Pro Plan Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 1,5 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (77)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434 TL384 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
480 TL409 TL
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
422,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 1,5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESTETİK GRUP YAPI SAN ve TİC A.Ş Satıcı Ünvanı: ESTETİK GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380056568100001 Vergi Kimlik Numarası: 3800565681
    Bu ürün ESTETİK GRUP YAPI SAN ve TİC A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro plan Junior Chicken Rice Tavuklu Yavru Kedi Maması 1.5 Kg Anne sütünde de yer alan, beyin ve görme fonksiyonlarının gelişimine katkıda bulunan DHA Docosahexaenoic Asit maddesi içerir. Pro plan kedi maması yavru kedilerin bağışıklık sistemini mükemmel şekilde destekler. Yavru kedilerin büyüme ve gelişimlerini en iyi şekilde desteklemek için ihtiyaç duydukları tüm besinleri tam ve dengeli bir şekilde sunar. Proplan junior chicken rice tavuklu yavru kedi maması, Ayrıca idrar yolları fonksiyonlarının gelişimini destekler. Optimal düzeydeki taurin ve aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin gelişimini destekler. Vitamin E, C, selenyum ve beta karoten gibi güçlü antioksidanlar ile vücutta serbest radikallerin zararlı etkilerini hızla azaltır. Proplan Kitten Mamalar azaltılmış karbonhidrat miktarı ile sindirim sistemine destek sağlar. Sağlıklı pirinç ve tahıl içeriği ile besinlerin daha kolay sindirilebilirliğini ve optimal düzeyde emilimini sağlar. Omega yağ asitleri, vitamin A ve tavuktan gelen yüksek kalitedeki protein ile daha sağlıklı deri ve parlak tüy oluşumunu sağlar. Kalsiyum, fosfor, sodyum ve klorid ile idrar yolları fonksiyonlarının gelişimini destekler. Mamanın içeriği: Tavuk eti, mısır gluten unu, tavuk türevleri, pirinç, karışık tokoferollerle korunmuş sığır yağı, soya unu, mısır, buğday gluteni, balık unu, kümes hayvanı türevleri, yumurta türevleri, kuru maya, fosforik asit, sakatat, tuz, tetrasodyum pirofasfat, potasyum klorür, kolin klorür, taurin, vitamin E takviyesi, çinko sülfat, demir sülfat, demir sülfat, I-askorbil- 2-polifasfat, manganez sülfat, DL metionin, niasin, kalsiyum karbonat, vitamin A takviyesi, bakır sülfat, kalsiyum pantotenat, tiamin mononitrat, riboflavin takviyesi, vitamin B-12 takviyesi, piridoksin hidroklorür, folik asit, vitamin D-3 takviyesi, kalsiyum iodür, biyotin, menodion sodyum bisülfit kompleksivitamin A aktivitesi kaynağı, sodyum selenit. Mamanın Analizi Su % 12 Ham Protein % 40 Ham yağ % 18-23 Ham selüloz % 3 Ham kül %10,9 Taurin 1800 Genel Hatırlatmalar Nemli, sıcak ve güneş ışığına maruz kalan bir yerde saklamayınız. Kuru mama ile birlikte sürekli taze ve temiz içme suyu bulundurunuz. Ürünün ambalajı üretici firma tarafından değiştirilebileceğinden. Ambalajı değişik olan ürünler olabilir.Ama ürün içeriği aynıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver