9
Kişisel Gelişim kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Psikonet Yayınları Hayatı Yeniden Keşfedin

217,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
261,25 TL244,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,32 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Psikonet Yayınları Hayatı Yeniden Keşfedin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APERATİF KİTAP YAYIN Satıcı Ünvanı: APERATİF KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071051478800001 Vergi Kimlik Numarası: 0710514788
    Bu ürün APERATİF KİTAP YAYIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayatı Yeniden Keşfedin Janet S. Klosko, Jeffrey E. Young / Psikonet Yayınları Basım Yılı: 2014
  • Sayfa Sayısı: 456
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789759893743
  • Yazar: Janet S. Klosko, Jeffrey E. Young
  • • Aşırı vicdan ve hayır diyememek yüzünden kendi ihtiyaçlarınıza sıra gelmiyor mu? • Terk edilmekten korktuğunuz için ilişkilerde çok mu altta kalıyorsunuz? • Sağlığınızı kaybetmek aklınızı kaçırmak parasız kalmak uçağa binmek gibi korkularınız yaşama sevincinizi yok mu ediyor? • Hayatınız işleri yetiştirmeye çalışmakla mı geçiyor? Tatmin etmeyen ilişkiler evhamlarla dolu bir hayat nedensiz yere diğerlerinden aşağı hissetmek...Bütün bunlar fark etmeden kabul ettiğimiz inanışlarımızı değiştirerek çözülebilir. Bu kendi kendine zarar verici düşünme ve hissetme kalıplarına "şema" adı verilmektedir. Hayatı Yeniden Keşfedin mutluluğa ulaşmanızı engelleyen bu girdaplardan nasıl kurtulacağınızı gösteriyor. Kişiliğe işlemiş ve tedavisi zor sorunlar için geliştirilen ve etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış Şema Terapi'nin yaratıcılarından Jeffrey E.Young ve Janet S.Klosko ilaçların yardımı ve uzun süren geleneksel terapiler olmadan şemalarınızı testler aracılığı ile fark edipBilişsel Terapinin devrim niteliğindeki ilkeleri ile değiştir

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Psikonet Yayınları Hayatı Yeniden Keşfedin Janet S. Klosko, Jeffrey E. Young

Bireyde bulunan kişilik bozuklukları, yıkıcı ve hayat boyu süren örüntülerden oluşur. Kişilik bozukluğu olan insanların yaşamlarıyla ilgili süregelen problemleri vardır. Bu sorunlara depresyon ve kaygı bozuklukları da eklenir. Bu problemleri yaşayanlar yakın ilişkilerinde genellikle mutsuzdurlar. Yaşamın genel olarak niteliği, onların arzuladıklarının altındadır. Janet S. Klosko ve Jeffrey E. Young tarafından kaleme alınan Hayatı Yeniden Keşfedin kitabı, mutluluğa ulaşmanın önündeki engellerden kurtulmanın yollarını gösterir. İçinde bulunduğunuz karmaşadan, bu girdaplardan çıkmanın kolay yolunu sizlere öğretir. Kitap kronik ve kişilerin kendine zarar verici olumsuz şemaların on bir tanesini ele alır. Ayrıca karmaşık olan bir materyali alarak basit ve anlaşılır hale getirir. Okuyanlar kolaylıkla şema fikrini anlar ve kendilerinde olan bu şemalarla özdeşleştirerek çözüme gidebilir.

