1
Kedi Maması kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Pro Plan Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 kg

2.025 TL
(202,50 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (112)
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.030 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.040 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.894 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.051,73 TL1.895 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: caddemama Satıcı Ünvanı: ŞERİFE AYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600220714
    Bu ürün caddemama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Proplan after care sterilised somon balıklı kısırlaştırılmış kuru kedi maması 10 kg proplan kısırlaştırılmış kediler için somonlu ve ton balıklı kedi maması kısırlaştırma sonrası hassaslaşan ve yeme eğilimi artan genç ya da yetişkin kısırlaştırılmış kedilerde kilo alımının ve taş oluşumunun önlenmesini sağlayan, lezzetliliği yüksek bir formüldür. proplan kısırlaştırılmış kediler için somonlu ve ton balıklı kedi maması gerçek ton ve somon balığı kaynaklı yüksek protein içeren formülü sayesinde kalori oranını dengeler ve eşsiz karışımı sayesinde idrar phını 6,3 ve 6,6 arasında tutar. Proplan mamanın içeriği: Somon eti, mısır glüteni, pirinç, kümes hayvanları ürünleri, mısır, maya, balık ürünü, ton balığı eti, sakatat, selüloz, buğday glüteni, bütün yumurta, maya, karışık tokoferollerle korunmuş hayvansal yağ, potasyum klorür, kolin klorür, l-Lizin, dl-Metionin, sodyum klorür, mineraller, çinko sülfat, selenyum, beta karoten, doğal tokoferolce zengin ekstratlar, orto fosforik asit, vitamin a takviyesi, vitamin d3 takviyesi, vitamin e takviyesi, vitamin c takviyesi, tuz pro plan kedi maması analizi ham protein 37,8 en az, ham yağ 9,5-14,5 en az - En çok, ham selüloz 6,5 en çok, ham kül 9,5 en çok, su 9 en çok, hcıde çözünmeyen kül 0,27 en çok, linoleik asit 1,8, kalsiyum 1,3, fosfor 1,1, bakır sülfat 22 mg/kg, taurin 1500 mg/kg en az. Genel hatırlatmalar nemli, sıcak ve güneş ışığına maruz kalan bir yerde saklamayınız. Kuru mama ile birlikte sürekli taze ve temiz içme suyu bulundurunuz. Ürünün ambalajı üretici firma tarafından değiştirilebileceğinden. Ambalajı değişik olan ürünler olabilir.Ama ürün içeriği aynıdır. Pro plan mama günlük tüketimi 2-3, 5 kg kedi için günlük 38-56 gr. 3,5-6, 5 kg kedi için günlük 75-112 gr. Yaş seçimi yetişkin (1-7 yaş) ana protein kaynağı balık etli içerik seçimi tahıllı fizyolojik durumu kısırlaştırılmış paket seçimi 10 ve üzeri şekli gramaj formu : Kuru mama yaş seçimi : Yetişkin (1-7 yaş) yaşlı (7 yaş üstü) özellik : Steril (kısırlaştırılmış) indoor (evde beslenen) içerik seçimi : Tahıllı lezzet : Balık paket boyutu : 5,1 - 10 kg

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Özellik Light (Kilolu)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Proplan Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 kg

Kedi mamaları, evcil hayvanlarınızın tüm yaşamları boyunca ihtiyaçlarını göz önüne alarak onları desteklemek için formüle edilir. Kediler, hayatlarının her evresinde farklı beslenme programına ihtiyaç duyar. Evcil hayvanlarınızın sağlıklı bir yaşam sürmesi için onların bu ihtiyaçlarını karşılamanız gerekir. Proplan kısırlaştırılmış kedi maması, yetişkin ve kısırlaştırma tedavisi görmüş kediler için tavsiye edilir. Gelişmiş teknoloji ile birçok veteriner hekim ve beslenme uzmanının yardımıyla geliştirilir. Evcil hayvanınızın bütün ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayarak formüle edilir. Kedinizin; deri ve tüy, sindirim, bağışıklık ve idrar yolları olmak üzere 4 koruyucu sisteminin performansını korumaya ve iyileştirmeye yardımcı olur. Proplan mama içerisindeki besin maddeleri, hayvan dostunuzun ihtiyaç duyduğu besin maddelerinin sürekli olarak yerine konmasını sağlar. Aynı zamanda savunma sistemlerini geliştirmeye yardımcı olur.

