Proraso Sandal Ağacı Ve Shea Butter Özlü Tıraş Köpüğü 300ml

264 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Adet ve Üzeri 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 6 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Proraso Sandal Ağacı Ve Shea Butter Özlü Tıraş Köpüğü 300ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TM Shopping Satıcı Ünvanı: TUGAY MÜCAHİT ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1000496824400001 Vergi Kimlik Numarası: 6980472233
    Bu ürün TM Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Proraso Sandal Ağacı Özlü Tıraş Köpüğü 300ml Özellik Geleneksel tıraş konusunda neredeyse bir asırlık tecrübeye sahip İtalyan Proraso firması sakal ve bıyık bakım ürünleri serisini yenilemiştir. Proraso ürünleri geçmişten bugüne şekil olarak çok değiştiyse de içerik olarak pek değişmemiş, ürünler hala doğal içerikler kullanılarak ve geleneksel metotlara bağlı kalınarak özenle üretilmektedir. Tıraş esnasında cilde bakım yapar. Kalın, kuru ve sert sakallar için uygundur. Kuru cildi içeriğindeki shea butter (karite yağı), sandal yağı ve kakao yağı ile tahrişten Nemlendirme açısından çok zengin bir krem, en sert sakalları yumuşatır. Sandal ağacı özü. Mineral yağ Uygulama Tıraş köpüğünü tıraş etmek istediğiniz bölgeye masaj yaparak uygulayın. Daha etkili bir sonuç elde etmek için Proraso 'Sandal Ağacı Özü' serisi ürünleri ile kullanıma uygundur. BU ÜRÜN PROFESYONEL BİR ÜRÜNDÜR. SADECE DANIŞMAN KUAFÖR SALONLARINCA SATILIR ÜRÜNLER İLE İLGİLİ SORULARINIZ İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ. Bu Ürün Karakter Medya Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Nemlendirici
  • Form Köpük
  • Hacim 250 ml
Geri Bildirim Ver