Pro Plan Küçük Irk Tavuklu Köpek Maması 3 Kg

258 TL
(86 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Küçük Irk Tavuklu Köpek Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AMAZONPETCENTER Satıcı Ünvanı: AMAZON EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069114816300001 Vergi Kimlik Numarası: 0691148163
    Bu ürün AMAZONPETCENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro Plan Küçük Irk Tavuklu Yetişkin Köpek Maması 3 Kg Küçük ırklara (yetişkin ağırlığı 5 kg'a kadar olan 2-8 aylık yavrular ile yetişkin ağırlığı 5-10 kg arasında ve 11 aya kadar olan yavrular için) özgü beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiştir. Pro Plan Small Original Küçük ırk yavru köpekler, yetişkin vücut ölçülerine büyük ırk köpeklerden çok daha hızlı ulaşmaktadırlar, bu nedenle bu özel formül onların büyüme hızlarına göre uyarlanmış üstün beslenme desteği sağlar. Birçok küçük ırk köpek zor beğenen, iştahsız bir eğilime sahip olduğundan bu beslenme programı ayrıca muhteşem bir lezzet sunacak şekilde hazırlanmıştır. Malzemeler: Tavuk, pirinç, mısır gluten unu, tavuk yan ürün yemeği Glucosamine doğal kaynak, bütün tahıl mısır, hayvansal yağ karışık-tokoferol E vitamini formu ile korunmuş, mısır kepeği, balık unu doğal kaynak Glucosamine, hayvan, yumurta ürünleri, potasyum klorür, kalsiyum fosfat, tuz, L-Lizin monohydrochloride, E vitamini takviyesi, taurin, kolin klorür, çinko sülfat, demir sülfat, C vitamini, L-askorbil-2-polifosfat kaynağı kurutulmuş sindirmek A vitamini takviyesi, mangan sülfat, niasin, kalsiyum karbonat, kalsiyum pantothenate, tiamin mononi trat, bakır sülfat, riboflavin takviyesi, vitamin B-12 takviyesi, piridoksin hidroklorür, sarımsak yağı, folik asit, Vitamin D-3 takviyesi, kalsiyum iyodat K vitamini aktivitesi biotin, menadione sodyum Bisülfit kompleksi kaynağı, sodyum selenit. Analiz: Ham Protein min 29,0, Ham Yağ Min 17.0, Ham Fiber Max 3.0, Nem Max 12.0, Linoleik Asit Min 1.5, Kalsiyum Ca Min 1.0 Fosfor P Min 0.8, Selenyum Se Min 0,30 E Min 460 IU / kg Askorbik Asit Min / A Min vitamini 15000 IU / kg, Vitamin mg / kg 70 / Glucosamine Min 400 ppm, Glutamin Min 1.0 mg / kg
Geri Bildirim Ver