PROLİFE 4 Kameralı 5 Mp Gece Renkli 8 Adet Warm Ledli Yüz Ve Araç Algılamalı Güvenlik Kamerası Seti

4.649 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PROLİFE 4 Kameralı 5 Mp Gece Renkli 8 Adet Warm Ledli Yüz Ve Araç Algılamalı Güvenlik Kamerası Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PROLİFE GÜVENLİK SİSTEMLERİ Satıcı Ünvanı: PROLİFE TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0579107803500001 Vergi Kimlik Numarası: 5791078035
    Bu ürün PROLİFE GÜVENLİK SİSTEMLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kamera Kayıt Tipi High Definition (HD)
  • Zoom Oranı Sabit
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

PROLİFE 4 Kameralı 5 MP 1080 P FULL HD Gece Görüşlü AHD Kamera Seti PRSET-225555-4

Prolife 4 kameralı 5 mp 1080p ahd kamera seti, sahip olduğu özellikler sayesinde son derece kaliteli ve kullanışlı bir teknolojik alettir. Görüntü kalitesiyle ön plana çıkan bu ürün hem iç hem de dış mekânda kullanılmak için son derece uygundur. Su geçirmez özelliği bulunduğu için her türlü hava koşuluna karşı dirençli bu güvenlik kamerası, sağladığı görüntü netliği sayesinde pek çok farklı alanda kullanılma imkânına sahiptir. Gece görüş özelliği bulunması sayesinde ayrıntılı görüntülerin toplanması için gün ışığına ihtiyaç duymaz. Bu kameranın yakaladığı görüntülere telefon, tablet ya da herhangi bir teknolojik cihaz üzerinden erişim sağlanabilir. Bu anlamda kullanıldığı alanın güvenliği, her an istendiği şekilde kontrol edilebilir.

  • Gece görüş özelliği bulunur.
  • Su geçirmezdir.
  • Full HD 5 MP görüntü kalitesi mevcuttur.

Prolife Full HD Gece Görüşlü Kamera Setinin Özellikleri Nelerdir?

Prolife Full HD Gece Görüşlü Kamera Setinin Özellikleri Nelerdir?

Prolife full HD gece görüşlü ahd kamera seti, görüntü kalitesiyle kullanıcıların dikkatini çeker. Tercih edildiği alanda yakaladığı ayrıntılı görüntüler sayesinde eşkâl belirleme özelliği bulunur ve 100 m görüş mesafesine sahiptir. Gece görüş özelliği de mevcut olan bu ürün, çevrede ışık olmadığında 50 m’ye kadar kaliteli görüntü sağlar. Bu sayede günün her saati dilediğiniz yerin güvenliğini sağlayabilmek adına tercih edebileceğiniz bir üründür. Kurulum için gönderilen pakette 100 m kablosu da bulunan bu ürün, kayıt saklama süresiyle de dikkat çeker. Dâhilîsinde 250 GB hafızası mevcut olan Prolife uzun kullanım ömürlü kamera seti, 20 günden fazla kayıt tutabilir. Son derece başarılı sıkıştırma yazılımı sayesinde uzun süre kayıt saklayabilme özelliği bulunan bu kamera, kullanışlı bir ürün olmasıyla ön plana çıkar.

Prolife Full HD Gece Görüşlü Kamera Seti Nerelerde Kullanılabilir?

Prolife Full HD Gece Görüşlü Kamera Seti Nerelerde Kullanılabilir?

Prolife ultra üstün kalite kamera seti, sahip olduğu pek çok özellik sayesinde farklı alanlarda kullanım imkânı sağlayabilen bir üründür. Eşkâl belirleyebilme özelliğinin bulunması, bu ürünün istenen her yerde güvenlik amacıyla kullanılabileceğiniz gösterir. Bu sayede korunmak istenen bölgenin ya da nesnenin yakınlarında, şüpheli bir şekilde dolaşan herhangi birisinin fark edilmesiyle gerekli işlemler, geç kalınmadan yapılabilir. Kullanıldığı uygulama sayesinde naklen görüntü alınabilmesi, zamanında müdahaleyi oldukça kolaylaştırır. Bu ürün su geçirmez yapıda bulunduğu ve gece görüşüne sahip olduğu için dış mekânlarda kullanılabildiği gibi dilenirse iç alanlarda da tercih edilebilir. Ev, dükkân, garaj, apartman, restoran ya da resmî kuruluş gibi mekânlar, bu ürün sayesinde son derece güvendedir. Kaliteli görüntü kalitesiyle dikkat çeken bu kamera, istenirse evde yalnız kalan çocukların izlenmesi için dahi kullanılabilir.

Prolife Full HD 1080p Gece Görüşlü Kamera Seti Kaliteli midir?

Prolife Full HD 1080p Gece Görüşlü Kamera Seti Kaliteli midir?

Prolife 4 kameralı 5 mp 1080p ahd kamera seti, teknik özellikleri ve sağladığı görüntüyle son derece kaliteli bir üründür. Farklı 4 kamerası bulunan bu teknoloji harikası, yakaladığı görüntüyle pek çok alanda kullanılma imkânı sağlar. Bu sayede sıklıkla tercih edilen kamera modellerinden birisidir. Tercih edildiği alanda şüpheli herhangi bir hareketi, sağladığı yüksek kaliteyle anında yakalayan bu ürün, uzun ömürlüdür. Dayanıklı materyalleri sayesinde pek çok koşula karşı dirençli olduğu için Prolife kamera, kalitesinin uzun süre hissedilmesini sağlar. Ayrıca bu ürünün Türkçe dil desteği bulunduğu için oldukça kolay şekilde kullanılabilir. Siz de bu kaliteli ürüne sahip olmak ve dilediğiniz herhangi bir alanın güvenliğini sağlamak istiyorsanız Trendyol üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Dilerseniz satın alma işleminizden önce kullanıcı deneyimlerine göz atmak için Prolife 4 kameralı 5 mp 1080p ahd kamera seti yorumlarını inceleme imkânına da sahipsiniz.