Puma Buzz Backpack Unisex Sırt Çantası - 07358112

284 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma Buzz Backpack Unisex Sırt Çantası - 07358112

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: betsispor Satıcı Ünvanı: SE-Dİ SPOR MALZEMELERİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757002003500010 Vergi Kimlik Numarası: 7570020035
    Bu ürün betsispor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 073581_12-ÜRÜN HİKAYESİ Sen dışarı çıkıp yapman gerekeni yaparken bu dayanıklı PUMA sırt çantası da tüm yükünü üstlenir. DETAYLAR Çift yönlü fermuarla açılan ana bölme İçeride elastik astarlı dizüstü bilgisayar bölmesi Fermuarla açılan ön bölme İki adet iç cep Önde fermuarlı cep PU Sırtlı polyester astar Geniş yan file cepler Ayarlanabilir, kıvrımlı ve dolgulu omuz askıları Dokuma taşıma sapı İdeal konfor sunan dolgulu arka yüz Işığı yansıtan Durabase logolu şerit 34 x 47 x 17 cm (26 litre)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kumaş
  • Renk Mor
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Spor Türü Antrenman/Spor
  • Cep Tipi Cepli
  • Dış Materyal Tekstil
Geri Bildirim Ver

Puma Buzz Backpack Unisex Sırt Çantası

Günlük yaşantınızda pek çok alanda tercih edebileceğiniz Puma Buzz Backpack unisex sırt çantası, son derece konforlu bir üründür. Dilerseniz okulda kullanmak için dilerseniz de bilgisayar ve spor çantası olarak tercih edebilirsiniz. Üst düzey özellikleri ile dikkat çeken Puma Buzz Backpack mor sırt çantası; rengi, kumaşı ve fonksiyonelliği ile kullanıcıların beğenisi kazanmayı başarır. Ayarlanabilir ve dolgulu omuz askıları ile maksimum konfor sağlar. Unisex tasarımı sayesinde hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilir. Geniş depolama alanı eşyalarınızı rahatça yanınızda taşımanıza olanak sağlar. Puma Buzz Backpack unisex sırt çantası üstün kalitesi ile uzun ömürlü bir kullanım sunar.

  • Renk: Mor
  • Ölçüler: 34 x 47 x 17 cm
  • Hacim: 26 litre

Puma Buzz Backpack Unisex Sırt Çantası Özellikleri

Puma Buzz Backpack Unisex Sırt Çantası Özellikleri

Hem kadınların hem de erkeklerin kullanıma uygun unisex bir ürün olan Puma Buzz Backpack sırt çantası, pek çok özelliğe sahiptir. Günlük hayatta sık sık tercih edilen sırt çantası modellerinden biri olmaya aday ürün, konforlu kullanım sunma konusunda bir hayli başarılıdır. Kullanıcının sırtına ve omuzlarına binen yükü en aza indiren tasarımı, dolgulu arka yüzü ve ayarlanabilir askıları ile bir sırt çantasından beklenenden çok daha fazlasını sunar. Dizüstü bilgisayarlar için içerisinde elastik astarlı bir bölme barındıran Puma Buzz Backpack unisex sırt çantası, bu sayede farklı kullanım şekillerine de hitap eder. Çift yönlü fermuara sahip ana ve ön bölmeleri ile yan file cepleri de çantanın verimli bir şekilde kullanılmasına imkân tanır. Üstün özellikleri ve iddialı tasarımı ile günlük hayatı kolaylaştırmayı başarır.

Puma Buzz Backpack Unisex Sırt Çantasının İçi Geniş mi?

Puma Buzz Backpack Unisex Sırt Çantasının İçi Geniş mi?

Puma Buzz Backpack mor sırt çantası, geniş iç hacme ihtiyaç duyanlar için ideal bir üründür. Çanta, bir ana ve 2 ön bölmenin yanı sıra fileli ceplere de sahiptir. Bu sayede kullanıcısına oldukça geniş bir depolama alanı sunar. 34 x 47 x 17 cm boyutlarındaki bu sırt çantası, dizüstü bilgisayarınızı içerisine alabilecek genişlikte ve yüksekliktedir. Aynı zamanda 26 litrelik taşıma kapasitesi ile okul kitaplarınız veya iş yerinde kullandığınız klasörleriniz için de oldukça fonksiyonel bir seçenektir. Puma unisex sırt çantasını dilerseniz seyahat ederken veya spora giderken kullanabilirsiniz. Geniş iç hacmi ve çok sayıdaki bölmesi ile hem istediğiniz tüm eşyalarınızı yanınızda taşımanıza hem de çanta içerisinde düzenli bir yerleşim sağlayabilmenize olanak tanır.

Puma Buzz Backpack Sırt Çantası Askısı Omuzları Acıtır mı?

Geniş bir iç hacme sahip olan Puma Buzz Backpack unisex sırt çantası, pek çok farklı eşyanın birlikte taşınmasına imkân sağlar. Bu nedenle de çantanın ağırlığı zaman zaman artabilir. Çantanızı maksimum düzeyde doldursanız bile bu ürün, üstün özellikleri sayesinde omuzlarınızı acıtmaz. Ayarlanabilir, kıvrımlı ve dolgulu omuz askılarına sahiptir. Bu sayede Puma sırt çantası omuzlarınız üzerinde aşırı baskı yaratmaz. Yükü eşit olarak dağıtır ve taşımayı kolaylaştırır. Boyunuza göre ayarlayabileceğiniz omuz askıları, yastıklamaları ile konforlu bir kullanım sunar. Duruş bozuklukları, sırt ve omuz ağrıları gibi olumsuzlukların yaşanma riskini minimize eder. Puma Buzz Backpack mor sırt çantası yorumlarını incelemek ve bu ürünü indirimli fiyatlar eşliğinde satın almak için en doğru adreslerin başında Trendyol gelir. Sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturabilirsiniz. Ürünü kısa süre içinde adresinizden teslim alabilirsiniz.