9
E-Pin ve Cüzdan Kodu kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Pubg Mobile UC Kodu 300 + 25 UC ve

145,16 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
145,26 TL
Kurumsal Fatura
149,71 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pubg Mobile UC Kodu 300 + 25 UC ve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 1epin Satıcı Ünvanı: NURE YEŞİLMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9510501935
    Bu ürün 1epin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Pubg Mobile UC ile oyun içerisindeki alım gücünüzü arttırabilirsiniz. Dijital bir ürün olduğu için dijital oyunlarda kullanıma uygundur.
  • Pubg Mobile UC kod kullanımını sağlayabilmek için 3. firmalara üye olmanız ve daha sonrasında giriş yapmanız gerekir. Üyelik işlemlerini gerçekleştirip giriş yaptıktan sonra kodları kullanabilmek mümkündür.
  • Pubg Mobile 300 UC kullanımını gerçekleştirebilmek için cihazınız ile uyumlu olan oyunları tercih etmeniz gerekir.
  • Pubg Mobile 300 + 25 UC paket içeriğinde bulunan DLC ibaresi eklenti paketini belli eder. Aynı zamanda MAC ibaresi de Apple ve bilgisayarlar ile uyumlu olarak kullanıldığını belirtir.
  • Apple ve bilgisayarlar ile uyumlu olarak kullanıldığı için kolay kullanımı mevcuttur.
  • Paket satın alımını gerçekleştirdikten sonra paket içeriğini aktive edebilmek için üyelik girişinin yapılıp daha sonra epin kodu alanına epin kodunun yazılması gerekir.
  • Hızlı bir şekilde kurulumunun yapılabilmesi mümkün olduğu için oyun içerisindeki başarınızın hızlı bir şekilde artış gösterebilmesine yardımcı olur.
  • Hesaba aktive edilen uçlar oyun içerisinde birçok satın alma işlemini gerçekleştirmenizi sağlar. Satın alma işlemini UC ile kolaylıkla gerçekleştirerek oyun içerisindeki başarınızı arttırabilirsiniz.
  • Paket içeriğinde 300 + 25 UC bulunduğu için oyun içerisinde hızlı bir şekilde güçlü bir konuma erişebilmek mümkün olur.
Geri Bildirim Ver

PUBG Mobile 1100000000174 300 + 25 UC

PUBG, tüm dünyada çok geniş bir oyuncu kitlesine sahip bir hayatta kalma oyunudur. Oyunun iOS ve Android cihazlar için geliştirilmiş versiyonu olan PUBG Mobile, bilgisayar sürümüne göre daha fazla tercih edilir. Ücretsiz olarak indirilip oynanabilen bu oyun, yoğun bir rekabete sahne olur. PUBG Mobile 300 + 25 UC, size bu rekabette öne çıkmanızı sağlayacak pek çok avantaj getirir. Unknown Cash’in kısaltması olan UC, PUBG Mobile oyununda geçerli olan para birimi şeklinde tanımlanabilir. Size de PUBG Mobile 300+25 UC ile farklı aksesuarlar satın alabilir, bu kıyasıya rekabette rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

  • Türkiyeli Oyuncular için Geçerli PUBG Mobile 300 UC
  • Satın Alınan Kod SMS Olarak İletilen PUBG Mobile 300 UC
  • Oyun İçi Rekabet Avantajı Sağlayan PUBG Mobile 300 UC

PUBG Mobile 300 UC Hangi Kullanıcılar İçin Geçerlidir?

PUBG Mobile 300 UC Hangi Kullanıcılar İçin Geçerlidir?

PUBG Mobile 300 + 25 UC 1100000000174, oyuna sadece Türkiye’den bağlanan kullanıcıların faydalanabileceği bir kod sağlar. Ürünü satın aldığınızda, size SMS ve e-posta aracılığıyla bir kod iletilir. Bu kodu kullanarak UC’lerinizi aktif etmeniz için www.midasbuy.com/midasbuy/tr/redeem/pubgm sitesini ziyaret etmeniz gerekir. Bu adrese PUBG mobile hesabınızla giriş yaptıktan sonra size gönderilen kodu E-PIN alanına girmelisiniz. Bunu da yaptıktan sonra gelen bildirim sayfasında “TAMAM” butonuna tıkladığınızda PUBG Mobile 300+25 UC ile satın aldıklarınız oyundaki hesabınıza tanımlanmış olur. Oyuna girdiğinizde PUBG mobile 300 UC ve yanında gelen ekstra 25 UC’yi hesabınızda görebilirsiniz. Bu ürün, oyuna Türkiye’den bağlanmak koşulu ile tüm oyuncular için geçerlidir.

PUBG Mobile 300 UC Oyun İçin Yeterli midir?

PUBG Mobile 300 UC Oyun İçin Yeterli midir?

PUBG Mobile oyuncuları, UC’leri hem karakterini fark yaratacak şekilde özelleştirmek hem de kendilerine avantaj sağlayacak aksesuarlar için satın alır. Bu da ister istemez satın alınacak miktarın yeterli olup olmadığı sorusunu gündeme getirir. PUBG Mobile 300+25 UC, başlangıç seviyesi için ideal bir miktar olarak tanımlanabilir. Oyunda henüz uzmanlaşmadan ya da PUBG oynarken geçirdiğiniz zaman kısıtlı iken yüksek miktarda harcama yapmak ileride pişmanlık duymanıza neden olabilir. Bu gibi olumsuz durumlarla karşılaşmamak adına kendinizi henüz başlangıç aşamasında bir PUBG Mobile oyuncusu olarak görüyorsanız bu ürünü tereddüt etmeden satın alabilirsiniz. Zaman içinde oyundaki başarınızdan emin olduktan sonra PUBG Mobile 300+25 UC ürününden birden fazla satın alarak rekabette daha da üst seviyelere tırmanabilmeniz mümkündür.

PUBG Mobile 300 UC Oyun İçinde Nerelerde Kullanılabilir?

PUBG Mobile, ücretsiz indirip oynanabilen bir oyundur. Fakat oyundaki varlığını daha etkili biçimde sürdürmek isteyen kişiler için belirli bir miktar ödeme yapmak oldukça önemli hâle gelmiştir. İşte oyun içi para birimi olan UC’ler bu noktada anlam kazanır. PUBG Mobile 300+25 UC satın alarak, oyunda yer alan pek çok farklı objeye sahip olabilirsiniz. Bunlar arasında kostümler, silahlar, araçlar, bakım ürünleri, paraşütler ve daha fazlası sayılabilir. Bu objeler, oyunda yapmak istediklerinizi kolaylaştırırken hedeflerinize ulaşmanıza da yardımcı olur. Ayrıca bu objelerle karakterinizi kişiselleştirebilir, kendinizi bu avatar üzerinden daha net şekilde ifade etme şansı yakalayabilirsiniz. Bu tür sadece kod üzerinden satın alınan ürünler, kullanıcılarda bir güvensizlik yaratabilir. PUBG Mobile 300 + 25 UC yorum başlığından, ürünü satın alan kişilerin duyduğu memnuniyeti ifade eden paylaşımlara göz atarak varsa endişelerinizi giderebilirsiniz. PUBG Mobile 300+25 UC siparişinizi güvenle Trendyol üzerinde verebilirsiniz.