PURE BEAUTY markasının modern ve estetik tasarımlı bu ürünü, hafif kokulu içeriğiyle cildinizin pürüzsüz güzelliğini ortaya çıkarır. Kaliteli ve kullanışlı olan ürün, tüm cilt tipleri için kullanılabilir. Hızlı ve pratik bir şekilde makyajlı görünüm ve ışıltılı bir yüz oluşturur. Cilt görünümüne parlaklık katan krem doğaldır. Ürünün sivilce ve diğer cilt sorunlarına kolay bir şekilde destek olması, günlük kullanımda ön plana çıkmasını sağlar. 30 ml olan bu krem uzun bir süre kullanım rahatlığı sağlar. PURE BEAUTY BB Cream SPF 50 natural 30 ml fiyatı ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Yüzdeki pürüz ve sivilce gibi sorunlara yardımcı olup cildin aydınlanmasını sağlayan benzersiz bir içeriğe sahiptir. Uygun fiyatlı bu ürünü makyajsız makyajlı görünüm elde etmek için güvenle satın alabilirsiniz.

PURE BEAUTY BB Cream Spf 50 Natural 30 ml Yorumları

PURE BEAUTY BB Cream Spf 50 Natural 30 Ml Yorumları

PURE BEAUTY markasının katkı maddesi içermeyen bu kremi, yüzünüzdeki pek çok cilt sorununu gidermek için kullanılır. Cildi nemlendirir, temiz, bakımlı ve daha parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Hızlı emilim sağlayan içeriğinden dolayı istediğiniz her alanda kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Pürüzlü bir cilde sahip olan müşterilerin vazgeçilmez ürünüdür. Her yaş grubu tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ambalajın yenilenen tasarımı göz alıcıdır. Her açıdan güvenilir bir içeriği olan krem, trans maddeler içermeyen kaliteli formülü ile ön plandadır. SPF 50PA+++ olmasıyla yüzünüze herhangi bir zarar vermez. Kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahip olan PURE BEAUTY BB Cream SPF 50 natural 30 ml yorumları bölümüne göz atarak kapsamlı bilgiler elde edebilirsiniz. Bu kremi uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol aracılığıyla kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.