Pulse Oxımeter Pulse Oximeter Parmak Tipi Oksimetre Oksijen Ve Nabız Ölçer

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pulse Oxımeter Pulse Oximeter Parmak Tipi Oksimetre Oksijen Ve Nabız Ölçer

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Parmak nabız oksimetresi, kandaki oksijen seviyesini (spo2) 8 saniyede doğru bir şekilde belirlemek için en son oksijen sensörü teknolojisini kullanır. Ölçüm aralığı ±% 2 doğrulukla %70 - %99'dur. Parmak nabız oksimetresi her parmağa sığar ve tek tuşla çalışır. Düşük veya yüksek oksijen seviyesini ve hızlı veya yavaş kalp atış hızını belirtmek için bir alarm bip sesi çıkarır. 8 saniye sonra otomatik olarak kapanır. Özellikleri ekran tipi: Oled lcd spo2 ölçüm aralığı:% 70 -% 99 doğruluk: ±% 2 pr ölçüm aralığı: 30bpm ~ 240 bpm doğruluk: ± 1 bpm veya ±% 1 güç: 2 aaa alkalin pil çalışma sıcaklığı: 5 °c - 40 °c depolama sıcaklığı: -10 °c ~ 40 °c hava basıncı: 70kpa - 106kpa perfüzyon indeksi: ?% 0,2, ±% 0,1 güç tüketimi: ?30mah otomatik kapanma: 8 saniye otomatik kapanma ağırlık: 62gr her parmağa (başparmak, ayak parmakları vb.) sığar ve 6.000 nokta kontrolü sağlar paket içeriği parmak nabız oksimetresi kullanım kılavuzu boyun kordonu not: Ürün kutusu, pilleri içermez.

Ürün Özellikleri

  • Tip Parmak
Geri Bildirim Ver