Pufwin Home Xl Makyaj Kozmetik Düzenleyici Ve Fırçalık Organizer 2li Set

499,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pufwin Home Xl Makyaj Kozmetik Düzenleyici Ve Fırçalık Organizer 2li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pufwin Home Satıcı Ünvanı: ŞEMSİ ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2146336159000001 Vergi Kimlik Numarası: 8130317882
    Bu ürün Pufwin Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Pufwin Elegance Makyaj Kozmetik Düzenleyici ve Fırçalık Organizer 2'li Set

Evinizin dekorasyonunu tamamlayan ve aynı zamanda etrafın derli toplu görünmesini sağlayan ürünlerin başında düzenleyici organizerler vardır. Çok amaçlı kullanılan organizerler, makyaj masaları, ofis ortamı, çalışma masanız veya banyolar için vazgeçilmez ürünlerdir. Elegance makyaj kozmetik düzenleyici ve fırçalık organizer 2'li set, her ortama uyan rengi ve şık yapısıyla evinizin havasını değiştirir. Beyaz renk organizer, diğer tüm mobilyalarla uyum içindedir. İki parçadan oluşan bu kullanışlı ürünün hammaddesi plastik anti shock malzemedir. Ürünün altıgen tasarımlı ek parçası yüksek ebatlı malzemeleriniz için çok uygundur. Üç bölmeden oluşan bu kısım dağınıklığı toparlamak için uygundur. Yer tasarrufu sağladığı için herkes tarafından tercih edilebilir. Ürünle gerek makyaj fırçalarınızı, gerek ofis malzemelerinizi, gerek banyo aksesuarlarınızı rahatça muhafaza edebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Ergonomik boyutlar
  • Dayanıklı materyal

Kozmetik Düzenleyici ve Fırçalık Organizer Özellikleri

Kozmetik Düzenleyici ve Fırçalık Organizer Özellikleri

Makyaj organizerleri sadece makyaj yapanlar için değildir. Birçok alanda rahatlıkla kullanılabildiği için tercih sebebidir. Dağınıklık toplarken çok işe yarayan bu ürünler ofis aracı olarak da kullanılabilir. Çalışma masanızı düzenlerken alandan tasarruf etmenizi sağlar. Kalem, ataş, raptiye gibi fazla eşyalarınızı toplayan ürün, masanızdaki dağınıklığa son verirken aynı zamanda aradığınızı kolaylıkla bulmanızı sağlar. Kozmetik düzenleyici ve fırçalık organizer iki parçadan oluştuğu için kullanışlıdır. Üç bölmeden oluşan ikinci parçası 12x11x9 cm ölçülerindedir. Büyük parçanın ölçüleri 16x21.3x34.5 cm boyutundadır. Toka, takı, tarak, losyon ve parfüm şişeleri gibi aksesuarları düzenlemek için değerlendirilen ürüne dikiş nakış malzemelerinizi de yerleştirebilirsiniz. Her evin ihtiyacı olan Elegance makyaj kozmetik düzenleyici ve fırçalık organizer 2'li set TYC00199162606 ürününü kullanışlı bir hediye alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz.

Makyaj ve Kozmetik Düzenleyici Kullanım Alanları

Makyaj ve Kozmetik Düzenleyici Kullanım Alanları

Çok makyaj yapanların sık kullandığı kozmetik düzenleyici fırçalar, rujlar, göz kalemleri, rimeller, fondötenler gibi birçok malzeme için saklama kutusu görevi görür. Organizerler sayesinde eşyalarınızı kaybetme riskiniz ortadan kalkar. Rahat kullanım imkanı sunan bu ürünler, dağınıklığı da ortadan kaldırdığı için sık tercih edilir. Ürünün boyutları büyük fırçalarınızı muhafaza etmek için kullanım kolaylığı sağlarken, iki kapalı çekmecesiyle eşyalarınızı toz olmaktan da korur. Çok amaçlı olan 2 parçalı modeli banyo malzemelerinizi bir araya toplamak için de kullanabilirsiniz. Banyo aynası önünde çok şık bir görüntü sunan model, beyaz rengi ile her dekorasyona uyar. Banyoda taraklarınızı, tokalarınızı, kremlerinizi ve birçok kişisel eşyalarınızı kaybetmeden düzenli bir şekilde tutabilirsiniz. Elegance makyaj kozmetik düzenleyici ve fırçalık organizer 2’li set yorumları ve puanlarını inceleyerek ürün hakkında kararınızı verebilirsiniz.

Elegance Makyaj Kozmetik Düzenleyici 2’li Set Fiyatları

Elegance Makyaj Kozmetik Düzenleyici 2’li Set Fiyatları

Elegance makyaj kozmetik düzenleyici ve fırçalık organizer 2’li set fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Hem ergonomik hem şık hem de çok fonksiyonlu olan bu ürün aynı zamanda kolay temizlenir. Sadece su ile yıkayıp temizleyebileceğiniz ürünü nemli bez ile silebilirsiniz. Bulunduğu her ortamı güzelleştiren ve dağınıklığı toparlayan organizer, dayanıklı yapıda üretildiği için uzun yıllar kullanıma uygundur. Ürünün anti shock malzemeden üretilmesi aynı zamanda anti bakteriyel olduğu anlamına gelir. Sağlıklı bir kullanım avantajı sunduğu için tercih sebebi olan ürün aynı zamanda geri dönüşüme de uygundur. Isıya dayanıklı tasarımı ve kolay temizlenebilen pürüzsüz yüzeyi kullanım kolaylığı sunar. Elegance makyaj kozmetik düzenleyici ve fırçalık organizer 2’li set kullananlar ürünü gönül rahatlığıyla tavsiye eder. Bu ürüne Trendyol aracılığı ile avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.