Genel Markalar Razer 1 Desenli Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli

100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Razer 1 Desenli Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAMİNGPADCİ Satıcı Ünvanı: GÜLSEREN GÖKKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4030385948
    Bu ürün GAMİNGPADCİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • APPA RAZER 1 DESENLİ OYUNCU MOUSE PAD 70X30 CM KAYMAZ DİKİŞLİ TEKNİK ÖZELLİKLER
  • - Her yüzeye tutunabilmesi için yapışkan taban. - Oyun deneyiminizde kısıtlamalardan kurtulmak için tasarlanmış kumaş yapı. - Tüm mouse hassasiyetleri ve sensörler için optimize edilmiştir - Kolay taşınabilir kumaş tasarım. - Yıpranmaya dayanıklı dikişli kenarlar. - Kaymaz kauçuk taban

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

Proton Razer 1 Desenli Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli

Mouse pad, özellikle oyuncular için önemli yardımcı aksesuarlardan biridir. Mouse pad kullanılmadığı zaman veya nitelikleri kötü olan ürünler tercih edildiğinde hareketlerin yavaşlaması mümkündür. El ve kol ağrıları da bu duruma eşlik edebilmektedir. Yeterli kaygan bir yüzey sunulmadığı zaman farenin kontrolü zorlaşmaktadır. Uzun saatler bilgisayar başında oyun oynayan kişiler için bu durum çok can sıkıcı olabilir. Proton Razer desenli oyuncu mouse pad tamamen oyuncular için tasarlanmış olan bir modeldir. Ancak gelişmiş özelliklere sahip mouse pad arayan kişiler için de bir seçenektir.

 
  • Kullanıcılar için işlevsel özellikler
  • Farklı model ve renk seçenekleri
  • Tüm mouse çeşitleri ile uyumlu

Proton Razer 1 Desenli Oyuncu Mouse Pad Özellikleri

Proton Razer 1 Desenli Oyuncu Mouse Pad Özellikleri

Kaygan ve dayanıklı kumaş yapısı en önemli özellikleri arasında gösterilmektedir. Mouse pad modelleri özellikle gün içinde sık kullanılanlar belirli bir süre sonra aşınabilir. Ürünlerin üzerinde yer alan baskılarda özellikle aşınmalar görülebilir. Bu aşamadan sonra da yırtılmaları mümkündür. Proton Razer desenli oyuncu mouse pad özellikleri ile aşınma görülmeden uzun süre kullanılır. Dayanıklı kumaş yapısının yanı sıra dayanıklı dikişli kenar özelliklerine de sahiptir. Mouse pad yüzeyi zarar görmese de kullanım sonra bu kenarlarda açılmaya görülebilmektedir. Bu sorunun önüne geçilebilmesi için de dikişli kenar tasarımları tercih edilmiştir. 70x30 ölçüleri ile de oldukça geniş bir fare kullanım alanı sunmaktadır. Oyuncular genel olarak bu şekilde geniş ölçülere sahip modelleri tercih eder. Böylece hareket alanları kısıtlanmamış olur. Yüksek yapışkan özelliğe sahip tabanı bulunmaktadır. Bu şekilde mouse pad kullanımı sırasında kayma sorunu yaşanmaz.

 

Proton Razer 1 Desenli Oyuncu Mouse Pad Özellikleri

Proton Razer 1 Desenli Oyuncu Mouse Pad Özellikleri

Proton Razer 1 desenli oyuncu mouse pad 563495611 tercih etmek oyuncular için konforlu kullanım alanı sunmaktadır. Ölçüleri oldukça geniştir. Bu şekilde büyük boyutlara sahip oyuncu mouse modelleriyle rahatlıkla kullanılabilir. Kablolu ve kablosuz mouse modeli fark etmeksizin tercih edilebilir. Kablolu mouse kullanımı için de geniş bir alan sunar. Mouse modellerinde tercih edilen teknolojilere de rahatlıkla hizmet eder. Farklı hassasiyete sahip ürün modelleri için tercih edilebilir. Kaymaz kauçuk taban özelliğine sahip olduğu da unutulmamalıdır. Farklı masa modelleri ya da farklı yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Kolay bir şekilde taşınabilen de bir mouse pad çeşididir. Uzun ve geniş yapısı sarıldıktan sonra bilgisayar çantası ya da sırt çantası içinde taşınabilir. Proton Razer desenli oyuncu mouse pad kullananlar işi nedeniyle farklı alanlarda bilgisayar kullanması gerektiği durumlarda ideal kullanım alanı sunduğunu ifade eder.

 

Proton Razer 1 Desenli Oyuncu Mouse Pad Fiyatı

Proton Razer 1 Desenli Oyuncu Mouse Pad Fiyatı

Oyun sırasında kısıtlanmak istemeyen oyuncular için pürüzsüz bir yüzey sunar. Dayanıklı ve pürüzsüz bir kumaş yapısına sahiptir. Proton Razer desenli oyuncu mouse pad yorum genellikle mouse pad modelinin sunduğu kaliteli yüzey hakkındadır. Fare kullanımında hıza ve kayganlığa ulaşılmasını sağlamıştır. Bu nedenle de pek çok kişi tarafından oldukça beğenilmiştir. Kauçuk özelliğe sahip tabanı hakkında da olumlu yorumlar alabilmiştir. Farklı yüzeylere tam bir tutunma sağlayabilmektedir. Proton Razer 1 desenli oyuncu mouse pad 70x30 Cm kaymaz dikişli fiyatı sahip olduğu özelliklere ve kullanımında sunduğu avantajlara bağlı olarak belirlenmiştir. Marka ve kullanılan malzeme gibi konular da yine etkili olmuştur. Trendyol’dan ürünün tüm detaylarını inceleyerek hemen sipariş edebilirsiniz.