Pull & Bear Aplikeli Kapüşonlu Şişme Mont

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pull & Bear Aplikeli Kapüşonlu Şişme Mont

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Model Şişme
  • Renk Siyah
  • Desen Aplikeli
Geri Bildirim Ver

Pull & Bear Erkek Siyah Aplikeli Kapüşonlu Şişme Mont

Her kış, hem sıcak tutan hem de şık gösteren ince ve kalın şişme montlar pek çok kişinin dolabının vazgeçilmezi haline gelir. Tarzınıza en uygun olan şişme mont modellerini tercih edebilir ve kış boyu rahat edebilirsiniz. Pek çok mont çeşidi arasında şişme montlar en öne çıkan seçenekler arasında yerini alır. Siyah şişme mont erkek pull and bear seçeneği de, hem rahat hem şık tarzıyla karşınıza çıkar. Her kombininize uygun renginin yanı sıra soğuk kış günlerinde sizi olumsuz hava koşullarından korur. Bu sayede gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarından biri olur. Birbirinden farklı renk seçenekleri ile sezona ayak uydurabilir ya da klasik renkleri tercih ederek zamansız parçalar satın alabilirsiniz. Deformeye karşı dayanıklı yapısı ile yıllarca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Hafif hissiyat
  • Su geçirmez kumaş
  • Geniş beden aralığı

Dikkat Çeken Pull & Bear Erkek Şişme Mont Fiyatları

Dikkat Çeken Pull & Bear Erkek Şişme Mont Fiyatları

Kış aylarında yaşanan yoğun yağış ve düşük sıcaklıklar göz önünde bulundurulduğunda şişme montların hayatımızdaki önemi bir kez daha göz önüne çıkar. Ürün kalitesi, üretim maddesi gibi konulara da bağlı olarak hemen hemen her bütçeye göre şişme mont çeşitleri bulunur. Pull & Bear erkek siyah aplikeli kapüşonlu şişme mont, avantajlı fiyatının yanı sıra tasarımı ile de dikkat çeker. Müşteriye sunduğu kullanım kolaylığı göz önüne alındığında şişme mont oldukça tercih edilen modeller arasındadır. Şık ve sade görünümü, her kıyafetinize uyan rengi, soğuk havalarda başınıza geçirebileceğiniz kapüşonu, topaklanma yapmayan özel tasarımı ile dikkat çeker. Pull & Bear erkek siyah aplikeli kapüşonlu şişme mont fiyat seçeneğini takip etmek için ürünü favori listesine ekleyebilir ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bu sayede sizi soğuk havalarda koruyacak olan bu şık montu satın alabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Pull & Bear Siyah Kapüşonlu Şişme Montlar

Beğeni Toplayan Pull & Bear Siyah Kapüşonlu Şişme Montlar

Kalitesi ve her vücut tipine hitap eden kalıbı ile Pull & Bear erkek montları, pek çok tüketicinin memnuniyetini kazanır. Gizli cep fermuarları ile Pull & Bear şişme mont erkek dış giyiminde dikkat çeker. Kaliteli kumaşı ile soğuk havalarda korunmanızı sağlar. Bu sayede soğuk hava şartlarından korunurken aynı zamanda harika tasarımıyla da şıklığınızdan ödün vermezsiniz. Zamansız modern bir görünüm elde edebileceğiniz bu montlara göz atabilir ve seçiminizi yapabilirsiniz. Ürün çeşitlerinde birbirinden farklı yüzlerce renk ve tasarım bulunur. Daha dayanıklı olduğu için pek çok müşteri tercihini şişme montlardan yana kullanır. Müşteri geri dönüşleri fikir sahibi olmanıza ve seçim yapmanıza yardımcı olur. Pull & Bear erkek siyah aplikeli kapüşonlu şişme mont yorumlarına göz atarak tercihinizi yapabilirsiniz.

Pull & Bear Siyah Aplikeli Kapüşonlu Şişme Mont Özellikleri

Pull & Bear Siyah Aplikeli Kapüşonlu Şişme Mont Özellikleri

Vücut ısınızı düşürmeden soğuk hava şartlarına karşı korunmak için şişme montları tercih edebilirsiniz. Pull & Bear erkek siyah aplikeli kapüşonlu şişme mont kullananlar arasında yer almak için beden seçiminizi yapabilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz. Her iki yanda bulunan gizli cepleri ve fermuar ile kapanabilen ön kısmı sayesinde kullananlara kolaylık sağlar. Isı ve su geçirmeyen yapısı ile soğuk havalardan ve yağmurdan korur. Dokusu sayesinde yağışlı günlerde su damlalarını montun üzerinde tutmadan kuru bir kullanım sağlar. Pull & Bear erkek siyah kapüşonlu şişme montlar kabarık görünümlerine rağmen oldukça hafif bir tasarıma sahiptir. Her renkle uyumlu siyah tasarımı sayesinde tercih edenlerin gardırobunda anahtar parça olarak yer alır. Kaliteli kumaşı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Trendyol ile yıllarca giyebileceğiniz şişme montunuzu seçebilir ve sipariş edebilirsiniz.