Promum Kullan At Klozet Örtüsü 10lu

24,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Promum Kullan At Klozet Örtüsü 10lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mywaybabytr Satıcı Ünvanı: BEYZANUR KAPTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6690798505
    Bu ürün Mywaybabytr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Urun ozellikleriCantanizda kolaylikla her yere tasiyabileceginiz Promum Kullan At Klozet Ortusu ile hijyeni yaninizda tasiyinKlozete temasi engellerSivi gecirmezYapiskan bantlari ile sabitlenebilir ve istendiginde kolayca cikarilabilirKullanimi pratiktirPaket icerisinde 10 adet bulunurAnnelere guven veren Promum, kullan at klozet ortusu ile bu iddiasini dogrulamayi basariyor. Sadece Jokerde bulabileceginiz Promumin 10lu kullan at klozet ortusu, miniginizle disarida oldugunuz saatlerde temiz tuvalet endiselerinizi gidermenize yardimci oluyor. Cantanizda kolaylikla tasiyabileceginiz 10lu kullan at klozet ortusu ile bebeginizi klozetlere guvenle oturtabilirsiniz.Bebeginizin ilgisini cekecek rengarenk desenleri ve klozete kolayca sabitlemenize yarayan yapiskan bantlari ile pratik kullan at klozet ortulerini cok seveceksiniz. Sivi gecirmeyen yapisi sayesinde bebeginizin klozetle temasini engelleyebilir, hijyeninden emin olmadiginiz tuvaletler icin hazirlikli olabilirsiniz.Promumun 10lu kullan at klozet ortusunu sepetinize ekleyerek bebeginizle klozet arasinda bir kalkan gorevi ustlenecek bu urunu hemen kullanmaya baslayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver