Pubg Mobile 6000 +2100 UC

2.975,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
2.976,90 TL
Kurumsal Fatura
3.100 TL
Kurumsal Fatura
3.200 TL

Ürün Bilgileri

Pubg Mobile 6000 +2100 UC

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 1epin Satıcı Ünvanı: NURE YEŞİLMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9510501935
    Bu ürün 1epin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Dijital Ürün
  • Ürün anahtarları ve satınalma detayı SMS & E-mail ile gönderilecektir.
  • Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.
  • Ürünler kargo veya posta ile gönderilmez.
  • Dijital kart ürünlerinde, platform oyunu ve oyun içi kod satışlarında, Türk Ticaret Kanunu ilgili maddesi uyarınca, ürün iadesi yoktur.
  • Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra sms ve e-posta ile iletilmektedir.
  • Oyun kod, oyun içi kod ve kart kodlarını kullanabilmek için 3. firmalara üye ve login olmanız (Steam, Origin, LOL, Xbox vs.), ürün anahtarını girerek oyunları/hizmetleri uyumlu cihazınıza indirmeniz gerekir.
  • Kullanmış olduğunuz bilgisayar/telefon/tablet özelliklerine göre oyun performanslarında değişiklikler yaşanabilir.
  • Ürün isminde yazan DLC ibaresi eklenti paketini ifade eder. Ürün isminde MAC ibaresi ise Apple bilgisayar ile uyumlu olduğunu ifade eder.
Geri Bildirim Ver

PUBG Mobile 1100000000178 6000 + 2100 UC

Tutkunları tarafından sıkça tercih edilen PUBG bilgisayar, konsol ve mobil üzerinden oynanan bir oyundur. PUBG Mobile Unknown Cash (UC) ise oyunun sanal para birimidir. Sadece PUBG mobil versiyonunda kullanılır. UC ile birçok özel içeriği satın almak mümkündür. Özel oyun aksesuarları ve programda kullanılan etkinlik biletleri de yalnızca bu dijital birimle satın alınır. UC ödemesi çevrimiçi olarak yapılır. Çevrimiçi ödeme için güvenli bir ödeme yöntemi seçmeniz tavsiye edilir. Kart veya diğer çevrimiçi ödeme çeşitleriyle satın alınan kodların doğru adrese gelebilmesi önemlidir. PUBG Mobile 6000 + 2100 UC yorumları arasında bu durum hakkında pek çok örnek görmeniz mümkündür. E-pin’lerin yanlış adrese gönderilmemesi adına tüm üyelik işlemlerinin birkaç kez kontrol edilerek yapılması önerilir.

  • Nitelik: Dijital Ürün PUBG Mobile 6000 UC
  • Gönderim Biçimi: SMS PUBG Mobile 6000 UC
  • Ulaşım: Satış Sonrasında Anında PUBG Mobile 6000 UC

PUBG Mobile 6000 + 2100 UC Oyun İçin Yeterli midir?

PUBG Mobile 6000 + 2100 UC Oyun İçin Yeterli midir?

UC kullanmak için oyun içi ve kart kodlarını kullanabilecek teknolojik altyapıya gerek vardır. Oyun firması hâricinde Steam, Origin, LOL, Xbox gibi üçüncü firmalara da üye olmalısınız. Ürün anahtarını bu arayüzleri kullanarak yükleyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra oyunları ve hizmetleri cihazınıza indirmeniz gerekir. Oyun performansındaki değişiklikler kullandığınız bilgisayar, telefon ya da tabletin özelliklerine bağlıdır. Ürün ismindeki DLC notu, eklenti paketidir. Eğer MAC ibaresi varsa Apple bilgisayarlarla uyumlu olduğu anlamına gelir. UC miktarı ne için kullanacağınıza bağlı olarak değişir. Oyun kozmetiklerinde kullanılan PUBG Mobile 6000 UC satın almadan önce hesabınızdaki bakiyeye bakmanız da önemlidir. 6000 UC satın alındığında 2100 UC daha tanımlanır. Hepsini oyun içindeki satın alımlarda kullanabilirsiniz. Hediye UC’nin kullanımında herhangi bir kısıtlama yoktur. Sizdeki miktara yeni alınanları da ekleyerek alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

PUBG Mobile 6000 + 2100 UC Oyun İçinde Kullanışlı mıdır?

PUBG Mobile 6000 + 2100 UC Oyun İçinde Kullanışlı mıdır?

PUBG dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından birisidir. Mobil sürümü de PUBG Mobile olarak isimlendirilir. Satın alınan her UC oyun içinde kullanılabilir. Bu sanal para ile kendi oyun karakterinizi kişiselleştirebilirsiniz. Satın almak istediğiniz silahlar ve diğer parçalar için de UC’ye ihtiyacınız vardır. Bu ürünleri gerçek parayla satın almanız olanaksızdır. Sadece UC’leri gerçek parayla satın alıp oyun nakdine çevirebilirsiniz. Daha sonra PUBG’deki mağaza veya markete gidip satın almak istediğiniz kozmetik ve enstrümanları seçmeniz yeterlidir. PUBG Mobile 6000+2100 UC ile pek çok aksesuar satın alabilirsiniz. E-pin siteleri ya da çevrimiçi mağazalardaki indirimleri takip ederek daha fazla sanal para almanız da mümkündür. Aldığınız UC’ler eğer istediğiniz aksesuarlara yetmiyorsa daha çok satın almanız gerekir. Parayı oyun içindeki sandıkları satın alarak da kullanabilirsiniz.

PUBG Mobile 6000 + 2100 UC Hangi Kullanıcılar İçin Uygundur?

UC’leri sadece mobil oyunda kullanabilirsiniz. PUBG Mobile, oyun versiyonlarının içinde en çok tercih edilenlerden uygulamalardandır. Bunun için UC’ler de mobil oyun için geliştirilmiştir. Trendyol’dan PUBG Mobile 6000 + 2100 UC 1100000000178 satın aldıktan sonra midasbuy.com sitesine girerek PUBGM adresine giriş yapmanız gerekir. PUBG mobilde kayıtlı olan uygulamanızla siteye kayıt yapmanız da mümkündür. Ayrıca üyelik bilgilerinizi kullanarak da giriş yapabilirsiniz. Satın aldığınız PUBG Mobile 6000+2100 UC kodunu “e-pin” alanına yazarak “ok” butonuna tıklamanız yeterli olur. Gelen bildirim sayfasından “Tamam” tuşunu tıkladığınızda bir süre sonra sanal birimlerin hesabınıza yüklendiğini görebilirsiniz. PUBG Mobile içindeki etkinlik ve görevlerle Royale puanları elde edebilirsiniz. Oyun için oldukça önemli olan Royale puanlarla özel ödüller kazanabilirsiniz. Bunları kazanmak için gerekli sezon biletleri de sadece UC ile satın alınabilir. “Elite Battle Pass” ve “Elite Pass Plus” sezon biletlerine sahip olduğunuz anda biletlerin UC değerinden daha fazla ödül kazanma imkânınız olur.