Pufline 10 Adet Strafor Tavan Paneli 2.5 M2

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pufline 10 Adet Strafor Tavan Paneli 2.5 M2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YapıStore Satıcı Ünvanı: RAFİYE KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5780066398
    Bu ürün YapıStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kalınlık 12 mm
Geri Bildirim Ver

Pufline 10 Adet Strafor Tavan Paneli 2.5 m2

Pufline 10 adet strafor tavan paneli 2.5 m2, tavanlarda kullanılan ve hem estetik görüntü hem de yalıtım amaçlı tercih edilen bir yapı malzemesidir. 50x50 cm ebatlarında tasarlanır. Beyaz olması sayesinde tüm odalara rahat bir şekilde uyum sağlar ve ferah bir görünüm sunar. Yüksek kaliteli malzeme ile üretilen bu ürünü, ev ya da iş yerinde tavan kaplamasında tercih edebilirsiniz. Terleme ve rutubet sorunu oluşturmayan bu malzeme, avantajlı bir kullanım alanı sunar. Güzel ve estetik bir görünüme sahip olması sayesinde beğenilerek kullanılır. Ses ve ısı yalıtımını destekleyen bir üründür. Çok yönlülüğe sahip olan tavan paneli, birçok ev ya da ofiste kullanılan popüler bir üründür.

  • 50x50 cm boyut
  • 1.2 cm tavan kaplama
  • Estetik görünüme sahip panel

Pufline Strafor Malzeme Tavan Paneli 10 Adet Özellikleri

Pufline Strafor Malzeme Tavan Paneli 10 Adet Özellikleri

Strafor tavan paneli, kapalı gözeneklere sahip strafor malzemeden üretilir. Gözeneksiz yapısı sayesinde rutubetin önüne geçer. Bu sayede tavan, son derece ferah ve temiz bir şekilde kalır. Küflenme ya da çürüme gibi sorunlar oluşturmaz. Ürünün ana malzemesi EPS olarak belirtilir. Sert köpük anlamına gelen bu malzeme, oldukça sağlıklı bir kullanım alanı oluşturur. Çevreye duyarlı ve kaliteli olan EPS, insan ve doğa için oldukça faydalıdır. Bu malzemenin asıl görevi, ısı yalıtımında bulunmasıdır. Buna ek olarak ses ve nem yalıtımında da yüksek performans sağlar. Sıcak ve soğuk hava sirkülasyonunu nizami bir şekilde dengeleyen malzeme, uzun süre boyunca kullanılabilir. Bu ürün, tavan ve duvarlarda kullanıma uygundur. Desenli bir şekilde imal edilen paletler, sade ve şık görünümüne ek olarak hoş bir duruşa sahiptir.

Pufline Strafor Malzeme Tavan Paneli 10 Adet Yorumları

Pufline Strafor Malzeme Tavan Paneli 10 Adet Yorumları

Pufline 10 adet strafor tavan paneli 2.5 m2 yorumlarında, ürünün güzel bir dizayna sahip olduğundan bahsedilir. Kolay bir şekilde yerleştirilmesi ve kullanım pratikliği açısından müşteriler tarafından ilgiyle takip edilen bir üründür. Strafor panelin kalınlığı 1.2 cm olarak tasarlanır. Bu malzemeyi uygun bir yapıştırıcı yardımıyla yan yana monte ederek istediğiniz alana yerleştirebilirsiniz. Küflü ya da lekeli duvar ve tavanları gizlemek için de tercih edebilirsiniz. 1 metrekare alan için 4 adet panel kullanılır. Bundan yola çıkarak, kullanacağınız alanı ölçebilir ve sipariş vermeniz gereken adedi kolay bir şekilde hesaplayabilirsiniz. Sorunsuz bir kullanım adına, ihtiyacınızdan birkaç adet fazla ürün almanız tavsiye edilir. Özellikle banyo ve tuvaletlerde tercih edilen bu yapı malzemesini, evin tüm tavan ve duvarlarında kullanabilirsiniz.

Pufline Strafor Malzeme Tavan Paneli 10 Adet Fiyatı

Pufline Strafor Malzeme Tavan Paneli 10 Adet Fiyatı

Pufline 10 adet strafor tavan paneli 2.5 m2 fiyatı, paket içerisinde yer alan palet sayısı ve ürün kalitesine göre belirlenir. Son kalite EPS malzeme ile imal edilen palet, nem ve ısı yalıtımında son derece başarılıdır. Panelleri, su bazlı olan tüm boya çeşitleri ile boyayabilirsiniz. Kolay bir şekilde monte edilen ürünü, profesyonel yardım almadan kendiniz yerleştirebilirsiniz. Paneller; ahşap, beton ve demire yapışma özelliğine sahiptir. Ürünü yerleştirmeden önce, bölgenin düz ve pürüzsüz bir hale getirilmesi önerilir. Bu malzemeyi alçı ya da silikon yardımıyla yapıştırmanız mümkündür. Panelin arkasına homojen bir şekilde yapıştırıcı sürdükten sonra, belirlediğiniz bölgeye yerleştirebilirsiniz. Kullanım kolaylığı sağlayan ve estetik bir görünümü olan bu yapı malzemesini Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Kullanım alanına göre adet hesabı yapılan ürünü, hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.