5
E-Pin ve Cüzdan Kodu kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Pubg Mobile UC Kodu 600+60 UC ve

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pubg Mobile UC Kodu 600+60 UC ve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OyunKredi Satıcı Ünvanı: HAYMEN BİLİŞİM TEKNOLOJİ LOJİSTİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460098742700001 Vergi Kimlik Numarası: 4600987427
    Bu ürün OyunKredi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • PUBG Mobile UC manuel bir şekilde yükleyebileceğiniz bir oyun para birimidir. 600 UC yükleme sonrasında oyun hesabınızda çeşitli kostümler satın alabilir, oyunlarda avantaj elde etmek için çeşitli özelliklerin kilidini açabilirsiniz.
  • PUBG Mobile ID ve kullanıcı adı ID üzerinden yükleyeceğiniz PUBG Mobile 600 UC ile istediğiniz karakter özelliklerini alabilirsiniz. Bununla birlikte rakiplerinizi yenmek için UC kullanarak seviye atlayabilir ve avantajlı başlayarak mevcut seviyeleri kolayca geçebilirsiniz.
  • PUBG Mobile 600 + 60 UC yüklemesi 1 ila 48 saat aralığında gerçekleşir. Yükleme tamamlandıktan hemen sonra sahip olduğunuz UC para birimlerini oyun içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Kostüm, silah ve çeşitli savaş ekipmanlarını satın alarak renkli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Pubg Mobile 600+60 UC

PUBG içerisinde kullanılan para birimi UC'dir. Oyun içinde tüm satın almaları UC ile yapabilirsiniz. PUBG Mobile 600+60 UC 1100000000175 oyun sırasında hayatta kalabilmeniz için gerekli ekipmanlara ve aksesuarlara kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bununla oyun içinde yer alan mağazadan doğrudan istediğiniz içeriği alabilirsiniz.Böylece karakterinizi güçlü ve başarılı hale getirerek savaşı kazanabilirsiniz. UC sayesinde birçok farklı malzemeye ulaşabilirsiniz. Silah, harita, kutu, silah, kaplama paraşüt ve kıyafetler edinebilirsiniz. Çatışma esnasında sahip olduğunuz bu avantajlar başarıya ulaşmanızı sağlar. Girdiğiniz yoğun çatışmalardan sağ kurtularak ilerlemeye devam edebilirsiniz. Çatışmalara girerken arkadaşlarından destek alırsanız takım halinde kazanma ihtimaliniz yükselir. Böylelikle oyun içi etkinliklerden faydalanabilir, birçok içeriğe sahip olabilirsiniz. Bunların yanı sıra oyunda kullandığınız ekipmanların görünümlerini de değiştirme imkanı tanır.

  • Oyunda etkinliklerden faydalanma
  • Ekipmanlar satın alabilme
  • Rütbe yükseltme

PUBG Mobile 600+60 UC Özellikleri

PUBG Mobile 600+60 UC Özellikleri

PUBG Mobile 600+60 UC ile ödeme yaparak karakterinizi baştan ayağa donatabilirsiniz. Karakterinize yeni kostümler alabilirsiniz. PUBG Mobile 600 UC ile keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Çatışma sırasında karakterinizin hayatta kalabilmesi için onu güçlü ve başarılı hale getirebilir ve bunu oyun sırasında kullanacağınız yeni silahlar ile gerçekleştirebilirsiniz. UC sayesinde güçlü bir ekipman desteği alarak düşmanları yok edebilirsiniz. Karakterinize yeni kıyafetler kullanarak düşmanların hedeflerini şaşırtabilirsiniz. Oyunda gösterdiğiniz performans içerikler için kullandığınız UC'lere bağlı olarak da değişebilir. Paraşüt alarak karakterinizi uçaktan indirebilirsiniz. Oyun yüksek çözünürlüklü ve hareketli savaş sahneleri ile aksiyon dolu bir maceradır. Bu aksiyon dolu macerayı içerikler alarak kazanabilirsiniz. Rütbenizi yükseltebilir, mağazadan PUBG 600 UC ile silahlarınızı kaplama desteği alabilirsiniz. Hayatta kalma şansınızı edindiğiniz yeni kostümler ve ekipmanlar ile artırabilirsiniz.

PUBG Mobile 600+60 UC Değerlendirmeleri

PUBG Mobile 600+60 UC Değerlendirmeleri

PUBG Mobile 60 UC hiç bitmeyen savaş sahnelerine aldığınız yeni içerikler ile oyundan aldığınız zevk katar. Girdiğiniz mücadeleyi kazanmak için karakterinizin çok güçlü olmanız gerekir. Bu gücü elde edebilmek için karakterinizi gerekli ekipmanlarla donanımlı hale getirmeniz önemlidir. UC ile aldığınız silahlar karakterinizin hayatta kalmasına destek olur, kendini korumasını sağlar. PUBG Mobile 600+60 UC yorumları ile bu ürün hakkındaki müşteri değerlendirmelerini öğrenebilirsiniz. Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Yoğun çatışma arasında hayatta kalabilmeniz için güçlü donanımlara sahip olmanız gerekir. Bu donanımları oyun içerisinde kullandığınız UC'ler sayesinde elde edebilirsiniz. Oyun yüksek çözünürlüklü ve hareketli savaş sahneleri ile birlikte aktif bir aksiyon macerası olduğu için güçlü donanımlar edinmeniz gerekir. UC ile silahlar, harita, koruyucu kıyafetler, rütbeler alıp hayatta kalma şansınızı artırabilir ve oyunda başarıyı yakalayabilirsiniz.

Avantajlı PUBG Mobile 600+60 Fiyatları

Avantajlı PUBG Mobile 600+60 Fiyatları

Yüksek çözünürlüğe sahip olan oyunda yaşamanız için güçlü donanımlara sahip olmanız gerekir. Güçlü bir performans ile rakiplerinizi yok edebilirsiniz. UC ile paraşüt veya harita alabilir, oyundaki kıyafetlerinizi değiştirebilir silahlar alarak onları kaplayabilirsiniz. Bu oyunda rakipleri yenerek hayatta kalmak asıl amaçtır. Yaşamak için oyun karakterinizi güçlü ve başarılı hale getirmeniz gerekir. Bunu da oyunda kullanacağınız UC'ler ile gerçekleştirebilirsiniz. Savaş ekipmanları alarak karakterinizin hayatta kalma şansını artırabilirsiniz. PUBG Mobile 600+60 UC ile yeni kostümler alabilir, etkinliklere erişim sağlayabilirsiniz. Ekipmanlarla donattığınız karakter böylece hayatta kalabilir. Dilerseniz aldığınız ekipmanların kaplamasını da değiştirebilirsiniz. UC'ler ile silahlarınızı güçlendirerek savaşa hazır olabilirsiniz. Mağazadan koruyucu kıyafetler, uçak kaplama alabilirsiniz. Rütbe de yükseltebileceğiniz bu ürünü satın alabilir, oyun keyfinizi katlayabilirsiniz. PUBG Mobile 600+60 UC fiyatları için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.