  • Yaşam doyumu rehberi
  • Sürükleyici anlatım
  • Bilişsel terapi kitabı

Janet Klosko ve Jeffrey Young ile Hayatın Yeniden Keşfi

Janet Klosko ve Jeffrey Young ile Hayatın Yeniden Keşfi

Kişilerin bulunduğu kalıplardan kurtulması ve olumsuz şemalarını değiştirmesi zordur. Bu şemalar duygusal, bilişsel ve davranışsal unsurlarla desteklenir. Kitapta bahsi geçen terapide bütün unsurlar değerlendirilir. Bir veya iki şemadaki değişim ve dönüşüm işe yaramaz. Psikonet Yayınları Hayatı Yeniden Keşfedin Janet S. Klosko - Jeffrey E. Young kitabında bahsedilen olaylar gerçek klinik deneyimlerden alınır. Bu durum okuyucuların bireysel şekilde anlatılan şemayla kendini bağdaştırmasına yardımcı olur. Böylece sorunların anlaşılması ve çözüme kavuşması kolaylaşır. Yazarların kitapta anlatmış olduğu teknikler değişim ve dönüşüm sağlayabilecek güçlü tekniklerdir. Olaylara ve olgulara karşı olan yaklaşımları kapsayıcı niteliktedir. Bilişsel terapi uygulamasının pratik ve sorunları çözme odağını korur. Böylece davranışçı, psikanalitik ve yaşantısal terapilerden faydalanır. Hayatı Yeniden Keşfedin eseri acı veren, yaşam boyu süregelen sorunların üstesinden gelmek için pratik teknikler sunar.

Yaşam Doyumu İçin Psikonet Hayatı Yeniden Keşfetme Kitabı

Yaşam Doyumu İçin Psikonet Hayatı Yeniden Keşfetme Kitabı

Kitapta Janet Klosko ve Jeffrey E. Young, hayat döngülerini değiştirmek adına terapi rehberini yazar. Psikonet Yayınları Hayatı Yeniden Keşfedin Janet S. Klosko - Jeffrey E. Young yorumlarında Şema Terapi ile pratikte karşılaşılan 11 yıkıcı soruna değinildiği belirtilir. Şema çocukluk çağında başlayan ve hayat boyunca sürekli tekrar eden kalıplardır. Bunlar kişilerin duygu, fikir, davranış ve ilişki kurma şekillerini etkiler. Olumsuz olan öfke, üzüntü ve kaygı gibi güçlü duyguları tetikler. Kişi ideal evlilik, sosyal statü, yakınlarından takdir görse ve meslekte başarıya sahip olsa da, yaşamından tat almayı ya da başarılarına sevinmeyi beceremez. Kitapta bütün bunları değiştirmeye yardımcı olmak amacıyla birkaç farklı terapinin tekniklerini birleştirilir. Rehber olan kitap kişilerin yaşamları boyunca süren sorunlarına karşı derinlemesine ve kapsamlı şekilde yaklaşmayı sağlayarak yaşamlarında doyuma ulaşmalarına yardımcıdır.

Janet S. Klosko - Jeffrey E. Young ile Bilişsel Terapi

Janet S. Klosko - Jeffrey E. Young ile Bilişsel Terapi

Bilişsel terapi, yaşamda zor ve kritik döngülerin zorluğunu aşabilmek ve üstesinden gelebilmek için genişler. Hayatınızda karşılaştığınız kronik sorunlardan kurtulmak için kitap basit ve yalın haliyle sizlere sunulur. Vermiş olduğu yardım tavsiyelerini uzun süreli geleneksel terapiler olmadan yapar. Kendi şema tipinizi testler yardımıyla ile fark etmenizi sağlar. Bilişsel terapi uygulamasının değişim ve dönüşüm sağlayan ilkeleri ile yaşamınızı kolay yaşanabilir düzeye getirmenize yardımcı olur. Akıcı ve yalın anlatımı sayesinde benzer yaşanmış olguları değerlendirerek size yol gösterir. Psikonet Yayınları Hayatı Yeniden Keşfedin Janet S. Klosko - Jeffrey E. Young fiyatı hemen her müşterinin satın alabileceği bir aralıkta bulunur. İhtiyaç duyan bütün kesimin ulaşabileceği ideal aralıktadır. Siz de bu ürünü kendiniz veya ihtiyacı olan sevdikleriniz için almak isterseniz Trendyol’dan kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.