Fenerbahçe Puma Sk 21/22 Sezonu Erkek Iç Saha Futbol Forması 76700201

319 TL
Beden:
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fenerbahçe Puma Sk 21/22 Sezonu Erkek Iç Saha Futbol Forması 76700201

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pointspor Satıcı Ünvanı: POİNT SPOR MALZEMELERİ TEKSTİL İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730082303100001 Vergi Kimlik Numarası: 7300823031
    Bu ürün Pointspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN HİKAYESİ Fenerbahçe ve PUMA, yarının klasiğini yaratmak için Fenerbahçe'nin ikonik kulüp sembolü olan meşe yaprağını yeniden tasarladı ve ona enerji kattı. Yeni iç saha formasında geleneksel sarı lacivert çizgiler, kulübün armasının merkezinde yer alan, güç ve kararlılığı temsil eden ünlü meşe yaprağından ilham alınarak tekrar eden bir desenle yeniden tasarlandı. Üstelik üstün uyum ve hareket kabiliyeti sağlayan %100 geri dönüştürülmüş polyesterden üretildi ve en heyecanlı maçlarda bile kuru ve rahat kalmanı sağlayan PUMA'nın yüksek performanslı dryCell teknolojisine sahip. Formanın arkasında yoğun performans sırasında nefes alabilirliği arttıran ultra hafif jakarlı bir yapısı da bulunuyor. ÖZELLİKLER & FAYDALAR dryCELL: Nemi ciltten uzaklaştırarak kuru ve rahat kalmana yardımcı olan PUMA özelliği Geri Dönüştürülmüş Malzeme: PUMA'nın çevresel etkiyi azaltmak için oluşturduğu çözümlerden biri olarak geri dönüştürülmüş polyesterden üretilmiştir. DETAYLAR Nervür detaylı V kesim yaka Yapılandırılmış kumaş Sol göğüste resmi Fenerbahçe arması Sağ göğüste ve kollarda PUMA Cat Logosu Ensede Mustafa Kemal Atatürk imzası %100 geri dönüştürülmüş polyester

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%100 Deri ve Tekstil
Geri Bildirim Ver

Fenerbahçe Forma Erkek İç Saha Forması

76700201-1 kodu ile sunulan ve Fenerbahçe takımını destekleyenler için önemli bir yere sahip olan iç saha futbol forması, V kesim yakaya ve sol göğüste armaya sahiptir. Yapılandırılmış kumaştan üretilmiştir. Bu sayede cildin daima nefes almasını sağladığından rahat ve kalitelidir. Sağ göğüste ve kollarda bulunan Puma Cat logosu ve sol göğüste bulunan Fenerbahçe amblemi ile şık bir görünüme sahiptir.

 
  • Nefes alabilen kumaş
  • V yaka
  • Dry Cool nem emici özellik

Fenerbahçe Erkek İç Saha Forması Özellikleri

Fenerbahçe Erkek İç Saha Forması Özellikleri

Fenerbahçe iç saha forması, kuru ve rahat kalmanıza yardımcı olan yapılandırılmış bir kumaştan üretilmiştir. Hafif malzeme aynı zamanda daha iyi hareket aralığı için esneklik sunar. Sol göğüsteki arma ve sağ göğüsteki Puma Cat logosu mükemmel bir dokunuş sağlar. Fenerbahçe erkek iç saha forması özelliklerine bakıldığında Polyester ya da polyester karışımlı bir kumaştan üretilmiştir. Fenerbahçe'yi temsil eden sarı ve lacivert renklerinden oluşmaktadır. Soluntumalı veya naylon tipi, nefes alan ve terlemeyi azaltan özelliklere sahip kumaş kullanılması, oyuncuların maç esnasında daha rahat etmesini sağlarken, ciltlerinin tahriş ya da kızarıklara karşı korunmasına da olanak tanır. Kendinden elastik etek ve kollar beden ölçüleri geniş kesimdir. Farklı beden ölçülerinde üretildiği için herkes tarafından kullanılabilir. Fenerbahçe kulübü amblemi, üretici ve sponsor logosuna forma üzerinde yer verilmiştir.

 

Fenerbahçe Erkek İç Saha Forması Tasarımı

Fenerbahçe Erkek İç Saha Forması Tasarımı

Fenerbahçe erkek iç saha forması, tuttuğunuz takımın sahadaki hakimiyetini izlerken vücudunuzun serin ve kuru kalmasına yardımcı olmak için %100 Dry Cool nem emici kumaştan üretilmiştir. V kesimli yaka rahat ve konforlu bir uyum sunar. Sol göğüsteki arma, sağ göğüs ve kollardaki Puma Cat logosu kulübün stilini ve futbol tutkusunu yansıtır. Fenerbahçe forması %100 polyesterden üretilmiştir ve otantik bir formanın tüm detaylarını içerirken kesimi ve kumaşının kalitesi dikkat çekmektedir. Giyildiğinde vücudun şekline göre şekillenerek şık ve estetik bir görünüm kazanmasını sağlar. Sol göğüsteki arma tuttuğunuz kulübe olan sevginizi gösterir. Sizi her türlü hava koşulunda serin ve rahat tutacaktır. Fenerbahçe Erkek Forması, futbol takımı Fenerbahçe'nin resmi ürünleri arasında yer alır. Ayrıca, erkek futbolcular için tasarlanmış iç saha formasıdır.

 

Fenerbahçe Erkek İç Saha Forması Fiyatı ve Yorumları

Fenerbahçe Erkek İç Saha Forması Fiyatı ve Yorumları

Geleceği için bir adım daha atan, Fenerbahçe'nin takımlarında oynadığı sayısız maçlardan yola çıkarak kendine göre bir konseptle sadeleştirmeye başlayan ve yükselen bir marka haline geldiğini belirten Fenerbahçe iç saha formasının en önemli detaylarından biri de ense kısmında Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının bulunmasıdır. Fenerbahçe sevdası ile birleşen bu iki kutsal değeri üzerinde taşıyan forma hem futbolculara hem de futbol sevdalılarına enerji katar. Fenerbahçe erkek iç saha forması fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol’u incelemeniz yeterlidir. Fenerbahçe erkek iç saha forması yorumları dikkate alarak ürünü hızlı ve kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.