Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300 Ml

219,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
277,10 TL

Ürün Bilgileri

Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOAKTİF Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün DERMOAKTİF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300 Ml

Prozinc Plus saç dökülmesine karşı etkili şampuan yapılan bilimsel çalışmalar ile birlikte güvenilirliği ve etkili içeriği ile başarısını kanıtlamış bir üründür. Duş sonrası yoğun saç dökülmelerine karşı geliştirilen bu formül tüm saç tipleri için uygundur. Dermatolojik testlerle onaylandığı için alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermeden güvenli ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Günlük saç yıkama rutinlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz Prozinc şampuan Paraben ya da sls içermediğinden saç köklerini besleyerek canlı ve güçlü saç oluşumunu destekler. Prozinc Plus tarafından geliştirilen bu formülde kullanılan Trico Kompleks ve Saw Palmetto birleşimi sayesinde oluşan saç dökülmesi azaltarak engeller ve yeni çıkan saçların güçlü ve sağlıklı bir şekilde uzaması için besler.

 
  • Dermatolojik testler tarafından onaylanmıştır.
  • Paraben içermez.
  • Saç dökülmesine karşı etkisi bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır.

Prozinc Plus Şampuan Özellikleri

Prozinc Plus Şampuan Özellikleri

Prozinc Plus saç dökülmesine karşı etkili şampuan 300 ml şampuanın içerisinde bulunan Trico Kompleks ve Saw Palmetto sayesinde var olan saç dökülme problemine karşı oldukça etkilidir. Saç uçlarından başlayarak saç diplerine kadar derinlemesine temizlik ve bakım sağlayan Prozinc şampuan içerdiği besleyici yağlar sayesinde saç tellerinin daha sağlıklı olmasını sağlar. Saçları beslerken aynı zamanda canlılık ve parlaklık kazandıran saç dökülmelerine karşı etkili şampuan saç derisinin sebum kontrolünü de sağlamaya yardımcı olur. Şampuanın içeriğinde bulunan biotin bir yandan oluşan saç dökülmesini azaltarak, önlerken bir yandan da saçın sağlıklı ve gür bir şekilde uzaması için besler. Protein yapısında bulunan keratin ile saça bakım sağlarken saçın hava koşullarından ya da fön, maşa gibi sıcaklık uygulanan işlemler sonrası yıpranan saçları onarır. İşlem görmüş saçlarda oluşan elastikiyet kaybı ve yitirdiği canlılığı geri kazandırarak saçlara tam bir bakım sağlar.

 

Prozinc Plus Nasıl Kullanılır?

Prozinc Plus Nasıl Kullanılır?

Dermatolojik testlerden onaylanan ve içerisinde hiçbir paraben ya da sls içermeyen Prozinc dökülmeye karşı şampuan tüm saç tipleri içindir. Saç dökülme problemi yaşayan herkesin rahatlıkla kullanabileceği bu şampuan alerjenik bir madde içermediği için günlük kullanımlar için uygundur. Genç ve yetişkin bireylerin rahatlıkla kullanabileceği saç dökülme karşıtı şampuanın kullanımı ise oldukça kolaydır. Etkili ve doğru saç bakımı için her kullanımda yeteri miktarda şampuan almak gerekir. Avuç içine alınan bir miktar şampuan ıslak saça masaj yaparak iyice uygulanır. Saçların yıkama esnasında zarar görmemesi için çok sert hareketler yapmadan dairesel hareketlerle şampuan iyice köpürtülür. Yaklaşık 1-2 dakika masaj yaparak uyguladığınız şampuanı ılık ve bol su ile durulayın. Suyun ısısı yüksek olması hem saç tellerine hem de saç diplerine zarar verir. Ayrıca çok sıcak su ile yıkanan saçlar daha çabuk yağlanmaya meyilli olurlar. Saç dökülmesinin önüne geçerek saçı dipten uca kadar besleyerek ve eski canlı ve parlak görünümüne kavuşmasını sağlar.

 

Prozinc Plus Şampuan Fiyatı ve Yorumları

Prozinc Plus Şampuan Fiyatı ve Yorumları

Sadece saç dökülmesini değil saçın ihtiyacı olan bakımı ve besleyiciliği de içerisinde barındıran Prozinc Plus, başarısı ve etkilisi onaylanmış bir şampuandır. Saç dökülmesi problemi yaşayan kişiler Prozinc Plus saç dökülmesine karşı etkili şampuan yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerini öğrenebilirler. Prozinc Plus saç dökülmesine karşı etkili şampuan 300 ml fiyat bilgisini öğrenmek ve yaşadığınız saç dökülme problemini bir an önce çözmek için Trendyol’dan hemen sipariş oluşturabilirsiniz. Geliştirilmiş ve onaylanmış formülü ile saçlarınızın dökülmesini engellerken içeriğindeki besleyicilerle saçlara dipten ucu kadar koruma sağlar. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.