Puma BUZZ Haki Unisex Sırt Çantası 100480348

229,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma BUZZ Haki Unisex Sırt Çantası 100480348

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: markafill Satıcı Ünvanı: ŞADETTİN ERMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sinop Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3640031818
    Bu ürün markafill tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 073581_36-ÜRÜN HİKAYESİ Sen dışarı çıkıp yapman gerekeni yaparken bu dayanıklı PUMA sırt çantası da tüm yükünü üstlenir. DETAYLAR Çift yönlü fermuarla açılan ana bölme İçeride elastik astarlı dizüstü bilgisayar bölmesi Fermuarla açılan ön bölme İki adet iç cep Önde fermuarlı cep PU Sırtlı polyester astar Geniş yan file cepler Ayarlanabilir, kıvrımlı ve dolgulu omuz askıları Dokuma taşıma sapı İdeal konfor sunan dolgulu arka yüz Işığı yansıtan Durabase logolu şerit 34 x 47 x 17 cm (26 litre)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Materyal Süet
  • Renk Yeşil
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Spor Türü Antrenman/Spor
  • Cep Tipi Cepli
  • Dış Materyal Tekstil
Geri Bildirim Ver

Puma BUZZ Haki Unisex Sırt Çantası 100480348

Çantalar, günlük hayatta sıklıkla kullanılan aksesuarlar arasındadır. Özellikle yanınızda çok eşya taşımanız gereken durumlarda kullanabileceğiniz sırt çantaları hayatınızı kolaylaştırır. Puma BUZZ çanta yanınızda bulundurabileceğiniz, küçük boyuta sahip eşyalarınızı koyabileceğiniz geniş hacme sahip bir üründür. Yük dağılımı orantılı yapıldığı zaman bu ürün sayesinde az çaba ile çok yük taşınabilir. Sırtınızı ve belinizi kavrayarak konforlu deneyim sunar. Ortalama bir insanın omuz ve sırt boyuna göre tasarlanan ölçüye sahiptir. Bu sebeple hem kadınlar hem de erkekler tercih edebilir. Her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Orta sertlikte dış yüzeyi ile içindeki malzemeleri sert dış etkenlere karşı korur. Genel çanta tasarımlarına benzerliklerinin yanı sıra modele özgü özellikleri de vardır.

  • Çift yönlü ana bölme fermuarı
  • İki yanda bulunan file cepler
  • Fermuar ile açılan ön cep

Puma BUZZ Unisex Sırt Çantası Özellikleri

Puma BUZZ Unisex Sırt Çantası Özellikleri

Sırt çantaları konforlu kullanım özelliklerine sahiptir. Özellikle kas ve iskelet sisteminin deformasyonunu engellemesinin yanı sıra, iki kola takılarak kullanılan BUZZ haki unisex sırt çantası omuz ve sırt bölgesini destekleyen özelliklere sahiptir. İç alanında bulunan bölmeler sayesinde yük dağılımının orantılı yapılmasını sağlar. Ana bölme içinde bulunan iç cepler, aynı zamanda içine koyacağınız eşyaların karışmasını da önler. Aranılan eşya düzenli yerleştirildiği için Puma BUZZ haki unisex çanta içinde kolayca bulunur. Bunun yanında iç alanında bilgisayar bölmesi mevcuttur. Bu bölme elastik astar ile ayrılır. Yanınızda kişisel bilgisayarınızı taşımak istediğiniz durumlar için kullanışlı bir seçenektir. İç astarı polyester kumaştan üretilir. Bu kumaş türü sayesinde çanta içi silinerek temizlenebilir. Bu sayede sıvı dökülmesi durumunda iç astar ve sıkı dokunan dış yüzey sayesinde çanta dışına çıkmaz.

Puma BUZZ Unisex Çantaların Konforu

Puma BUZZ Unisex Çantaların Konforu

Sırt çantalarının önemli özelliklerinden biri de taşınan yükün ağırlığının dağıtılmasını sağlamasıdır. Çantaya yüklenen ağırlığın dağıtılmasını sağlayan pek çok etken vardır. İç alanı bölen astarlı kısımlar dışında sırt bölgesinde ve omuz askılarında bulunan dolgulu detaylar bu etkenlerden biridir. Ayrıca omuz askıları ayarlanabildiği için rahat hissettiren ölçüyü ayarlayarak kullanabilirsiniz. Askıların uzunluğu ayarlanabildiği için bu modelleri yaş ve cinsiyet fark etmeksizin herkes rahatça kullanılabilir. Puma BUZZ haki unisex sırt çantası modeli rengi bakımından herkese hitap eder. Geniş iç hacmi sayesinde çok amaçlı kullanılabilir. Bebekli anneler bebeklerinin eşyalarını koymak, gençler okula giderken kitaplarını taşımak, maceraseverler doğa yürüyüşü ya da kamp gibi aktivitelerde temel ihtiyaç malzemelerini taşımak için bu modeli tercih edebilir. Konforlu arka yüzeyi ve askıları dışında örme sapı sayesinde istediğiniz şekilde taşıyabilirsiniz.

Kullanışlı Puma BUZZ Haki Renkli Çantalar Uygun Fiyatlarla

Kullanışlı Puma BUZZ Haki Renkli Çantalar Uygun Fiyatlarla

Puma BUZZ haki unisex çantaları kir tutmayan dış yüzeye sahiptir. Haki rengi ara bir renktir. Bu sebeple kolay kirlenmez ve oluşan kirleri belli etmez. Bunun yanı sıra çantanın yüzey kumaşı da kiri tutmayan özelliğe sahiptir. İç yüzeyindeki astarları da su geçirmeyen ve kirlenmeyen özelliktedir. Bu sebeple temizliği kolaydır. Uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Ön yüzeyinde markanın kapatmalı amblemi vardır. Bu kabartma yumuşak dolguludur. Dayanıklı ve sıkı dikişlere sahiptir. Bu sebeple kolay yıpranmaz. Dolgulu ve destekli arka bölgesi ve dayanıklı ön yüzeyi sayesinde uzun süre çanta taşıyanlara konfor sunar. Geniş iç hacme sahip olması sebebiyle ise yanında çok eşya bulunduran kişiler için harika bir seçenektir. Çanta almak isteyip karar veremiyorsanız Puma BUZZ haki unisex sırt çantası yorumlarını ve değerlendirmelerini Trendyol üzerinden inceleyebilir, indirimli fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.