Puma Kadın Spor Ayakkabı

559,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
36
37
38
38,5
39
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma Kadın Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3A ŞANLI STORE Satıcı Ünvanı: MUHAMMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9730485617
    Bu ürün 3A ŞANLI STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Spor
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Puma Kadın Spor Ayakkabı 36986411

Puma Kadın Spor Ayakkabı 36986411, Puma markasının kadınlar için tasarladığı bir spor ayakkabıdır. Bu ayakkabı, performans ve konfor için tasarlanmıştır ve yüksek kaliteli malzemelerle üretilmiştir. Bu ayakkabı, özellikle koşu, fitness ve diğer spor aktivitelerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Puma kadın spor ayakkabı 36986411 kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek için üretilmiş bir ayakkabıdır.

 
  • Bağcıklı
  • Kadınların kullanımına uygun
  • Siyah renk

Puma Kadın Spor Ayakkabı Özellikleri

Puma Kadın Spor Ayakkabı Özellikleri

Puma Kadın Spor Ayakkabı 36986411, bağcıklı bir ağlama şekline sahip olan, siyah renkte bir tekstil dış malzemeyle üretilmiş bir ayakkabıdır. Bu ayakkabı, performans ve konfor için tasarlanmıştır ve özellikle koşu, fitness ve diğer spor aktivitelerinde kullanıma uygundur. Bu ayakkabı, yüksek kaliteli malzemelerle üretilmiştir ve dış tekstil malzemesi, ayakkabının rahat ve nefes alabilir olmasını sağlar. Bağcıklı bağlama şekli, ayakkabıyı rahat ve güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlar. Bu ayakkabı, siyah renkte tasarlanmıştır ve spor aktivitelerinizde güzel bir görünüm sağlar. Puma kadın spor ayakkabı siyah rengiyle ve tasarımıyla ön plana çıkan kadın ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabı düz tabanlıdır. Düz tabanlı spor ayakkabılar, özellikle koşu, yürüyüş, fitness ve günlük kullanım için tasarlanmıştır. Bu ayakkabılar, tabanlarındaki düz yüzey sayesinde ayaklarınızın doğal hareketlerine mümkün olan en iyi şekilde uymaktadır. Bu sebeple kullanımında maksimum rahat ve konfor sağlaması hedeflenerek tasarlanmıştır.

 

Puma Kadın Spor Ayakkabı Kullanımı

Puma Kadın Spor Ayakkabı Özellikleri

Puma kadın spor ayakkabı 36986411 özellikleri ve tasarımı bakımından gündelik giyim için harika bir seçenektir. Bağcıklı tasarımı ve PUMA markasıyla günlük kullanım için idealdir ve çeşitli kıyafetlerle kombinlenebilir. Bu ayakkabıyı seçerken, ayaklarınız için doğru boyutu seçmeniz önemlidir. Ayakkabılarınızı denedikten sonra, ayaklarınızın rahat ve serbest hareket etmesini sağladığından emin olun. Nefes alabilir, rahat ve yumuşak bir malzeme kullanılarak üretilmiştir. Aynı zamanda, ayakkabılarınızın tabanı, ayaklarınızın doğal hareketlerini desteklemek için düz olarak tasarlanmıştır. Düz tabanlı spor ayakkabılarınızı, kullanmadığınız zamanlarda hava alabilecek şekilde saklamak ve sürekli olarak temiz tutmak önemlidir. Ayrıca, ayakkabılarınızın tabanlarını sürekli olarak kontrol etmeli ve gerektiğinde değiştirmelisiniz. Düzenli temizlik ile birlikte uzun süreli kullanım vadeden bir ürün dayanıklı yapısıyla da bilinmektedir.

 

Puma Kadın Spor Ayakkabı Fiyatı ve Yorumları

Puma Kadın Spor Ayakkabı Fiyatı ve Yorumları

Puma'nın siyah 36986411 Spor Ayakkabıları sportif bir görünüme sahip olmakla birlikte nefes alabilen ve rahat olan kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Ayrıca daha fazla destek için dolgulu ayak bileği bölgeleri ile rahatlık için üretilmiştir. Kullanıcıların rahatı ve konforu düşünülerek tasarlanan bu ürün ihtiyaçlara ve beklentilere cevap vermek için üretilmiştir. Puma kadın spor ayakkabı 36986411 yorumları ve değerlendirmeleri ürünün malzeme yapısı ve tasarımı sebebiyle genel anlamda olumludur. 36986411 serisine ait olan bu ayakkabı kadın kullanıcıların rahatlık, konforluk ve şıklık ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap vermek için üretilmiş bir ayakkabıdır. Puma kadın spor ayakkabı 36986411 fiyatı malzeme kalitesinden ve tasarımında kullanılan malzemelerden etkilenerek hesaplanmıştır. Ürünün kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini okuyarak kullanıcı deneyimi hakkında daha fazla fikir edinebilirsiniz. Aynı zamanda fotoğraflı yorumlar sayesinde ürünün ayakta nasıl göründüğüne dair fikir de edinebilirsiniz. Ürünün detayları Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü hemen tek tıkla sipariş edebilirsiniz.