Protefix Koruma Jeli 10ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Protefix Koruma Jeli 10ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebeye Satıcı Ünvanı: GT BİLİŞİM TURİZM REKLAM PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411038255500015 Vergi Kimlik Numarası: 4110382555
    Bu ürün bebeye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Protefix Koruma Jeli 10ml
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 10 - 100 ml
  • Kullanım Amacı Hassasiyet
Geri Bildirim Ver

Protefix Ağız İçi Koruma Jeli

Ağız, konuşma ve yeme içme faaliyetlerinde aktif bir organ olarak son derece önemlidir. Ağızda oluşabilecek olumsuz durumlara karşı geliştirilen yöntemler diğer organlara nispeten azdır. Bu sebeple bakımını düzenli bir şekilde yaparak korumak uzun vadeli olumlu etkiler sağlar. Ağızda oluşabilecek aftlar, protez veya diş teli altındaki tahriş olmuş noktalar ya da ağız mukozası iltihaplanmaları gibi sorunlar, özellikle yemek esnasında zorlayıcı etkiler oluşturur. Protefix ağız içi koruma jeli içerdiği patentli TGO etken maddesi ile önleyici ve iyileştirici bir etki sunar. TGO etken maddesi, özel yöntemlerle elde edilen bitkisel yağlardan oluşur. 4009932622423 kodlu ürün ıslak ağız mukozasında bile etkili bir yapışma sağlayarak yarayı kimyasal tahrişlere, protezin veya diş telinin baskısına karşı korur.

  • İyileşmeyi destekleyen formül
  • Ağrı hafifleten içerik
  • Protez veya diş teli alıştırması

Etkili Özellikleri ile Protefix Ağız İçi Yara ve Koruma Jeli

Etkili Özellikleri ile Protefix Ağız İçi Yara ve Koruma Jeli

Ağız içerisinde oluşan problemler yaşam kalitesinde ciddi sorunlara yol açabilir. Protefix ağız içi yara ve koruma jeli, alkol içermeyen formülü ile iltihaplanmayı durdurucu etkisiyle yaşadığınız sorunun büyümesine engel olur. Zarar görmüş olan hücre dokusunun yenilenmesini destekleyerek yaşadığınız sıkıntıları hafifletir. Doğal iyileşme sürecini geliştirerek normalden hızlı bir düzelme sağlar. Ağız mukozasının direnç gücünü destekleyen Protefix ağız içi yara jeli yaşanabilecek sorunları önleyebilir. Önleyici tedaviler işlevsel bir yaklaşımla ileriye dönük etkili bir sağlık hizmeti sunar. Özel formülü ile oluşan koruyucu kalkan sayesinde protezin ve diş telinin baskı sonucu oluşturabileceği olumsuz etkilere karşı koruma sağlar. Böylece yeni bir proze veya diş teline alışma sürecini kolaylaştırarak hızlı uyum etkisi gösterir. Ürün, içeriğindeki gliserol oksitriester yani TGO ile etkin bir koruma sağlar.

Protefix Ağız İçi Yara Jeli Kullananlar ve Olumlu Etkisi

Protefix Ağız İçi Yara Jeli Kullananlar ve Olumlu Etkisi

Sağlık söz konusu olduğunda yaşanan deneyimler diğer hastalara yol göstermesi bakımından tıp dünyasında değerlidir. Protefix ağız içi yara jeli kullananlar kolay uygulama yöntemi ile şikayetlerinden rahatlıkla kurtulabilirler. Ağzınızı çalkalayarak ağız içerisindeki her türlü kalıntıyı uzaklaştırarak başlayabilirsiniz. Bezelye büyüklüğündeki jeli temiz bir pamuklu çubuk veya temiz parmak ucuyla ilgili yere hafif masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Günde 3-4 defa uygulayabileceğiniz koruma jelinin eşit dağılmasına dikkat ederek etkili olmasını sağlayabilirsiniz. Uygulama sonrası ağzınızı çalkalamak ve 15 dakika geçmeden gıda tüketmek ürünün etkisini azaltabilir. Protefix ağız içi koruma jeli yorumları ile kullananların son derece memnun kaldıkları görülür. Doktorlarının tavsiyesi ile alan müşteriler hızlı iyileştirici etkisinden memnuniyetle bahsederler. Ağız içerisindeki yaraları etkili ve hızlı bir şekilde iyileştirmesi sebebiyle vazgeçemedikleri bir jel olduğunu söyleyerek başkalarına da önerirler.

Avantajlı Protefix Ağız İçi Koruma Jeli Fiyatı

Avantajlı Protefix Ağız İçi Koruma Jeli Fiyatı

Ağız gibi hassas bölgelerde meydana gelen sorunlar gün boyu huzursuz hissetmenize neden olabilir. Protefix jel diş sağlığı açısından özellikle önerilen bir üründür. Protefix ağız içi koruma jeli fiyatı ile kolaylıkla temin edilebilir ve sıkıntılarınızı hızlı bir şekilde giderme imkanı sunar. Doğal ağız örtüsünü bozmayan yapısı ile rahatlıkla kullanılabilen jel, alkol içermeyen formülü ile çocukların ve hassasiyeti olan kişilerin kullanımına uygundur. Yalnızca uygulama açıklamasına göre kullanarak etkili sonuçlar alabilirsiniz. Kontaminasyonları önlemek için her kullanım sonrası tüpü sıkıca kapatarak, tüp ağzını temiz ve kuru bırakabilirsiniz. Çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza etmeniz gereken ürünü son kullanma tarihine kadar kullanabilirsiniz. Siz de etkili özellikleriyle iyileştirebilen ve ağrıları dindirebilen Protefix ağız içi koruma jeli satın almak için Trendyol’da inceleme yapabilir ve dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.