Protex Ultra Uzun Süreli Koruma Sıvı Sabun 1500 ml

269,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
8 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
5 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,95 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Protex Ultra Uzun Süreli Koruma Sıvı Sabun 1500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akdag Temizlik Satıcı Ünvanı: BURAK AKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3791259732800001 Vergi Kimlik Numarası: 0200531356
    Bu ürün Akdag Temizlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra Uzun Süreli Koruma Sıvı Sabun 1500 ml
Geri Bildirim Ver

Antibakteriyel Sıvı Sabun Çeşitleriyle Hastalıktan Korunun

Ev ya da dış mekanlarda geçirilen süre boyunca birçok eşya ile temas kurulmaktadır. Temas edilen yüzeyler üzerinde yer alan bakteriler, sağlık açısından sorun teşkil etmektedir. El temizliğinde hijyenin sağlanması için oldukça tercih edilen ürünler arasında sıvı sabunları gelmektedir. Antibakteriyel sıvı sabunları, fark etmeden ele bulaşan bakterilerin yok olması adına etkili ürünlerden biridir. Her yaştan kişiye yönelik Protex markasının sunmuş olduğu antibakteriyel sıvı sabunu bu sorunu ortadan kaldırmaktadır. Protex 1500 ml antibakteriyel sıvı sabunu, hoş görüntüsü ve kokusunun yanı sıra hastalığa yol açan bakterilere karşı üst düzey bir koruma sağlamaktadır. Cildin doğal dengesini bozmayarak, cildin son derece temiz olmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda ellerde güzel ve hoş bir koku bırakmaktadır. Formülü içerisinde yer alan içerikler sayesinde, istenilen sıklıkla bu ürünü kullanmak mümkündür.

  • Güçlü Yapı
  • Rahat Kullanım
  • Ergonomik Tasarım

Güçlü Yapılı Protex 1500 ml Bakteriyel Sıvı Sabunu ile Bakterilere Son

Güçlü Yapılı Protex 1500 ml Bakteriyel Sıvı Sabunu ile Bakterilere Son

Özel tasarımlı bir şişeye sahip olan Protex Ultra Uzun Süreli Koruma Antibakteriyel Sıvı Sabun 1500 ml bulunduğu ortamlara oldukça hoş bir görünüm sunmaktadır. Cildi kurutmayarak nemlenmesini sağlayan bu ürün işlevsel özelliği ile öne çıkmaktadır. El yüzeyine belirli bir miktarda sıkılan bu sıvı sabun, bakterilerin ölmesini sağlayarak olası hastalıklardan uzak tutmaktadır. Özellikle çocuklar hareketli yapılarından dolayı gün içerisinde oldukça fazla yüzey ile temas halinde bulunabilmektedir. Anne ve babaların, çocuklarını olası hastalıklardan koruması için ise el temizliğine ayrı bir önem vermesi gerekiyor. Protex Ultra Uzun Süreli Koruma Antibakteriyel Sıvı Sabun 1500 ml ürünü ile ebeveynler çocuklarını bakteriden koruyabilmektedir. Bakterilerin %99’unu yok eden yapısı ile oldukça etkili bir yapı sergilemektedir. Taşınabilir yapısı ile de çantalara kolay bir şekilde sığabilmektedir.

Rahat Kullanımlı Protex 1500 ml Bakteriyel Sıvı Sabunu ile Eller Daha Temiz

Rahat Kullanımlı Protex 1500 ml Bakteriyel Sıvı Sabunu ile Eller Daha Temiz

Bakteriler çok kısa süre içerisinde hızlıca çoğalabilen bir yapıya sahiptir. Hastalığa neden olan bakteriler, kirli eller ile etrafa bulaşabilme özelliği taşırlar. Sağlık açısından eller su ve antibakteriyel sıvı sabun ile temizlenmesi gerekir. Bu işlemin yapılması pek çok hastalıktan kurtulmayı sağlayabilmektedir. Fazla kişinin bulunduğu ortamlarda yer alan kişiler bakteriler ile karşı karşıyadır. Protex antibakteriyel sıvı sabunu, kalabalık ortamlarda yer alan kişiler için oldukça ideal bir seçenektir. Ultra Uzun Süreli Koruma Antibakteriyel Sıvı Sabun 1500 ml yorum alanında yer alan kullanıcıları görüşleri ürünün performansı hakkında bilgi sunmaktadır. Çoğu kişi tarafından sevilerek kullanılan bu ürün her yaşa uygun olması ile de oldukça tercih edilmektedir. Protex Ultra Uzun Süreli Koruma Antibakteriyel Sıvı Sabun 1500 ml kampanya şeklinde sahip olmak için Trendyol sayfasına göz atabilirsiniz. Ayrıca Ultra Uzun Süreli Koruma Antibakteriyel Sıvı Sabun 1500 ml indirimlerini de takip edebilirsiniz.

Ergonomik Tasarımlı Protex 1500 ml Bakteriyel Sıvı Sabunu Fiyatı ve Yorumları

Ergonomik Tasarımlı Protex 1500 ml Bakteriyel Sıvı Sabunu Fiyatı ve Yorumları

Protex markası tarafından kullanıcılara sunulan Ultra Uzun Süreli Koruma Antibakteriyel Sıvı Sabun 1500 ml fiyatı ile oldukça dikkat çekmektedir. Bakterilerden korunma amacıyla kullanılan bu ürün, etkili formülü ile son derece yüksek bir performans sunmaktadır. Protex markasının ürün gamında yer alan bu seçenek ile bakterilere son vermek oldukça kolaydır. Şişe tasarımına sahip olan bu sıvı sabunu ürünü sadece evlerde ya da iç mekanlarda değil aynı zamanda taşınabilir yapısı sayesinde her yere götürülebilir. Müşterilerine kaliteli ve güvenli bir alışveriş sunan Trendyol sayfasında yer alan arama filtresine Ultra Uzun Süreli Koruma Antibakteriyel Sıvı Sabun 1500 ml satın al yazarak bu ürüne en kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz.