Puma HYBRID NX Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı 101119119

3.150 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 43
Beden Tablosu
39
40
40,5
41
42,5
43
44
44,5
45
46
47
48,5
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma HYBRID NX Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı 101119119

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Puma Satıcı Ünvanı: PUMA SPOR GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781032787100015 Vergi Kimlik Numarası: 7810327871
    Bu ürün Puma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 192259_06-ÜRÜN HİKAYESİ Yepyeni HYBRID NX, gündelik yastıklamalı koşu ayakkabısı dünyasında bir ezberbozan. HYBRID köpük ve kauçuk dış tabanla tasarlanan bu ayakkabı sokak modasıyla modern teknolojiyi kusursuzca birleştiriyor. ÖZELLİKLER + FAYDALAR HİBRİD: PUMA'nın en iyi iki teknolojisinin bileşimi: IGNITE köpük ve NRGY boncukları IGNITE: PUMA'nın köpük orta tabanı ve markalı topuk kafesi topuğu platforma sabitleyerek destekler ve dengeler NRGY: Topuktan buruna üstün yastıklama özelliği sunan PUMA köpük orta taban sayesinde koşu boyunca gücünü koruyacaksın DETAYLAR Kısa bot yapısı Konfor sunan yarı örgü dış kaplama Ekstra destek sunan kalıplanmış topuk HYBRID orta taban Maksimum çekiş sunan tamamı kauçuk dış taban İç orta ayak boyunca özel sertlik ve orta ayak desteği Bağcıklı Dilde çekme şeridi Çekme etiketinde PUMA logosu Önde PUMA Yazısı

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
  • Taban Materyali Kauçuk
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Desen Baskılı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 100 Deri ve Tekstil

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Puma HYBRID NX Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı

Uzun, yorucu ve koşturmaca içerisinde geçen günler için kullanıma uygun sneaker ayakkabılar sağlamış oldukları konforla hem ayakların rahat etmesini hem de uzun süreli ayakta kalmanın sonucunda oluşabilecek rahatsızlıkları önlemeye yardımcı olur. Puma HYBRID NX siyah erkek sneaker ayakkabı tüm bu özelliklere sahip ve aynı zamanda şık, rahat ve kullanışlı bir modeldir. Yapılmış olduğu materyal ve ayakları destekleyici teknolojisi sayesinde pek çok avantaja sahip model kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına uygun bir kullanım imkânı sağlar.

 
  • Puma HYBRID NX erkek sneaker gündelik koşuya uygun bir ayakkabı modelidir.
  • Ayakkabı topuğu platform üzerinde sabitleyerek destekler.
  • Ürün suni deriden üretilmiştir.

Puma HYBRID NX Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı Özellikleri

Puma HYBRID NX Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı Özellikleri

Puma Hybrid Nx sneaker suni deriden üretilmesiyle suya ve lekelere karşı oldukça dayanıklıdır. Aynı zamanda renginin siyah olmasıyla birlikte kullanımı kolay ve görüntü olarak da hem şık hem spor olma özelliklerini birlikte taşır. Gündelik koşu ayakkabısı olan bu model yastıklamalı olmasıyla ayağın zemine çarptığındaki kuvveti azaltarak çok daha rahat ve ağrısız bir koşu imkânı sağlar. Aynı zamanda gündelik yürüyüşler için de oldukça uygun, rahat ve şıktır. Diğer sneaker modellerine kıyasla oldukça rahat bir koşu ve yürüyüş imkânı sağladığından dolayı tercih edilmesi gereken bir modeldir. Yarı örgü dış kaplaması ve ön yüzeyde Puma logosu bulundurması ve ayrıca arka dış yüzeyinde renkli yuvarlak desenleri ve Puma amblemleri bulundurmasıyla şık ve spor görüntüsünü korur. Özellikleri itibariyle kullanıcılarına oldukça avantaj sağlar.

 

Puma HYBRID NX Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı Avantajları

Puma HYBRID NX Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı Avantajları

Puma Hybrid Nx sneaker ayakkabı hem model hem kullanış açısından pek çok avantajı mevcuttur. Kullanım açısından en çok kolaylık sağlayan özelliklerinden biri suni deriden üretilmiş olmasıdır. Suni deri hem suya karşı hem de olası lekelere karşı oldukça dayanıklı ve temizlenmesi kolaydır. Bu yüzden de oldukça tercih edilen ve sıklıkla kullanılan bir türdür. Ayrıca sneaker renginin siyah olmasıyla birlikte yağmurlu ya da kapalı havalarda kirlenmesi ve kir göstermesi ihtimali de daha düşüktür. Puma Hybrid Nx sneaker modeli aynı zamanda kullanış açısından oldukça rahatlık sağlar. Orta tabanının köpük olması ve topuk kafesinin ayak topuğunu platforma sabitlenmesiyle hem gündelik yürüyüşler de hem de koşularda oldukça kolay bir kullanım imkânı sağlar. Bu destekler sayesinde ayağa tam oturarak koşu ve yürüyüş esnalarında ayakların çok daha rahat etmesine yardımcı olur.

 

Puma HYBRID NX Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı Fiyatları

Puma HYBRID NX Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı Fiyatları

Puma Hybrid Nx sneaker ayakkabı sunmuş olduğu tüm avantajlarıyla pek çok kullanıcı tarafından tercih edilmeye değer bir sneaker türüdür. Yapımında kullanılan materyallerin sağlamış olduğu konfor ve kolaylıklarla kullanıcılar için hem günlük yürüyüş hem de koşular esnasında oldukça kolaylık sağlayarak konforlu bir yürüyüş ve koşu deneyime sebep olur. Puma HYBRID NX erkek sneaker fiyatı ve ayrıntılı bilgileriyle birlikte kullanıcılarının karşısına çıkar. Puma HYBRID NX erkek sneaker yorumları ve ürün hakkındaki değerlendirmelerine Trendyol sayfasından ulaşabilirsiniz. Diğer kullanıcıların yorumlarına göz atarak değerlendirme yapabilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan ve aradığınız bedenin stok durumundan haberdar olabilirsiniz. Güncel fırsat ve kampanyaları kolaylıkla takip edebilirsiniz. Uygun stok durumunda ve kampanyalı fiyat dönemlerinde kolayca sipariş verebilirsiniz. Tercih etmeniz halinde ürüne ulaşım oldukça kolaydır.