6
Kedi Maması kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Pro Plan Original Kitten Chicken Tavuklu Junior Yavru Kedi Maması 3 Kg

597,94 TL
(199,31 TL / kg)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (74)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
831,26 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749 TL717 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Original Kitten Chicken Tavuklu Junior Yavru Kedi Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karaks Pet Store Satıcı Ünvanı: KARAKS EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ TEKSTİL İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0516125065200001 Vergi Kimlik Numarası: 5161250652
    Bu ürün Karaks Pet Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro Plan Kitten 3 Kg Yavru Kedi maması Yavru kedilerin koruyucu sistemlerinin gelişimini desteklemek ve onların doğru büyüme ve gelişim için ihtiyaç duydukları besinsel ihtiyaçları karşılamak için özel olarak geliştirlmiş, gerçek tavuk etinden gelen %41 oranındaki protein ile zenginleştirilmiş, yüksek lezzetlilik ve sindirim oranına sahip süper premium kedi mamasıdır. Anne sütünde de yer alan, beyin ve görme fonksiyonlarının gelişimine katkıda bulunan DHA (Docosahexaenoic Asit) maddesi içerir. Yavru kedilerin bağışıklık sistemini mükemmel şekilde destekler. Yavru kedilerin büyüme ve gelişimlerini en iyi şekilde desteklemek için ihtiyaç duydukları tüm besinleri tam ve dengeli bir şekilde sunar. Ayrıca idrar yolları fonksiyonlarının gelişimini destekler. * Optimal düzeydeki taurin ve aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin gelişimini destekler. Vitamin E, C, selenyum ve beta karoten gibi güçlü antioksidanlar ile vücutta serbest radikallerin zararlı etkilerini hızla azaltır. * Azaltılmış karbonhidrat miktarı ile sindirim sistemine destek sağlar. Sağlıklı pirinç ve tahıl içeriği ile besinlerin daha kolay sindirilebilirliğini ve optimal düzeyde emilimini sağlar. * Omega yağ asitleri, vitamin A ve tavuktan gelen yüksek kalitedeki protein ile daha sağlıklı deri ve parlak tüy oluşumunu sağlar. * Kalsiyum, fosfor, sodyum ve klorid ile idrar yolları fonksiyonlarının gelişimini destekler. Günlük Besleme ÖnerisKedinin Yaşı Günlük Mama Miktarı 6-12 haftalık 20-80 g 12-26 haftalık 50-100 g 26-52 haftalık 100-50 g Hamile kedilerde 90 gr Emziren Kedilerde 180 gr Proplan Junior mamayı 3-4 haftalıkken yavru kedinize verebilirisiniz. İlk başta yemesini kolaylaştırmak için hafif suyla nemlendirmeniz gerekecektir.Keidniz yemeye başladıkça su miktarını azaltınız. Günde en az 2-3 öğün veriniz.Mamanın yanında herzaman taze su bulundurunuz.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver

Pro Plan Kitten 7613036505277 3 Kg Tavuklu Pirinçli Yavru Kedi Maması

Evcil hayvan besleyenlerin en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan Pro Plan Kitten 3 kg tavuklu pirinçli yavru kedi maması, besleyici içeriği sayesinde faydalı etkiler gösterir. Anne sütünden kesilen yavruların, tamamlayıcı bir beslenme programı ile sağlıklı kalmalarını desteklemek için bu mamadan verilebilir. Yüksek protein oranı, genel vücut sağlığını korumakla birlikte tüm metabolizmayı güçlendirir. Yavru kedilerin yetişkinlik dönemine kadar geçirdikleri sürede bu ürün kullanılabilir. Mamanın formülünde, kedilerin çok sevdiği tavuk eti de kullanıldığı için oldukça lezzetlidir. Lezzetli olması kedilerin iştahını açar ve böylece yavrular yeterli düzeyde beslenebilir. Beslenme sürecinde yavrulara kuru mamanın yanında taze içme suyu vermek unutulmamalıdır.

