Promani Kaş Bakım Seti Pr-931

265 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
301,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Promani Kaş Bakım Seti Pr-931

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENN1 KOZMETİK Satıcı Ünvanı: IF PROFESYONEL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465093108900001 Vergi Kimlik Numarası: 4650931089
    Bu ürün ENN1 KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Promani Kaş Bakım Seti PR-931 Bu mükemmel kaş seti, kaş bakımı için aradığınız en gerekli ürünleri ihtiva etmektedir, keyifle kullanmanızı dileriz. Far Fırçası : Göz kapakları ve çevresine far uygulamalarında ve kaş yayının altındaki bölgeyi aydınlatmada kullanmanızı dileriz. Spiral Fırça : Hem kirpiklerinizi ayrıştırmada hem de kaşlarınıza fixing jel uygulamalarında, kaşınızı taramada kullanabilirsiniz. Taraklı Kaş Makası : Bu makas sayesinde kaşlarınızı rahatça şekil verebilir, hem de tarayabilirsiniz. Kolay tutulur özelliği, kaşlarınızı keserken kontrolün sizde olmasını sağlar. Makastaki tarak sayesinde şekil verirken yukarı hareketlerle kaşlarınızı kesebilirsiniz. Taraklı Cımbız : Mükemmel tasarım sayesinde 2 kullanım sağlayan bu cımbızla kaş aldıktan sonra tarama yapabilirsiniz. Kaş Jileti : Bu jilet kaşlarınızın etrafındaki , hem de dudak kenarlarındaki istenmeyen tüylerin alınmasında son derece etkili bir üründür. Her kullanımdan sonra siliniz ve koruma kılıfını takınız.
Geri Bildirim Ver

Promani Kaş Bakım Seti Pr-931

Kaşlar bilimsel olarak bakıldığında gözleri alından akan terden veya başka dış etkenlere karşı korumak için vardır. Estetiksel bir biçimde bakılır ise yüz güzelliğinde tamamlayıcı bir rol oynarlar. Yüz çehresi ve güzelliğinde ayrıca bakışlarda önemli role sahiptirler. Bakışta göz ve kirpiklerin yanı sıra kaşların da büyük etkisi vardır. Derin ve anlamlı bakışlar için büyük önem arz ederler. Sadece gözler için değil kaşlar tüm surat için tamamlayıcı özelliktedir. Yıllar içinde trend modeller değişse de her zaman bakımlı olanlar ön plandadır. Promani kaş bakım seti ile kolaylıkla evde bakım yapabilirsiniz. Ürün 5 adet farklı kaş bakım gereci içerir. Bu ürünler far fırçası, spiral fırça, taraklı makas, taraklı cımbız ve kaş jiletidir.

  • 5 adet gereç ile tam bakım
  • Kolay kullanım
  • Koruma kapakları ile güvenli

Promani Kaş Bakım Seti ile Evde Kolay Bakım

Promani Kaş Bakım Seti ile Evde Kolay Bakım

Yoğun çalışma saatlerinden sonra kimi zaman kaş bakımı yaptırmak için vakit bulunamayabilir. Bazı kişiler çok yoğun olarak çalışır ve boş vakti kısıtlıdır. Bu boş vaktinde kuaför salonlarında sıra bekleyerek zaten az olan vakti daha da azalır. Promani kaş seti ile evde de kolaylıkla kaş bakımı yapılabilir. 5 adet farklı gereci ile set kaş bakımı için gerekli tüm aletleri bünyesinde bulundurur. Seti satın alarak bakımınızı kolaylıkla evinizin rahatlığında yapabilirsiniz. Bu sayede kuaförlere gitmekle zaman kaybetmez bunun yanı sıra istediğiniz vakitte bakımınızı yapabilirsiniz. Ayrıca ürünü bir kere satın alarak birçok kez bakım yapabilir her seferinde kuaför ücreti vermek zorunda kalmazsınız. Setin içeriği tüm kaş bakım elementleri düşünülerek hazırlanmıştır. Set içeriğindeki her ürünün farklı bir kullanım amacı vardır.

Promani Kaş Bakım Seti 5 Adet Bakım Gereci Özellikleri

Promani Kaş Bakım Seti 5 Adet Bakım Gereci Özellikleri

Set içerisindeki her gereç farklı bir amaçla kullanılır. İlk gereç olan fırça diğer adıyla far fırçası göz kapaklarına far uygulamak için kullanılır. Far fırçası ayrıca kaşların altına aydınlatıcı uygulamak için kullanılabilir. Bir diğer gereç ise spiral fırçadır. Bu fırça hem kaş hem de kirpikler için kullanılabilir. Kirpikleri ayrıştırmak, kaşlara jel uygulamak ve taramak için kullanılır. Taraklı kaş makası ile tarama ve kolayca kesim işlemi yapabilirsiniz. Bu makas sayesinde kesim yaparken tam kontrol sizdedir. Taraklı cımbız ile yine tarama işlemi yapabilir, cımbız kısmı ile çekebilirsiniz. Taraklı olması sebebiyle çekim sırasında ekstra tarağa gerek duymazsınız. Kaş jileti ile yüzdeki istenmeyen tüyler rahatlıkla alınabilir. Promani kaş bakım seti kullananlar üründen çoğunlukla memnundurlar. Set rahat kullanımı ve kaliteli gereçleri ile kullanıcıları memnun eder.

Promani Kaş Bakım Seti Kolay Kullanım Etkili Sonuç

Promani Kaş Bakım Seti Kolay Kullanım Etkili Sonuç

Promani kaş seti gereçleri kolay kullanıma sahiptir. Ürünleri kullanmak için kuaför olmanıza gerek yoktur. Pratik ile kuaför salonu kalitesinde kaşlar elde edebilirsiniz. Setin içerisindeki makas taraklı yapıda olduğu için emniyetli bir biçimde kesim işlemi yapabilirsiniz. Tam kontrol ile arzu ettiğiniz tarzda kesim yapmak sizin elinizdedir. Cımbızın da taraklı olması ile başka bir tarak kullanmadan çekim yapabilirsiniz. Setin içerisindeki cımbız ve jilet tüm yüzde kullanıma uygundur. Promani kaş bakım seti yorumları ve değerlendirmelerini incelediğinizde ürünün birçok kişi tarafından beğenildiğini görürsünüz. Birçok kişi bu seti satın alarak bakımını evinde yapar. Promani kaş bakım seti fiyatı Trendyol üzerinde sık sık olan indirimler ve kampanyalar ile oldukça uygun seviyeye iner. Bu indirim ve kampanyaları takip ederek siz de ürüne uygun fiyata sahip olabilirsiniz.