Elisa Gıda Organik Bambu Sushi Mat + Doğal Nori Sushi Yosunu

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Elisa Gıda Organik Bambu Sushi Mat + Doğal Nori Sushi Yosunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elisa Gıda Satıcı Ünvanı: BERKER ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1094950127800001 Vergi Kimlik Numarası: 2210733202
    Bu ürün Elisa Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Bambu Sushi Mat + Doğal Nori Sushi Yosunu Set İçeriği: 100% doğal bambu suşi yapma matı
  • 10 Yaprak Kiyomi Yaki Sushi Nori Gold Kurutulmuş Deniz Yosunu
  • 1 adet chopstick
  • Sushi yapmak için hiçbir deneyiminiz yoksa bile endişelenmeyin, setimizle birlikte gelen detaylı tarifler ve adım adım talimatlar sayesinde kolayca sushi hazırlayabilirsiniz.
  • El yapımı sushi hazırlama setimiz ile evinizde profesyonel şefler gibi sushi yapabilirsiniz!
  • Sushi hazırlama setimiz, sizlere adım adım sushi yapımını öğretirken, aynı zamanda harika bir ev yemeği deneyimi sunacak.
  • Sushi hazırlama setimiz, geleneksel Japon mutfak kültüründen esinlenerek tasarlanmıştır. Tüm malzemelerimiz özenle seçilmiş ve kalite kontrolünden geçirilmiştir.
  • Bu set sayesinde, sushi yapımında uzmanlaşmak için yıllarca çalışmak zorunda kalmayacaksınız. Setimiz, adım adım talimatlar ve pratik ipuçları ile sushi yapımını kolaylaştırır. Siz de evinizin konforunda profesyonel bir sushi ustası gibi lezzetli sushi yapabilirsiniz.
  • Ayrıca setimizdeki malzemeler, yüksek kaliteli ve doğal bileşenlerden oluşur.
  • Sushi hazırlama setimiz, Japon mutfağına olan ilginizi artıracak, arkadaşlarınız ve ailenizle harika bir yemek deneyimi yaşamanızı sağlayacak.
  • Tüm setlerimizle beraber sizin için özel olarak Elisa Gıda tarafından hazırlanan ve içerisinde resimli anlatımların yer aldığı “Yeni Başlayanlar İçin Sushi Hazırlama Rehberi“ne sahip olabilirsiniz.
  • Ayrıca sizler için özel olarak çektiğimiz Masterchef Şampiyonu Uğur Kardaş'ın yer aldığı videomuzu izleyerek evde kolayca sushilerinizi yapabilirsiniz.
  • Tüm setlerimiz hediye vermeye uygun özel ambalajlarında gönderilmektedir.
  • Sushi yapımı, evde sushi, sushi malzemeleri, sushi seti, sushi yapma seti, ucuz sushi , sushi yapım malzemeleri, sushi yapımı için gerekli malzemeler, sushi yapımı kolay set, sushi hazırlama seti, sushi kiti.
Geri Bildirim Ver

Elisa Gıda Mat Sushi Matı Organik Bambu + Nori Sushi Yosunu Doğal

Elisa Gıda organik bambu sushi mat, sağlıklı ve lezzetli sushi yapmak için ideal bir seçimdir. Çeşitli deniz ürünü ve pirincin kullanımıyla ortaya çıkan Japonlara özgü bu yiyecek, sevenleri tarafından evde de sık sık denenir. Yüksek kalitede malzemelerden yapılmış bambu matın özellikleri arasında, organik bambudan yapılmış olması, dayanıklılığı ve esnekliği bulunur.

 
  • Esnek
  • Yüksek kalitede malzemeler
  • Dayanıklı

Elisa Gıda Organik Bambu Mat + Nori Set Özellikleri

Elisa Gıda Organik Bambu Mat + Nori Set Özellikleri

Japonya yemekleri arasında 8. yüzyıldan itibaren yer alan suşi, balıkların daha uzun süre korunup tüketilmesi amacıyla tuzlanarak pirinç ile sarılması ve depolanmasıyla ortaya çıkar. O yıllardan bugüne geleneksel formunu koruyarak gelen suşi; çiğ balık, pirinç, deniz mahsulleri, sebze ve Japonya’ya özgü olan kurutulmuş yosun yapraklarının birleşiminden oluşur. Suşi için haşlanmış, yağsız ve soğutulmuş pirinç özel pirinç sirkesinde bekletilir. Birçok türde çiğ balığın kullanımı ile hazırlanan yiyecekte en çok kullanılan balık orkinos, diğer adıyla ton balığıdır. Çiğ balıktan kaçınanlar için ise ahtapotla ve yılan balığı ile yapılan suşi çeşitleri de bulunur. Her iki balık da pişirilince lezzetini koruyarak yoğun bir lezzet yaşar. Elisa Gıda organik bambu mat + nori set, organik bambudan yapılmış bir sushi matı ve nori deniz yosunu yaprağından oluşan bir settir. Bu set, Japon mutfağında sıkça kullanılan sushi yapmak için idealdir. Sadece profesyonel şefler değil, evde sushi yapmayı seven herkes bu seti kullanabilir.

 

Elisa Gıda Organik Bambu Mat + Nori Set Kullanımı

Elisa Gıda Organik Bambu Mat + Nori Set Kullanımı

Ender yiyecekler arasında yer alan suşi, evde kolaylıkla hazırlanabilir. Evde bulunan malzemelere ek olarak suşi matı ve suşi yosunu ile pratik şekilde hazırlayabileceğiniz suşi, restoranda yediğinizden farksız olur. Elisa Gıda doğal nori sushi yosunu, hiçbir deneyiminiz olmasa bile içeriğinde yer alan tarifler ve talimatlar ile bu süreci kolaylaştıracak bir üründür. Suşi yosunu, nori yosunu olarak da bilinir ve Pasifik Okyanusu kıyılarında yetişen bir kırmızı yosundan elde edilir. Doğal bileşenlere sahip ve yüksek kalitede malzemelerden oluşan ürün, sizi profesyonel bir suşi ustası gibi hissettirir. Geleneksel Japon mutfak kültüründen esinlenerek oluşturulmuş ürünün içeriğinde 10 yaprak kiyomi yaki sushi nori gold kurutulmuş deniz yosunu ve 1 adet chopstick yer alır. Aynı zamanda setin içinde sizin için özel olarak Elisa Gıda tarafından hazırlanmış resimli anlatım bulunur. Elisa Gıda organik bambu mat + nori set yorumları ürün özellikleri hakkında bilgi verir.

 

Elisa Gıda Organik Bambu Mat + Nori Set Fiyatı

Elisa Gıda Organik Bambu Mat + Nori Set Fiyatı

Suşi yosunu, suşi pirinci ve içinde yer alacak diğer malzemelerin sarılması için kullanılan bir araçtır. Yüksek oranda protein ve demir içeren yosun, besin maddeleri açısından oldukça zengindir. Evde suşi yapımı için yosunu birkaç dakika kızartmak gereklidir. Bu işlem yosunun lezzetini artırmak ve daha çıtır bir yapıya sahip olmasını sağlar. Setin kullanımı oldukça basittir. İlk olarak, bambu matın üzerine bir nori yaprağı yerleştirilir. Daha sonra, istenen malzemeler nori üzerine yayılır. Bambu mat, malzemelerin rulo şeklinde sarılmasını sağlayacak şekilde kullanılır. Bu işlem sonunda, sarmalama işlemi tamamlanmış olur ve sushi hazır hale gelir. Bu mat, pamuk ipliği ile örülmüş bambu şeritlerinden oluşan bir malzemeden yapılır. Suşi matı kullanımından en önemli şey, matın temiz ve kuru olmasıdır. Elisa gıda organik bambu mat + nori set fiyatı için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.