Pubg C8s Wireless Kablosuz Oyun Kolu Bluetooth Joystick Gamepad

365 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pubg C8s Wireless Kablosuz Oyun Kolu Bluetooth Joystick Gamepad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfa Soylu Satıcı Ünvanı: ALFA SOYLU ELEKTRONİK BASIM VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051081123100001 Vergi Kimlik Numarası: 0510811231
    Bu ürün Alfa Soylu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • C8S Wireless kablosuz oyun kolu, Android TV ve Android Box gibi cihazlarla sorunsuz bir şekilde çalışır. Oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşır..
  • Kablosuz PUBG oyun kolu, oyunlarda yüksek performans ve konfor sağlar. Oyuncuların oyunlarda daha hassas ve keskin hareketler yapmasına yardımcı olur.
  • Gamepad telefon tutucu özelliğiyle oyunları akıllı telefonunuzda da keyifle oynayabilirsiniz. Kolay kontrol tuşları sayesinde oyunda daha hızlı hareketler sergileyebilir ve en iyi olmaya aday olabilirsiniz.
  • Wireless oyun kolu, Bluetooth teknolojisi ile hızlı ve kesintisiz bağlantı sunar. Bu sayede oyun sırasında bağlantı ve performans kayıpları meydana gelmez.
  • C8S gamepad, ergonomik tasarımıyla uzun oyun sürelerinde bile el yorgunluğunu önler. Bu özelliğiyle beraber bilek sağlığınızı da destekler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Uyumlu Cihaz PC
  • Ürün Türü Gamepad
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi Garantisiz
  • Bağlantı Bluetooth
Geri Bildirim Ver

Pubg C8s Kablosuz Oyun Kolu ile Rakiplerini Ele

Oyunlarınızı daha rahat oynayabilmek için bir gamepad arıyorsanız göz önünde bulundurmanız gereken birçok faktör var. Oyun kolunu hangi oyunları oynamak için alacağınız ve oyun kolunun şekli seçimizi belirleyecek öncelikli etkenler arasında. Konsollar, oyun performansınız üzerinde genellikle olumlu etkilere sahip aparatlardır. Kendiniz için en uygun konsolu bulmak her zaman kolay olmayabilir bu yüzden alacağınız oyun kolunun özelliklerini iyi incelemeli ve hem ortopedik hem de kaliteli seçeneklere yönelmelisiniz. Kolun ortopedik olması yalnızca tutuşunuzu kolaylaştırması anlamına gelmiyor, aynı zamanda parmaklarınızın da kolaylıkla ulaşacağı tuş takımları olmalı. Sizi rahat ettirecek bir modelde bakacağınız diğer bir unsur ise uyumluluktur. Cihazınızla uyumlu olmayan modeller sizin için iyi bir seçenek olmayacaktır. Pubg c8s wireless kablosuz oyun kolu bluetooth joystick gamepad mobil cihazlarınızla uyumlu olarak çalışır.

  • Wireless
  • Android ile Uyumlu
  • 400 mAh Li-ion Pil

Pubg C8s Wireless Kablosuz Oyun Kolu Bluetooth Joystick Gamepad MD350000155 Seçimi

Pubg C8s Wireless Kablosuz Oyun Kolu Bluetooth Joystick Gamepad MD350000155 Seçimi

Gamepadlerde dikkat edilecek noktaları ayrıntılı inceleyerek kendinize en uygun modeli bulabilirsiniz. Bluetooth gamepadler oyun konsollarına, bilgisayarlara ve telefonlara bağlanabilir, aldığınız ürünün kullanacağınız platformla uyumlu olmasına dikkat edin. Birden çok platformda kullanmak için alacağınız bir gamepad arıyorsanız bluetooth özelliği olanları tercih etmek sizin için en iyisi olacaktır, c8s gamepad ile farklı cihazlarda sevdiğiniz oyunları deneyimleyebilirsiniz. Gamepad tercihlerinizde yazılım uyumuna da mutlaka dikkat etmelisiniz, gamepad sorunsuz çalışıyor olsa bile bazen cihaz ve kol arasında yazılım farklılıkları yüzünden bağlantı kurulamaz. Oyunların heyecanı sizi etkileyebilir ve oyun kolu elinizden düşebilir ve kötü bir malzemeye sahipse kırılabilir. MD350000155 kodlu Game handle pubg oyun konsolu ile oyunlarınızı güvenle oynayabilirsiniz. Gamepadinizde kavrama düzeyinin size uygun olmasına dikkat edin, kolların en-boy oranları size bu konuda kolaylıkla fikir verecektir.

Pubg C8s Wireless Kablosuz Oyun Kolu Bluetooth Joystick Gamepad MD350000155 Özellikleri

Pubg C8s Wireless Kablosuz Oyun Kolu Bluetooth Joystick Gamepad MD350000155 Özellikleri

Pubg c8s wireless kablosuz oyun kolu bluetooth joystick gamepad IOS ve Android işletim sistemleri ile uyumlu olarak çalışabilir. Ürün IOS 13.4 üzeri sürümlerle uyumlu değildir, Andoid Tv ve Android Box ile sorunsuz şekilde çalışır. 8 metre mesafeye kadar sorunsuz kullanım sağlayan oyun kolu ergonomik tasarımı ile kollarınızı ve parmaklarınızı yormaz. Pubg c8s kablosuz oyun kolu sert ABS malzemesi sayesinde dayanıklı bir yapıya sahiptir. Oyun kolu üzerindeki yerleştirme alanı sayesinde telefonunuzu gamepadin üzerine yerleştirerek oyununuzu yakından görebilirsiniz. İsterseniz daha uzak bir alana koyarak da oyununuzu kol aracılığıyla oynayabilirsiniz. 400 mAh li-ion pil sayesinde 10 saate varan kullanım süresiyle oyunlarınızı kesintisiz şekilde oynayın. pubg c8s wireless kablosuz oyun kolu bluetooth joystick gamepad içeriği; 1 adet Bluetooth oyun kolu, 1 adet USB kablo ve 1 adet kullanım kılavuzundan oluşur.

Pubg C8s Wireless Kablosuz Oyun Kolu Bluetooth Joystick Gamepad MD350000155 Yorumları

Pubg C8s Wireless Kablosuz Oyun Kolu Bluetooth Joystick Gamepad MD350000155 Yorumları

Pubg c8s wireless kablosuz oyun kolu bluetooth joystick gamepad yorumları, oyuncuların koldan oldukça memnun kaldığını ve ellerini yormadığını belirttiklerini gösteriyor. C8 kablosuz bluetooth oyun kolunu kendiniz için alabileceğiniz gibi sevdikleriniz için de alabilir, onlara sevecekleri bir hediye olarak verebilirsiniz. Uzun süreli kullanım ömrüyle oyunlarınız yarım kalmaz ve en heyecanlı anlarda oyununuzdan uzaklaşmak zorunda kalmazsınız. Android TV ve Android Box ile kusursuz çalışan oyun kolunu cihazınızla bluetooth üzerinden kolayca eşleştirin ve birbirinden eğlenceli oyunların tadını çıkartın. Li-ion teknolojisine sahip pilleri ile uzun süreli kullanım ömrü sunan oyun kolunu USB kablosu aracılığıyla kolayca şarj edebilirsiniz. Kol üzerindeki tuşlar, parmaklarınızın kolayca ulaşabileceği noktalarda yer alır, böylece oyun oynarken elleriniz yorulmaz ve en keyifli oyun anlarını rahatça deneyimleyebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.