PUCKA Burun Koruyucu Maske - Professional Sports Equipment Series

489,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PUCKA Burun Koruyucu Maske - Professional Sports Equipment Series

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAAM Satıcı Ünvanı: BAAM GRUP MEDİKAL KOZMETİK VE PROJE DANIŞMANLIĞI GIDA TURİZM İNŞAAT OTOMOTİV TEKS.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128125584300001 Vergi Kimlik Numarası: 1281255843
    Bu ürün BAAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Professional Sports Equipment Series "Burun Koruyucu Maske" (Nose Guard Mask)
  • Plastik malzemeden üretilmiş, iç yüzeyi havlu ped ile yumuşatılmış burnu travmadan koruma amaçlı kullanılan maskedir.
  • Spor aktivitelerinde basketbol, güreş, karate, beyzbol, futbol, voleybol gibi sporlarda, burun cerrahilerinde koruyucu amaçlı kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pucka Burun Koruyucu Maske - Professional Sports Equipment Series

Vücudun çeşitli bölümlerini koruyabilmek için tasarlanan araç gereçler vardır. Özellikle hassas alanların korunması oldukça önemlidir. Burun da bu gibi bölümlerden biridir. O nedenle genel olarak tasarım ve boyut bakımından kişilerin burun yapısı ile uyuşan araç gereçler ortaya konulur. Burun koruyucu maske, müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Burun kısmını tamamen kapsamasından dolayı etkili bir koruma sağlar. Bant kısımları sayesinde kolaylıkla takılabilir. Sabit kalması noktasında destek veren bantları kullanarak saatler boyunca ürünü kullanabilirsiniz. Siyah renkli bantların yanı sıra şeffaf renge sahip olan koruyucu kısım müşterilerin dikkatini çeker. Çeşitli açılardan kullanışlı bulunan araç gereçler sayesinde hayatı keyifli hale getirebilirsiniz. Takıp çıkarma noktasında kolaylık sağlayan tasarımı sürekli olarak geliştirilir. Avantaj sağlayan ürünü siz de kullanabilirsiniz.

  • Bantlı tasarım
  • 16 cm yanak genişliği
  • 11 cm yükseklik

İşlevsel Pucka Koruyucu Maske Özellikleri

İşlevsel Pucka Koruyucu Maske Özellikleri

Koruyucu olarak kullanılmak üzere tasarlanan ürünler arasında burun kısmını tamamen kapsayan seçenekler de yer alır. Spor yaparken ya da çeşitli durumlarda ihtiyaç duyuyorsanız bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Başınıza geçirerek bant kısmını baş çevreniz ile uyuşacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu sayede tam olarak kapsayan bant, koruyucu kısmın sabit kalmasına yardımcı olur. Gün içerisinde sürekli olarak hareket halinde bulunan kişiler için bu gibi olanakların sunulması dikkat çekicidir. Pucka burun koruyucu maske - Professional Sports Equipment series, iç ve dış yapısı sayesinde müşterileri memnun eder. Burun kısmını acıtmayan materyal bunun yanı sıra keyifli bir kullanım deneyimini de müşterilere sunar. Siyah renkli bantlar, ürünü tercih edilir kılan detaylardan biridir. Kadın ve erkekler için kullanımı mümkün olan malzemeler ile birlikte burnunuzu koruyabilir, muhtemel kazaları belirli ölçüde önleyebilirsiniz.

Pucka Burun Koruyucu Maske Kullananlar

Pucka Burun Koruyucu Maske Kullananlar

Uzun soluklu kullanıma uygun olan ürün, saatler boyunca takılı halde durabilir. Rahatsız etmeyen yapısı ürünün tercih edilmesinde etkilidir. Pucka burun koruyucu maske - Professional Sports Equipment series kullananlar ürünün kullanışlı tasarımından memnun kalır. Bu alanda deneyim sahibi olan kişiler, malzemelerin nasıl takılıp çıkarılacağı noktasında yardımcı olan bilgiler paylaşır. Bu gibi paylaşımlardan yararlanarak gerekli işlemleri kısa süre içerisinde yapabilirsiniz. Farklı bir görünüme sahip olan ürün, ciddi bir görev üstlenir. Spor yapmaktan hoşlanan kişiler burun kısmını koruyabilmek için özel olarak tasarlanan ürünlerden yana seçim yapar. Etkili bir koruma için iç ve dış yapısı gerekli özelliklere sahip olan malzemeler tercih edilir. Farklılık teşkil eden baş çevresi uzunluğu, ayarlanabilir cırtlı bant ile sorun olmaktan çıkar. Hayatı kolay kılan gelişmiş özelliklere sahip olan üründen yararlanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Pucka Burun Koruyucu Maske Fiyatı

Bütçenize Uygun Pucka Burun Koruyucu Maske Fiyatı

Pucka burun koruyucu maske - Professional Sports Equipment series yorumları, ürünün sunduğu olanaklar hakkında bilgi verir. Müşteriler tarafından yapılan paylaşımları kapsayan bu gibi kısımlar sayesinde merak ettiğiniz konulara ışık tutabilirsiniz. Fiyat ve performans açısından müşterileri memnun eden ürün, erkekler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün, plastik yapılıdır. Bununla birlikte burun kısmının olumsuz etkilenmemesi ve materyali uzun süre boyunca kullanılabilir kılmak için iç kısım yumuşak pedler ile desteklenir. Bu sayede müşterilerin memnun kalma oranı da artar. Pucka burun koruyucu maske - Professional Sports Equipment series fiyatı gibi önemli ayrıntıları göz önüne alarak sipariş oluşturabilirsiniz. Burun kısmında meydana gelmesi mümkün olan çeşitli travmaları minimuma indiren ürüne Trendyol sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Burun kısmını tamamen kapsayan ve etkili bir koruma sağlayan fonksiyonel nitelikli ürünü temin edebilirsiniz.