Protherm Lynx Condens 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

20.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20.970,93 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.299 TL

Ürün Bilgileri

Protherm Lynx Condens 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TANMARK YAPI LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: TANMARK YAPI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0743071825600001 Vergi Kimlik Numarası: 7430718256
    Bu ürün TANMARK YAPI LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Protherm Lynx Condens 24 Kw Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Protherm Lynx Condens 24 Kw modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Protherm Lynx Condens 24 Tam Yoğuşmalı Kombi Isıtmada A enerji verimliliğiKullanım suyunda A enerji verimliliğiXL profilinde kullanım suyu imkanı2 farklı kapasite seçeneğiAl-Si eşanjör ile tam yoğuşma teknolojisiYüksek sıcak su konforuŞık tasarım ve kompakt boyutlarKullanıcı dostu LCD ekranKolay montaj imkanıDüşük NOx ve CO2 emisyonuDüşük baca gazı sıcaklığıDijital arıza tespit sistemiDonma koruması8 lt. genleşme tankıE-Bus (Akıllı oda termostatı ile uzaktan erişim ve kontrol imkanı)Opsiyonel oda termostatı bağlama imkanıAnalog manometreErP gereklilikleriyle uyumlu yüksek verimli pompaProtherm Lynx Condens 24 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90850 2221833 Demirdöküm Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Protherm Lynx Condens 24 Kw (20.636 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Kış, bahar, yaz fark etmeksizin evin sıcak su ve ısınma ihtiyacının karşılanması gerekir. Bu ihtiyacın pratik ve ekonomik bir şekilde karşılanması ise kombiler aracılığıyla gerçekleşir. Protherm Lynx Condens 24 kw (20.636 kcal) tam yoğuşmalı kombi seçeneği çalışma performansı ile pek çok kişinin memnuniyetini kazanır. Ürün, yoğuşmalı kombi çeşitleri arasında bulunur. Bu özelliği sayesinde atık gaz içerisinde bulunan oksijeni ayırt eder. Ayırt ettiği bu oksijeni tekrar kullanarak sıcaklık ihtiyacının ekonomik bir şekilde karşılanmasını mümkün kılar. Aile ekonomisine olumlu katkıda bulunur. Protherm Lynx Condens 24 kw (20.636 kcal) seçeneği maksimum 24 kw ısıl güce sahiptir. İdeal ısıl gücü sebebiyle ürün pek çok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Siz de kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • 24 kw ısıl güç
  • Yoğuşmalı kombi
  • Tasarruf özelliği

Kaliteli Protherm Lynx Condens 24 Kw

Kaliteli Protherm Lynx Condens 24 Kw

Protherm Lynx Condens 24 kw seçeneği iki adet eşanjör özelliğine sahiptir. Isı transferini sağlayan bu araçları sayesinde ürün pek çok müşterinin ihtiyaçlarını karşılar. Ürün, beyaz renk seçeneğine sahiptir. Bu özelliği sonucunda kombi farklı konseptlerin hakim olduğu odalarda kullanılabilir. Var olan dekorasyona rahat bir şekilde uyum sağlar. Rengi sebebiyle sıklıkla tercih edilen ürün modelleri arasında yer alır. Kombi bacasının hermetik özelliği bulunur. Protherm Lynx 24 kw seçeneği A enerji verimliliğine sahiptir. Ürün, bu özelliği sonucunda pek çok müşterinin isteğini karşılar. Kombi, suyun yüksek sıcaklıkta bulunmasını sağlar. Sunduğu sıcak su performansı ile müşteri tercihleri arasında kendine yer edinir. Lynx 24 Protherm, özellikleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini toplar. Siz de sıcak su performansı ile müşteri memnuniyetini kazanan ve aile ekonomisine katkı sağlayan ürünü değerlendirebilirsiniz.

Dikkat Çeken Lynx 24 Protherm Özellikleri

Dikkat Çeken Lynx 24 Protherm Özellikleri

Protherm Lynx Condens 24 kw (20.636 kcal) tam yoğuşmalı kombi yorum ve değerlendirmeleri genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün ihtiyaçlarını karşılayan donanıma sahip olduğundan bahseder. Ürün sayesinde evlerinin ekonomik bir şekilde ısındığını ifade eder. Müşteriler ürünün tasarruf özelliğini büyük beğeni ile karşılar. Bütçelerine olumlu yönde katkıda bulunduğunu da dile getirir. Ürünü kullanan pek çok kişi ürünün yoğuşma özelliğinden memnundur. Yoğuşma özelliği sayesinde atık maddeyi tekrar enerji olarak kullanan ürün, çevre dostudur. Protherm Lynx Condens 24 kullananlar üründen memnun olduklarını ortaya koyan yorumlar yapar. Ürün müşteri ihtiyaç ve istekleri göz önüne alınarak üretilir. Bu özelliği sebebiyle ürün, pek çok kişinin isteklerini karşılar. Siz de çevre dostu, A enerji verimliliğine sahip kaliteli ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Protherm Lynx Condens Kombi Uygun Fiyatlarla

Cazip Protherm Lynx Condens Kombi Uygun Fiyatlarla

Protherm lynx condens 24 kw yoğuşmalı kombi A enerji verimliliğine sahiptir. Yoğuşma özelliğine sahip kombi çeşitleri arasında yer alır. Ürün, yoğuşma özelliği sayesinde enerji tasarrufunda bulunur. Çevre dostudur. Böylelikle aile ekonomisinin olumlu yönde gelişmesine katkı sağlar. Tasarım özellikleri sebebiyle de pek çok kişinin dikkatini çeker. Zarif ve sade bir görsellik sunar. Farklı dekorasyonlara sahip mutfaklara zahmetsiz bir şekilde uyum sağlar. Protherm Lynx Condens 24 kw (20.636 kcal) tam yoğuşmalı kombi fiyat aralığı ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kombinin çeşidi, enerji kullanımı, ısıl gücü fiyat miktarının belirlenmesinde etkilidir. Ürün, farklı ekonomik gelirlere sahip kişilerin rahatlıkla karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de aile ekonomisine olumlu katkıda bulunan zarif tasarımlı ürünü inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda Trendyol aracılığıyla kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.