Puma SPORT Siyah Erkek Uzun Soket Çorap 100119020

199 TL
Son 1 ürün!
Beden: 39/42
2
3
47-48
35/38
39/42
43/46
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
376,19 TL
Kargo Bedava
376,19 TL

Ürün Bilgileri

Puma SPORT Siyah Erkek Uzun Soket Çorap 100119020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dream Sport Center Satıcı Ünvanı: TAYFUN KEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5420378842
    Bu ürün Dream Sport Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tekstil

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Kullanım Alanı Günlük
  • Tip Soket çorap
  • Renk Siyah
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Desen Renkli
  • Ortam Sportswear
Geri Bildirim Ver

Puma SPORT Siyah Erkek Uzun Soket Çorap

Her mevsimde giyilen çoraplar farklılık gösterir. Yazın daha kısa ve ince olan çoraplar tercih edilirken kışın daha kalın ve uzun modeller giyilir. Puma uzun çorapları yaz kış fark etmeksizin spor yaparken giyebilirsiniz. Spor yaptığınız zaman teri emen ve sizi üşütmeyen ürünler tercih edebilirsiniz. Puma spor çorap bu özellikleriyle rahat kullanım sağlar. Ayağınızı sıcak tutar ama bunaltmaz. Geniş bir numara aralığına sahiptir. Standart kalıp değildir bu nedenle ayak numaranıza göre seçim yapabilirsiniz. Soket çorap olduğu için bacağınızı sıkmaz aynı zamanda da düşüp bol bir görüntü oluşturmaz. Ayakkabı içerisinde ayağınızı rahat ettirmesi amaçlanarak tasarlanır. Dikişleri ayağınıza batmaz, böylece konfor sağlar. Puma farkını çorap kategorisinde deneyimlemek isterseniz ürünü tercih edebilir, keyifle kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Her mevsime uygun
  • Geniş numara aralığı
  • Havlulu kumaş

Puma Siyah Erkek Çorap Avantajları ve Yorumları

Puma Siyah Erkek Çorap Avantajları ve Yorumları

Havlulu kumaşlar yazın çok terletebilir. Puma farkıyla dikilen ürünler yazın spor yaparken dahi kullanılabilecek çoraplar ortaya çıkarır. Puma Sport siyah erkek uzun soket çorap ile konforlu bir spor deneyimi yaşayabilirsiniz. Havlulu yapısı ayağınızı sıcak tutarken aynı zamanda terletme de yapmaz. Spor dolayısıyla çıkan teri de yapısına hapsederek herhangi bir rahatsızlık vermez. Spor çorapları hijyen ve ayak sağlığı açısından çok önemlidir. Çok nemli kalan ayaklarda çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Puma çoraplar teri emerek nemli bir ortam oluşmasını önler. Böylece ayak sağlığınızı korur. Puma Sport siyah erkek uzun soket çorap yorumlarından faydalanarak müşterilerin deneyimlerini inceleyebilir ve kararınızı verebilirsiniz. Yıkandıktan sonra deforme olmayan ve hijyeninden ödün vermeyen bu çorapları yıllarca kullanabilirsiniz. İncelme yapmayan ve kolaylıkla delinmeyen kaliteli ürünü dilediğiniz zaman giyebilirsiniz.

Puma Sport Siyah Çorap Özellikleri

Puma Sport Siyah Çorap Özellikleri

Puma soket çorap altında bulunan havlulu kısmı ile size spor anında konfor sağlar. Birbirinden farklı numara seçenekleri ile Puma çorap erkekler tarafından tercih edildiği gibi kadın müşteriler tarafından da kullanıma uygundur. Kışın botların içerisine giyildiğinde ayağınızı sıcak tutar. Bu sayede ekstra koruma sağlarken yalnızca ayaklarınızı değil tüm vücudunuzu ısıtarak sıcak tutar. Dar bir yapısı yoktur, ayaklarınızda batığa neden olmaz. Çok sıkı olan ve parmaklarınızı birbirine bastıran çoraplar zamanla ayağınızda çeşitli sıkıntılara neden olabilir. Puma Sport erkek uzun çoraplar ayaklarınızın konforunu ve sağlığını ön plana alır ve buna uygun şekilde tasarlanır. Siyah rengi çoklu yıkamalardan sonra bile solmaz ve ilk günkü renginde kalır. Taban kısmının incelip erimemesi de yıllarca giymenize olanak verir. Spor yaparken kullanıldığında tam performansını gösterir.

Puma Sport Erkek Siyah Çorap Uygun Fiyatlarla

Puma Sport Erkek Siyah Çorap Uygun Fiyatlarla

Kaliteli kumaşlardan üretilen ürünler uzun vadeli kullanım sağlar. Puma farkıyla üretilen çoraplar yüksek performans ile sonuçlanır. Günlük kullanımda yüksek konfor sağlayan Puma çorap ile kaliteyi tecrübe edersiniz. Solmayan siyah rengi ve terletmeyen kaliteli kumaşıyla spor için vazgeçilmez bir üründür. Puma Sport siyah erkek uzun soket çorap fiyatlarını takip edebilir ve yaz kış giyebileceğiniz spor çorabını sipariş edebilirsiniz. Dikişleri rahatsız etmeyen ve alt kısmındaki havlu kısmı ile ekstra konfor sağlayan bu çorabı satın alabilir ve spor deneyiminizi arttırabilirsiniz. Kaliteli pamuk materyalden üretilen çorap giydiğiniz her an size konfor sağlar. Teri hissettirmeyen yapısı sayesinde koşu ve basketbol gibi enerji harcatan aktivitelerde tam performans gösterirsiniz. Trendyol ile size ve sporunuza uygun Puma çorabı satın alabilir ve her zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz.