Psn Hyundaı I20 (2014-2019) Ile Uyumlu - Araca Özel Paspas

1.299 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Psn Hyundaı I20 (2014-2019) Ile Uyumlu - Araca Özel Paspas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Personas Dijital Satıcı Ünvanı: PERSONAS DİJİTAL SATIŞ PAZARLAMA TASARIM VE YAZILIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728068394200001 Vergi Kimlik Numarası: 7280683942
    Bu ürün Personas Dijital tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal Tasarım: “İşlevselsellik” ve “Estetik” bir arada. -> Kusursuz Uyum Lazer ölçümlerin üzerine bilgisayar-destekli yapılan orijinal ve tescilli tasarımlar her bir araç modelinin zeminine kusursuz uyumludur. -> 3 Boyutlu Koruma 3 ile 4 cm arasında değişen yüksek kenar bariyerler, 3 boyutlu koruma sağlayarak zemini toz ve sıvılardan korur. Uzun sağ arka parçalarda şaft uzantıları ile arkada da tam koruma sağlanır. -> Rahat Sürüş Bitişik ayak dinlendirme kısmı geriye düşmesini engeller. Ayak altında tırtıklı kaydırmaz yüzey ve doğrusal kanallı tasarımlar sayesinde ayakkabının kaymasına ve sıvıların öbeklenmesine engel olur. -> Sabitleme Aparatları OEM kalitesindeki malzemeden üretilen araca özel sabitleme aparatları araç içindeki 4 paspasın da zeminde kaymasını veya oynamasını engeller. -> Estetik Ekibimiz tarafından ince düşünülerek yaratılmış özgün yüzey tasarımların sağlayacağı tazelik, ferahlık ve devamlılık hissiyatları sayesinde aracın içi çok daha iyi görünecek. -> Kesintili barlarla harmanlanmış doğrusal ve ileri gitmeyi dürten desenler %100 TPE malzeme: Çevre ve insan sağlığı dostu, kullanımı kolay, dayanıklı ve son teknoloji -> Çevre Dostu Ulusal ve uluslararası orijinal hammadde tedarikçisi firmalardan tedarik edilmiş, OEM standartlarına uygun, premium kalitede malzemeden imal edilmiştir. %100 geri dönüştürülebilir ve Avrupa Birliği ile Kaliforniya çevre standartları ile uyumluyuz. -> İnsan Sağlığı Dostu Pek çok ürünün aksine PVC içermez, kanserojen değildir. Pek çok ürünün aksine kükürt vb. hiçbir zehirli bileşen içermez. Anti-bakteriyel, toz tutmaz, alerji yapmaz. -> Kullanımı Kolay Kauçukumsu elastikiyet. Yüksek teknoloji malzeme hafızası sayesinde deforme olmaz. Yüksek ortam sıcaklıklarında bile ASLA KOKU YAPMAZ. Sadece su ile kolayca temizlenir. -> Dayanıklı -40’tan +130 Celcius dereceye kadar dayanım gösterir. Hava koşullarından, kimyasallardan ve UV ışınlarından etkilenmez. Yüksek gerilme ve darbe direncine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Hyundai İ20
  • Paspas Türleri Havuzlu
Geri Bildirim Ver