Puma 07839101 Plus Backpack Iı Unisex Sırt Çantası

484 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma 07839101 Plus Backpack Iı Unisex Sırt Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: betsispor Satıcı Ünvanı: SE-Dİ SPOR MALZEMELERİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757002003500010 Vergi Kimlik Numarası: 7570020035
    Bu ürün betsispor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Puma 07839101 Plus Backpack II Unisex Sırt Çantası

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Ortam Back to School
  • Desen Animal

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan
Geri Bildirim Ver

Puma Plus II Uniseks Sırt Çantası

Sırt çantaları günlük hayatta işinizi kolaylaştıran ve konforlu bir niteliğe sahiptir. Puma Plus II uniseks sırt çantası bu amaç için özenli bir şekilde üretilir. Bu model sade siyah bir renge sahip olmasıyla bilinir. Bu çanta modeli kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak tasarlanır. Çantanın ön bölümünde Puma markasının logosu yer alır. Model üzerinde büyük ve küçük olmak üzere iki adet bölme bulunur. Aynı zamanda su şişelerinizi konumlandırmanız için çantanın yan kısmında özel fileli bir yapı mevcuttur. Okula, spora ya da kısa süreli seyahatlere giderken gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz kaliteli bir sırt çantası modelidir. Tüm kadın ve erkek müşteriler için kullanım seçeneği bulunur. İçiniz rahat bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

  • Kaliteli ve dayanıklı kumaş seçimi
  • Özel fileli bölme tasarımı
  • Uzun süreli kullanım imkanı

Kaliteli Puma Plus II Uniseks Sırt Çantası Özellikleri

Kaliteli Puma Plus II Uniseks Sırt Çantası Özellikleri

Puma unisex sırt çantası kullanışlı özellikleri ile ön plana çıkan işlevsel bir modeldir. Klasik siyah rengi ile tüm kıyafetlerinizle mükemmel bir uyum içine girer. Spora giderken kişisel eşyalarınızı içerisine rahat bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Yumuşak kumaş dokusu sayesinde kullanım sağladığınız takdirde vücudunuza herhangi bir rahatsızlık hissi vermez. Modelin yüksekliği 47 cm, genişliği 31 cm ve derinliği ise 17 cm değerine sahiptir. Bu modelin yaklaşık olarak 23 litre kapasitesi mevcuttur. Günlük hayatta işinize yarayacak birçok eşyanızı kolay bir şekilde bu çanta modeliyle taşıyabilirsiniz. Puma Plus II sırt çantası modelinin askılarını omuz uzunluğunuza göre dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Modelin içinde dizüstü bilgisayarlarınızı güvenle yerleştirmeniz için bölme yer alır. %100 polyester kumaştan üretilen bu çanta modeline kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Kullanışlı Puma Plus II Uniseks Sırt Çantası Yorumları

Kullanışlı Puma Plus II Uniseks Sırt Çantası Yorumları

Puma marka sırt çantası geniş kapasiteye sahip iç hacmi sayesinde birçok eşyanızı içerisine alabilir. Aynı zamanda suya dayanıklı özelliği ile de tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu ürünü okula giden çocuklarınız için de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. İçerisine tüm ders kitaplarının ve defterlerinin sığabileceği bir çanta modelidir. Kullanıma bağlı olarak ürünün taşıma kapasitesini aşmadığınız sürece herhangi bir kopma ya da sökülme problemi görülmez. Puma Plus II uniseks sırt çantası kullananların hakkında yorum ve değerlendirmede bulunduğu bir sırt çantası ürünüdür. Yorumlara bağlı olarak oldukça rağbet gören ve ilgi toplayan bir modeldir. Eğer tüm bu değerlendirmeleri merak ederseniz Puma Plus II uniseks sırt çantası yorumları bölümünden detaylı bir inceleme sağlayabilirsiniz. Bu sayede sipariş verme aşamasını da net ve kararlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Puma Plus II Uniseks Sırt Çantası Fiyatları

Bütçe Dostu Puma Plus II Uniseks Sırt Çantası Fiyatları

Sırt çantası seçiminde ürünün kalitesi ve faydalı özelliklerine göre tercih yapmak iyi bir deneyim yaşamanıza olanak sağlayan etmendir. Puma Plus II uniseks sırt çantası fiyatı modelin kumaş kalitesi ve iç hacmine göre belirlenir. Ürünün müşteri için uygun olup olmadığı da bu noktada oldukça büyük bir önem taşır. Kullanıma bağlı olarak rengi zaman içerisinde solmaz. Bu kaliteli çanta modeli formunu her daim korur. Uygun fiyatı ile tercih haline gelen bir modeldir. Uzunluk ya da kısalık ayarını kendi bedeninize göre düzenleyebilirsiniz. Çanta üzerinde elinizde taşımanız için de tutma bölümü yer alır. Puma Plus II uniseks sırt çantası satın al seçeneği sayesinde pratik bir şekilde Puma marka çanta modeline siz de sahip olabilirsiniz. Trendyol’un müşterilerine sunduğu online alışveriş imkanından yararlanabilirsiniz.