Psikonet Panik Atakta

312 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,20 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Psikonet Panik Atakta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Panik Atakta & Bilişsel Ve Davranışçı Terapiler Serisi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar David D. Burns
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Panik Atakta Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Serisi | Psikonet Yayınları

Psikoloji insanın ruhunu inceleyen bilim dalıdır. Aynı zamanda kişilerin duygu ve düşüncelerini de ele alır. Birçok zihinsel ve ruhsal rahatsızlık psikoloji bilimi içinde değerlendirilir. Bu durum da geçmişten günümüze insanların danışmanlara ihtiyaç duymasına neden olur. Sebebi ise anksiyete, sosyal fobi, depresyon gibi rahatsızlıkların artması olabilir. Fakat danışmana gitmek istemeyen kişiler için bazı kaynak kitaplar bulunur. Bilişsel Davranışçı Terapi serisi Psikonet ise ilgiyi çok çeken kitaplardan biridir. Bu geniş içerikli kitapta çoğunlukla panik atak üzerinde durulsa da diğer psikolojik rahatsızlıklar da çözüm önerileriyle birlikte yer alır. Bu da keyifli ve eğitici bir okuma deneyimi sunar. Psikoloji alanında yazılan makale veya kitapları okumayı sevenler bu eseri edinebilir.

  • İlaçsız yeni anksiyete terapisi
  • Bilişsel ve davranışsal teknikler
  • Kaygıyı yönetme

Dr. Burns’un Teknikleriyle Tedavi Kitabı

Dr. Burns’un Teknikleriyle Tedavi Kitabı

Bilişsel ve Davranışçı Terapiler serisi yazarı Dr. David Burns, Psikiyatri ve Davranış Bilimleri Bölümü’nde psikiyatrist ve yardımcı profesördür. Alanında bilinçli bu eğitimcinin yazıya geçirdiği bilgiler okurlar için önem arz eder. Bilişsel ve Davranışçı Terapiler serisi seti, psikoloji alanında bir kişisel gelişim kitabı olarak görülebilir. İlaçsız, fazla ya da eksik uyku yaşamadan, sadece okuyarak terapinizi alabilirsiniz. 568 sayfalık eseri tamamladığınızda kitabın etkisini görebilirsiniz. Ayrıca Psikonet Panik Atak 13,5 x 19,5 ebatlarıyla rahat bir okuma deneyimi sunar. Arka kapakta anksiyete ve 40 farklı tedavi yöntemiyle ilgili bilgi verilir. Fakat kitabın sayfalarını çevirdiğinizde farklı psikolojik rahatsızlıkları ve bunlarla ilgili yapılan tedavileri okuyabilirsiniz. Bu tedavi yöntemleri Doktor Burns’un deneyimlerinden kazandığı tekniklerden oluşur.

Panik Atağa Karşı Bilişsel Ve Davranışçı Terapiler Serisi

Panik Atağa Karşı Bilişsel Ve Davranışçı Terapiler Serisi

Psikonet Bilişsel ve Davranışçı Terapiler serisi Dr. Burns’un yıllara dayanan donanımıyla hazırlanır. Psikoloji öğrencilerine de kılavuzluk eden bir yapıt olarak görülebilir. Aynı zamanda psikolojik rahatsızlığı olan bireyler için uygundur. Panik Atakta David Burns bu rahatsızlığın her türü ve yoğunluğuyla ilgili tecrübelerini sunar. Bu da okuyucuların güvenini kazanmasını sağlar. Çünkü belirtilen durum ve tekniklerin tamamı gerçek kişi ve yaşantılardan alınır. Tedavilerin gerçeğe dayalı olması güveni artırır. Kitapta Dr. Burns alıştırmalara da yer verir. Bunları parantez içi bilgi olarak gösterir. Anksiyeteniz başladığında yapacaklarınızı öğrenmek için evde, okulda ya da yolda kitabı okuyabilirsiniz. Bu sayede Psikonet Yayınları Panik Atakta size her an destek olabilecek bir tedaviye dönüşebilir. Kitabı okuyarak iş ya da okul hayatında veya kişisel yaşamınızda karşılaştığınız, hayatınızı zorlaştıran kaygılardan arınmaya başlayabilirsiniz.

Panik Atakta Okuyucu Yorumları

Panik Atakta Okuyucu Yorumları

Panik Atakta, sıkıcı anlatımdan uzak, tespitler ve çözümlerle ilerleyen bir kitap olduğu için beğeni toplar. Gerçek vakalar ve tedavi yöntemleri sayesinde okuyucular yalnız olmadığını hissedebilir. Sadece panik atak değil, diğer psikolojik rahatsızlıkları da içerdiği için farklı yaş ve cinsiyetten okuyucuya hitap edebilir. İnsan psikolojisinin ne zaman bozulacağı bilinmediğinden David Burns Panik Atakta geniş yaş aralıklarında okuyucu kitlesine hitap eder. Kitap, oldukça kalın yapısıyla uzun süre boyunca okunabilir. Kitabın dil ve anlatımdaki akıcılığı, verilerin çok iyi anlaşılmasına yardımcı olur. Bu anlaşılır kaynak kendinizi normalden iyi hissetmenizi sağlayabilir. İçerik hakkında detaylı bilgi için David Burns Panik Atakta yorum ve değerlendirmelerine bakabilirsiniz. Tüm değerlendirmelerle birlikte Trendyol üzerinden Panik Atakta & Bilişsel ve Davranışçı Terapiler serisi fiyat aralığını inceleyebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.