Pro Plan Büyük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 14 kg

1.870 TL
(133,57 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
9.1
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.756,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.830 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.850 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Büyük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 14 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SudePetMarket Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖÇGÜDER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510297468
    Bu ürün SudePetMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Proplan Optidigest Kuzu Etli İri Irk Yetişkin Köpek Maması 14 Kg Proplan iri ırk kuzu etli köpek maması olan optidigest large robust 16,5 kg lık kampanyalı bonus paketlerde yeniden satışa sunulmuştur. İri ırk köpeklerin spesifik ihtiyaçlarını tam ve dengeli olarak karşılayan ve Proplan Atlethic Large Breed köpek mamasının ' nın yeni ambalajı olan proplan large robust optidigest, hassas sindirim sistemine sahip köpekler için kuzu etli köpek mamalarıdır. İri ırk köpeklerin normal aktivite de ki aynı göğüs genişliğine sahip köpeklere göre %50 daha fazla vücut yağına sahiptir. Bu sebeple mama taneleri ihtiyaçların tam olarak karşılanabileceği şekilde üretilmiştir. Taneler medium adult kuzu etli proplan a göre çok daha büyüktür. Proplan kuzu etli 14 kg köpek mamaları 30 kg ve üzeri yetişkin köpek ırkları için idealdir İçeriğinde %19 kolay sindirilebilir kuzu eti içererek köpeğinize ihtiyacı olan hayvansal proteini sağlar. Formülasyon L-Karnitin ile desteklenerek yağ yakımını destekleyerek metabolizmayı hızlandırır. Formülasyona eklenen vitamin ve mineraller ile optimum fit vücut sağlanır. Prebiyotikler sindirim sistemi problemlerini azaltarak dışkı atımında tutarlılık sağlar. Ağırlık : 14 KG İçerik : Kuzu Eti 19%, Kurutulmuş Tavuk Proteini, Hayvansal Yağ, Kurutulmuş Yumurta, Balık Yağı Analiz :Protein 27%, Yağ 12.5%, Lif 2%, Kül 7.5%, Nem 8% Yaş Seçimi : Yetişkin (1-7 Yaş) İçerik Seçimi : Tahıllı Paket Boyutu : 7,6 - 15 Kg Lezzet : Kuzu Irk Özelliği : Large Giant

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Indoor (Evde beslenen)
  • Boyut Büyük Boy
Geri Bildirim Ver

Pro Plan KY.06101 14 Kg Kuzu Etli Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması

Pro Plan 14 kg büyük ırk kuzu etli yetişkin köpek maması, patili dostunuzun gün içinde ihtiyaç duyduğu besin maddelerini dengeli ve eksiksiz bir şekilde karşılar. Sahip olduğu zengin içerik sayesinde büyüme dönemini tamamlamış ve 1 yaşının geçmiş olan sadık dostların afiyetle yiyeceği, kaliteli bir üründür. Pro Plan büyük ırk yetişkin köpek maması, içerdiği mineraller, aminoasitler ve faydalı birçok besin maddesi sayesinde evcil hayvanınızın yaşamını sağlıklı ve konforlu bir biçimde devam ettirmesine yardımcı olur. Kuzu eti aroması sayesinde ise iştah sorunu yaşayan köpeklerin ihtiyaç duydukları besinleri oldukça kolay bir biçimde elde etmesini sağlar.

  • Köpek Yaşı: Yetişkin
  • Uygunluk: İri ırk
  • Miktar: 14 kg

Proplan Büyük Irk Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nasıl?

Proplan Büyük Irk Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nasıl?

Pro Plan 14 kg büyük ırk kuzu etli yetişkin köpek maması, oldukça kaliteli bir üründür. Neredeyse bütün hayvan sahipleri tarafından son derece beğenilen ürün, içerik bakımından bir hayli zengindir. Mamada mineraller, kurutulmuş kanatlı proteini, %19 kuzu eti, mısır grizi ve mısır, %12 pirinç, kurutulmuş pancar küspesi, mısır gluten unu, sakatat, kurutulmuş yağ, balık yağı, hayvansal yağ ve soya fasulyesi yağı bulunur. Ürünün taneleri iri ırk köpeğinizin rahatça yiyebilmesi için geliştirilmiştir. İçeriğindeki kolay sindirilebilir kuzu eti, dostunuza ihtiyacı olan hayvansal proteini sağlar. Ayrıca bu bileşenler köpeğinizin sindirim sistemini rahatlatır, boşaltımı kolaylaştırır ve sağlıklı bir vücuda sahip olmasına olanak tanır. Ürün, köpeklerin oldukça ilgisini çeken bir kokuya ve tada sahiptir.

Proplan Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması Nasıl Kullanılmalı?

Proplan Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması Nasıl Kullanılmalı?

Köpeğinizin günlük olarak ihtiyaç duyduğu tüketim miktarını belirlemek için göz önünde bulundurmanız gereken bazı unsurlar vardır. Bunlar; yaş, ağırlık ve hareketlilik olarak sıralanabilir. Bu noktada ürünün paketinin arkasında yer alan besin tablosundan da yardım alabilirsiniz. Öte yandan uzman bir veterinere danışarak da köpeğinizin günlük tüketim miktarını belirleyebilirsiniz. Gün içerisinde mamayı servis ederken 2 veya 3 parçaya bölebilirsiniz. Köpeğinizin ürünü kolay bir şekilde tüketmesini sağlamak için daima bir kap su da servis etmeyi unutmamalısınız. Pro Plan 14 kg büyük ırk kuzu etli yetişkin köpek mamasının tazeliğini kaybetmemesi için serin, rutubetsiz ve direkt olarak güneş ışığı almayan bir yerde muhafaza edilmesi gerekir. Bu koşulları sağladığınız takdirde ürünü uzun bir süre boyunca gönül rahatlığı ile köpeğinize servis edebelirsiniz.

Proplan 14 Kg Köpek Maması Hangi Tür Köpekler İçin Uygundur?

Pro Plan 14 kg büyük ırk kuzu etli yetişkin köpek maması, 30 kilo ve üzerindeki patili dostlar için özel olarak üretilmiştir. Bu ürün, belirli bir ağırlığa ulaşabilen ve büyük ırk olarak nitelendirilen köpekler göz önünde bulundurularak geliştirildiği için yavruluk döneminde olan canlılara verilmemelidir. Aksi takdirde sindirime bağlı problemler meydana gelebilir. Ayrıca köpeğinizin bir rahatsızlığı varsa bu mamayı servis etmeden önce uzman bir veterinere danışmanız tavsiye edilir. Sağlıklı bir şekilde yaşamını devam ettiren tüm büyük ırk köpekler bu mamayı gönül rahatlığı ile tüketebilir. Kilo sorunu olan bir evcil hayvanınız varsa günlük tüketim miktarını bu durumu göz önünde bulundurarak azaltabilirsiniz. Dilerseniz siz de Pro Plan 14 kg büyük ırk kuzu etli yetişkin köpek maması yorumlarını incleyebilir, diğer hayvan sahiplerinin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.