  • Kaliteli içerik
  • Dengeli formül
  • Özenle seçilmiş somon eti lezzeti

Proplan Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması İçeriği

Proplan Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması İçeriği

Kediler kışırlaştırma işlemi sonrasında hassas bir diyete ihtiyaç duyar. Bununla birlikte yeme eğilimleri de artar. Bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere metabolizmalarına uygun özellikte üretilen Proplan somonlu kısırlaştırılmış kedi maması, kedinizin bütün besin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur. Tahıl ve et gibi gıdalardan gelen protein, yağ ve karbonhidratlar, kedinizin bünyesine uygun bir şekilde bir araya getirilir. Ayrıca vitamin ve mineraller de belli oranlarda mamaya eklenir. Kısırlaştırılmış kedilerde obezite eğiliminin önüne geçmek ve gerekli besini karşılamak amacı ile yüksek proteinli ve sindirilebilir bir formüle sahiptir. Protein, yağ ve karbonhidrat oranı özenle hazırlanır. İçeriğinde %20 oranında somon eti, tahıllar, mineraller ve vitaminler bulunur. Kediniz, yalnızca et içerikli bir mama ile değil, tahıllardan alması gereken protein ve diğer bileşenleri de içeren bir mama ile beslenir.

İhtiyaçları Karşılayan Proplan Somonlu Kedi Maması

İhtiyaçları Karşılayan Proplan Somonlu Kedi Maması

Proplan mama, eşsiz formülünün yanı sıra lezzet ve besin değeri bozulmayacak şekilde özenle hazırlanır. Özenle temin edilen ham maddeler, Purina kalite standartlarına uygun olarak sıkı bir denetime tabi tutulur. Proplan somonlu kısırlaştırılmış kedi maması 10 kg’lık paketi ile uzun süreli kullanım sağlar. Kedinizin gün boyu tüketebileceği enerjiyi sağlamak ve sağlığını uzun süreli korumak için ihtiyaç duyduğu bütün besinleri içerir. Böbrek sağlığını destekleyen ve gelişimine yardımcı olan Optirenal içerir. Böylece idrar yolları sağlığını desteklemeye ve taş oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Kedinizin dişlerinde plak oluşmasını önlemeye yardımcı olurken ağız içi sağlığını da destekler. Kontrollü pH değeri ile idrar pH değerinin 6,3 ve 6,6 arasında tutularak sağlığın korunmasını sağlayabilir. Yüksek protein ve düşük yağ içeriğiyle kedinizin kilosunu kontrol altında tutar.

İdeal Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 kg Tüketimi

İdeal Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg Tüketimi

Proplan tarafından geliştirilen dengeli formül, özenle seçilmiş gerçek somon eti ile kaliteli bir protein kaynağına sahiptir. Genel olarak %41 ham protein, %12 ham yağ, %7,5 inorganik ham madde ve %4 ham selüloz içerir. Evcil hayvanınızın ideal vücut durumunu korumak için gereken beslenme miktarı yaşa, aktiviteye ve çevreye göre değişir. Bu miktarı ayarlamak için kedinizin kilosunu takip etmeniz ve buna göre öğünleri ayarlamanız tavsiye edilir. Genel olarak; 2-4 kilo arası kedinin günlük 30-60 gr, 4-6 kilo arası kedinin 60-90 gr ve 6-8 kilo arası kedinin 90-120 gr kuru mama tüketmesi tavsiye edilir. Detaylı beslenme rehberine ürün ambalajından ulaşabilir veya veteriner hekiminize danışabilirsiniz. Proplan somonlu kısırlaştırılmış kedi maması 10 kg fiyatına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Proplan somonlu kısırlaştırılmış kedi maması 10 kg yorumlarını inceleyebilirsiniz.