  • Mükemmel lezzete ve kolay sindirilebilir formüle sahiptir.
  • Tavuk etinden gelen %41 oranındaki protein ile besleyicidir.
  • Anne sütünde de yer alan DHA maddesini içerir.

Pro Plan Kitten Yavru Kedi Mamasının Özellikleri Nelerdir?

Pro Plan Kitten Yavru Kedi Mamasının Özellikleri Nelerdir?

Pro Plan Kitten 3 kg tavuklu yavru kedi maması, sahip olduğu formül özellikleri ile evcil hayvanlar için maksimum besleyicilik sunar. Yavruların koruyucu sistemlerinin gelişmesini destekler. Büyüme ve gelişim dönemindeki besin ihtiyaçlarını verimli bir şekilde karşılar. Tavuk eti ile zenginleştirilmiş olan formül, %41 oranında protein içerir. Hoş bir lezzeti bulunduğu için kediler tarafından iştahla tüketilir. Kolay sindirilebilir bir yapıdadır. Pro Plan Kitten 3 kg tavuklu pirinçli yavru kedi mamasının formülünde ise tavuk eti, pirinç, mısır, mısır gluten unu, kümes hayvanı türevleri, buğday gluteni bulunur. Sakatat, tuz, karışık tokoferollerle korunmuş sığır yağı, potasyum klorür, yumurta türevleri, kuru maya, soya unu ve balık unu gibi malzemeler de içerir. Formül ayrıca sülfat, kalsiyum, çinko, demir, manganez; A, B, D3 ve E vitaminleri ile desteklenmiştir.

Pro Plan Kitten Kedi Mamasının Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Pro Plan Kitten Kedi Mamasının Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Pro Plan Kitten 3 kg tavuklu pirinçli yavru kedi mamasının en önemli özelliklerinden biri, anne sütünde de yer alan DHA yani docosahexaenoic asit maddesini içermesidir. Bu içeriği ile yavruların beyin ve görme fonksiyonlarının gelişimine katkıda bulunur. İdrar yolu fonksiyonlarının doğru çalışabilmesini sağlayan mama, taurin ve aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin gelişmesine de yardımcı olur. Yavruların vücudundaki serbest radikallerin zararlarını ise selenyum, beta karoten, E ve C vitamini gibi güçlü antioksidanlar ile hızlı bir şekilde azaltır. Pirinç ve tahıl içeriği, besinlerin kolay sindirilebilmesini sağlarken emilimin üst düzeye çıkması konusunda da vücuda destek sunar. Yavru kedilerin büyüme ve gelişimlerini en iyi şekilde tamamlayabilmeleri için özel olarak formüle edilen bu mama, deri ve tüy sağlığı için de faydalıdır.

Pro Plan Tavuklu Pirinçli Kedi Mamasının Kullanımı Nasıldır?

Yavru kediler sütten kesildikten sonra kuru mamaya geçiş yaparlar ve bu süreçte ihtiyaç duydukları tüm besini, yeterli düzeyde almaları gerekir. Yeterli ve dengeli bir beslenme için de Pro Plan Kitten 3 kg tavuklu pirinçli yavru kedi maması doğru bir şekilde kullanılmalıdır. Kullanım sürecinde paket üzerinde yer alan yönergelere uyum sağlayarak hareket edilmelidir. Yavruların yaş ve kilo durumları, günlük besin miktarını belirleyen en önemli kriterlerdir. Bu noktada günlük aktivitelerini ve sağlık durumlarını dikkate almakta da fayda vardır. Paket üzerindeki detaylara göre 3 – 6 haftalık kediler için günlük 29 – 38 gr önerilirken 24 – 52 haftalık yavrular için bu miktar 77 – 87 gramdır. Mamanın uzun süre bozulmadan kalabilmesi için doğrudan güneş ışığı almayan, nemli ve sıcak olmayan bir ortamda, ağzı kapalı bir şekilde muhafaza edilmesi gerekir. Ürünün özel durumlara sahip olan kedilerdeki kullanımı için Pro Plan Kitten 3 kg tavuklu pirinçli yavru kedi maması yorum sayfasındaki öneriler dikkate alınabilir veya bir veterinere danışılabilir.